Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wiedziałem, wiedziałem hurrraaaaaaaaa, zaraz coś dadzą!

Szybko, szybko, bo Mika zajęta jest zabaweczką, to się nie będę musiał dzielić

No nieeeeeeeee to ileż was jest??

Pokaaaaaaaaaaa masz coś jeszcze?

Gońmy ją - ona za dużo zjadła!

Posted (edited)

Tu nie był zestresowany. Fakt, że akurat ten kubraczek ma wypukłą górną linię i powoduje, że wygięcie plecków wydaje się wieksze

On tam za bardzo zestresowany nie był, bo szalał jak pijany zając - sory - pijany kangur

Tu z biała antenką :evil_lol:

Edited by AMIGA
Posted

My zaliczylismy 2 wybiegi, jest ich już kilka w Krakowie. A ku mojej radości mają w planach wybieg bardzo blisko mojego domu.
Mam nadzieję ze Merlin już się na ten wybieg nie załapie, że będzie biagał po swoich własnych areałach w najbliższym już czasie :-)

Aaaa no i zapomniałam jeszcze o zdjęciu z prezentem od zaprzyjaźnionego doktora, który wszystkie moje "ostatnie tymczasiki" futruje zapamiętale

Posted (edited)

[quote name='Nutusia']Uuuuaaaaa.... Doktor nie pożydził ;) :)

Niestety on nie żydzi nigdy. Nieraz mu tłumaczę, że nie powinien tak im wciaz dawać i dawać, bo zachowuję skandalicznie jak tylko usłyszą, że to on. Merlin to go nawet do krwi złapał za palec. Nie może się doktorek nauczyć, że psy powinny najpierw usiąść, albo wykazać się jakimkolwiek posłuszeństwem. Jak grochem o ścianę. Zreszta to jest człowiek, który sam ma u siebie w domu chyba z 10 kotóew - jedne są piękne - rasowe, ale większość to ratowane dachowce. Nawet ich zdjęcia umieścił na stronie swojego gabinetu :-)

http://www.kolposkopia.com/index.php?option=com_content&task=view&id=80

Edited by AMIGA
Posted

Nutusia napisał(a):
No... ja (i moje pieski) byśmy się z Doktorem doskonale dogadali ;)

Dobra, dobra, ja się tez doskonale dogaduję. Ty się tam dogaduj ze Swoim doktorkiem :-)
A zresztą to jest doktorek ginekolog, a nie wet. Dalej chetna ????? :evil_lol:

Posted

Prostym sposobem - NŻT lub ŻP
Zrezygnowałam z pieczywa, oczywiscie ze słodyczy, nie jem ziemniaków, makaronów i ryżu. Nie jem masła, wieprzowiny, nie jem smażonego. No i dostaję od dietetyczki środki wspomagające spalanie. To już trwa od 18 kwietnia.
A co do Merlinka - ja go pokazywałam dr Bakowskiemu - to ceniony w Krakowie ortopeda i dał mi tylko witaminki dla młodego.

Posted

elisse napisał(a):
na przedostatnim zdjęciu na poprzedniej stronie wygląda jak chart ;)

To na którym on wygląda jak chart? Bo ja mam chyba inaczej ustawione strony i na poprzedniej stronie mam tylko jedno zdjęcie - trzech biegnących pupek :-)

Posted

jak sam staje w pozycji jak w linku to wszystko z nim ok :) i tak jak Eliza napisała - "sirota" fotograficzna z niego,bo albo mu zimno,albo się stresuje i staje jak mały "pokrak" choć potrafi się ustawić jak dumy chart :) cieszę się bardzo