Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pasja, czy jest możliwość podjechania w okolice wskazana przez policjanta gdzie błąkał sie pies? Nie zaszkodzi sprawdzić czy go gdzieś tam nie ma.

Posted

allcia napisał(a):
Beka czy Ty bys Go wziela do siebie na ten czas? trzeba cos mu znalezc przeciez zanim sie po niego ruszy.

Tak tydzień dwa spokjnie moge do przetrzymać tylko jak pisałam, nie jestem w stanie zapewnić mu wizyt u specjalistów.
Niestety czas kurczy sie coraz bardziej .....

Posted

sluchajcie- to cos trzeba zadzialac....bo tak to tylko pisac bedziemy
Pasja- moze umowimy sie i tam podjedziemy-skoro Beka jest gotowa go wziac pod swoj dach....tylko jeszcze cos z tymi wizytami???
kto ma jakis pomysl...szkoda psa bo cos mu sie wkoncu stanie- albo hycel ,albo samochod, albo jeszcze odpukac,,,,nie chce myslec...
cos trzeba ustalic.

Posted

Tez uważam , że trzeba tam pojechać zabrać mięso na przynete i poświęcić kilka godzin na poszukiwania, tylko jesli on nieufny jak go wsadzić do samochodu?

Posted

Kaziu wskakuj do gory
iczekaj na nas w poniedzielek jak Bozia da pojedziemy po CIebie- nie chowaj sie nam.... Pasja odezwij sie czy poniedzialek Ci by pasowal?
reszta zwarta i gotowa do dzialania...obysmy go wypatrzyly

Posted

Kasie- jesli Pasja sie odezwie pojedziemy tam w poniedzialek-to juz ustalone-
my nie wiemy gdzie to jest-tylko Ona zna ta okolice- ja mam transport- Beka zgodzila sie przytulic na tenczas psa i Enia tez podjechac tam.
czekamy na glos Pasji w tej sprawie.
pozdrawiam

Posted

A my już z Alllcią po słowie: jeżeli nie pojedziecie w poniedziałek, to dajcie znac ja we wtorek mogę jechac. Gdybyście jednak wybierały się w poniedziałek - prześlę Wam telefon Pan Policjanta, może będzie tak uprzejmy i wskaże miejsce, gdzie widział Psiaka w niedzielę...
Okolic, niestety, nie znam - w ubiegły weekend, gdy pojechaliśmy rozglądac się za Barrusiem, byłam tam pierwszy raz..., ale przecież jesteśmy bystre kobietki i sobie poradzimy

Posted

pasja
ten numer co dzwonilas i wyswietlil mi sie na komorce to rozumiem ze jest Twoj i ze w poniedzialekw ieczorem moge na niego przekrecic jesli bysmy mialy umawiac sie na wtorek?

Posted

Kurcze no i nic
jestem zla bo mialysmy jutro tam z Pasja pojechac i Go poszukac,ale dzis po naszym autku przejechal autobus i z transportu nici- bo caly bok kolo kierowcy zarysowany i wgnieciony-lusterko urwane i kierunek oraz zderzak przedni-kas...:sad:
na szczescie nikomu sie nic nie stalo-ale stracilismy transport- i mozliwosc przeczesania okolicy i przywiezienia Kazia :sad:
no nic to mam nadzieje ze mechanik i oc szybko sie uwina i wybierzemy sie tam niebawem...
kurde pech to pech...