Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pierwsza osobka sie pojawia :lol:

Moge w niedziele pojechac. Rozumiem ze umawiamy sie w jakims miejscu w Wawie i jedziemy tam autem? :lol:
A rano tzn. o ktorej???:cool1:

Mam nadzieje ze ten psiaczek-kudlaczek sie znajdzie :)

Posted

sprawę koordynuje allcia, teraz jej nie ma.
Zostawcie adres e-mail i tel zeby było się jak z Wami skontaktować. Podajcie skąd by dla Was było optymalnie jechac i czy macie samochód czy potrzeba jeszcze zorganizować dowóz.

Posted

co to znaczy "powinnam" ?:mad:
malo robisz? malo Cie to kosztuje?
Kazdy pomaga, jak moze, a dla mnie to wielka przyjemnosc pomagac takim dogomaniakom jak Wy !!!:lol:
quote=Kasie;4761551]Samoglow, Ty jak mrówka jesteś! Brawo. I dziekuje bo to ja powinnam byla robić.
No i dlaczego jeszcze nikogo tu nie ma?[/quote]

Posted

jestem juz jestem
piszcie na gg lub do mnie na priv-
gg mam caly czas do 16 aktywne-pozniej wieczorem tez.
zaraz wciagne tu mapke okolicy ktora spreparowalam wlasnie
mam torche pracy wiec jestem tu dorywczo-ale przy kompie caly czas

Posted

dzieki anetta-mam nadzieje ze wiecej nas bedzie
moj numer
606 289 979- Ala
domowy poznym wieczorem to - 022-7600007
ja jade z Sulejowka Milosnej-mam jeszcze 2 wolne miejsca jakby co- ale to trzeba dojechac do sulejowka milosnej/ ze srodmiescia SKM-jezdzi.
jesli chodzi o godzine to coz-optymalnie rano-tak wiem wiem ze niedziela- ale tego psiaka widuja tam dosc rano 7-9
najprawdopodobniej po nocy pies ma jeszcze sily i chodzi-pozniej pewnie gdzies przesypia...
wiec nietety dla dobra sprawy w sobote wieczorem szybciotko do lozeczek coby rano w niedzile byc zwartym i gotowym do akcji-proponuje wyjazd najpozniej o 7:loveu:
nie wiem kto moglby sprawdzic jeszcze ewentualne pksy do Wierzbna-dla chetnych z Warszawy.???-niech to uczyni i da znac-najlepiej zeby tam byc ok. 8-najpozniej!

Posted

Mieszkam po drugiej stronie Wawy :-) Ode mnie ten Węgrów lekko licząc to jakieś 120 km... Ale będę śledzić ten wątek. Jeżeli się okaże, że za mało osób zgłosi swój udział, postaram się przyjechać.

Posted

Dostałam PW samoglow - nie mam teraz czasu czytać całego wątku, ale zgłaszam się do poszukiwań, tyle, że nie prowadzę samochodu i musiałabym pojechać z kimś z W-wy :)

Posted

tu mozecie obejrzec mape okolicy w miare sensownej rozdzileczosci jesli kto ciekaw
bo ja nie jestem w stanie w widocznej rozdzielczosci jej tu umiescic

moze ktos ma wieksza wprawe i ja umiesci tak zeby mozna bylo cos z niej rozczytac

Posted

Kasie napisał(a):
Ale oddzew! Żeby sie tylko udało go znaleźć. Bo jak jest chory, wycieńczony... Długo tak nie pociągnie.

Kaziu do niedzieli MUSI wytrzymać .Tyle osób chce mu pomóc.

Posted

Z tego co widzę będzie problem z samochodem, póki co tylko allcia dysponuje autkiem.
Gdzie się umówicie?
Może ktoś jeszcze chciałby zafundować rodzinie poranek niedzielny na łonie natury w podwarszawskiej wiosce? ;)
Przecież mężowie i dziecie nie muszą wiedziec ze trzeba bedzie biegać za "kolejnym, jakimś psem..."

Posted

te mapke zapiszecie sobie np. na pulpit, to tam ja mozna powiekszyc i rozczytac co nieco. mam na mysle te mala mapke, a nie te z linku, bo ona niestety nie istnieje ;)

Kasie napisał(a):
Ja dalej nie widzę tej mapy na wskazanej przez Ciebei stronie...

Posted

Jak by co podaje swoj numer telefonu to znaczy 609 203 986 nie dysponuje samochodem, wiec musze pojechac kims z wawy do wawy moge dojechac. Jak by ktos do mnie zadzwonil w sobote wieczorem moze w sobote uda mi sie znalezc kogos z samochodem z warszawy? Czy z Kabat jest tam blisko? w W miare blisko.

Posted

Wprawdzie nic od nikogo nie dostałem :-p ale podglądam od paru dni wątek jako że w pewnym sensie jest konkurencyjny :-)
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4762922#post4762922
do naszych działań po drugiej stronie Warszawy i możliwe że prędzej czy później i tak się spotkamy u Beki.
Co prawda mieszkam kompletnie po drugiej stronie miasta, ale jak widzę macie problem samochodowy więc jeśli nikt się więcej z kółkami nie zgłosi to jestem do dyspozycji, ja i moja renówka. Jeśli znajdą się koce (mam jeden psi;-), albo jakieś inne elementy to mogę psa przewieźć. Prosiłbym tylko o zrzutkę na paliwo bo wyjdzie mi pewnie dobrze ponad 100km ( z domu do centrum mam 30)