Nutusia Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Krzywulec czy nie - to najkochańszy i najsłodszy Merliś świata :) Quote
AMIGA Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Wiedziałem, wiedziałem hurrraaaaaaaaa, zaraz coś dadzą! Szybko, szybko, bo Mika zajęta jest zabaweczką, to się nie będę musiał dzielić No nieeeeeeeee to ileż was jest?? Pokaaaaaaaaaaa masz coś jeszcze? Gońmy ją - ona za dużo zjadła! Quote
elisse Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Ale,ale! na przedostatnim zdjęciu stoi prawie wyprostowany :) trzeba go poobserwować Quote
Nutusia Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Hmm... ale przecie on jest kangur, nie chart! ;) Quote
elisse Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 na przedostatnim zdjęciu na poprzedniej stronie wygląda jak chart ;) Quote
AMIGA Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 (edited) Tu nie był zestresowany. Fakt, że akurat ten kubraczek ma wypukłą górną linię i powoduje, że wygięcie plecków wydaje się wieksze On tam za bardzo zestresowany nie był, bo szalał jak pijany zając - sory - pijany kangur Tu z biała antenką :evil_lol: Edited February 13, 2013 by AMIGA Quote
Nutusia Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Super macie ten wybieg! Ciekawe czy w Warszawie już takie są... Quote
elisse Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 w Poznaniu są dwa,duży w Lasku Marcelińskim i mniejszy na osiedlu na Piątkowie Quote
AMIGA Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 My zaliczylismy 2 wybiegi, jest ich już kilka w Krakowie. A ku mojej radości mają w planach wybieg bardzo blisko mojego domu. Mam nadzieję ze Merlin już się na ten wybieg nie załapie, że będzie biagał po swoich własnych areałach w najbliższym już czasie :-) Aaaa no i zapomniałam jeszcze o zdjęciu z prezentem od zaprzyjaźnionego doktora, który wszystkie moje "ostatnie tymczasiki" futruje zapamiętale Quote
Nutusia Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Uuuuaaaaa.... Doktor nie pożydził ;) :) Quote
AMIGA Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 (edited) [quote name='Nutusia']Uuuuaaaaa.... Doktor nie pożydził ;) :) Niestety on nie żydzi nigdy. Nieraz mu tłumaczę, że nie powinien tak im wciaz dawać i dawać, bo zachowuję skandalicznie jak tylko usłyszą, że to on. Merlin to go nawet do krwi złapał za palec. Nie może się doktorek nauczyć, że psy powinny najpierw usiąść, albo wykazać się jakimkolwiek posłuszeństwem. Jak grochem o ścianę. Zreszta to jest człowiek, który sam ma u siebie w domu chyba z 10 kotóew - jedne są piękne - rasowe, ale większość to ratowane dachowce. Nawet ich zdjęcia umieścił na stronie swojego gabinetu :-) http://www.kolposkopia.com/index.php?option=com_content&task=view&id=80 Edited February 13, 2013 by AMIGA Quote
Nutusia Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 No... ja (i moje pieski) byśmy się z Doktorem doskonale dogadali ;) Quote
AMIGA Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Nutusia napisał(a):No... ja (i moje pieski) byśmy się z Doktorem doskonale dogadali ;) Dobra, dobra, ja się tez doskonale dogaduję. Ty się tam dogaduj ze Swoim doktorkiem :-) A zresztą to jest doktorek ginekolog, a nie wet. Dalej chetna ????? :evil_lol: Quote
AnkaG Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Pewnie jeszcze bardziej chętna :) Amiga a jak zrobiłaś te minus 25? Merlinkowi może trzeba by coś na stawy podawać? Quote
AMIGA Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Prostym sposobem - NŻT lub ŻP Zrezygnowałam z pieczywa, oczywiscie ze słodyczy, nie jem ziemniaków, makaronów i ryżu. Nie jem masła, wieprzowiny, nie jem smażonego. No i dostaję od dietetyczki środki wspomagające spalanie. To już trwa od 18 kwietnia. A co do Merlinka - ja go pokazywałam dr Bakowskiemu - to ceniony w Krakowie ortopeda i dał mi tylko witaminki dla młodego. Quote
Nutusia Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 O jezusie - ja myślałam, że ten doktorek to WET!!!!! Quote
AMIGA Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Nutusia napisał(a):O jezusie - ja myślałam, że ten doktorek to WET!!!!! Noi prosze - i minka Komus zrzedła :-) Quote
AMIGA Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 elisse napisał(a):na przedostatnim zdjęciu na poprzedniej stronie wygląda jak chart ;) To na którym on wygląda jak chart? Bo ja mam chyba inaczej ustawione strony i na poprzedniej stronie mam tylko jedno zdjęcie - trzech biegnących pupek :-) Quote
Nutusia Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Czyli Merliś chartem bywa, w przerwach od bycia kangurem :) Quote
AMIGA Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Wydaje mi się (choć podkreślam - na charciolach kompletnie się nie znam) że on nie ma bardziej wygiętego kręgosłupa niz niektóre z pokazanych w poniższej galerii http://www.google.pl/search?q=podenco+ibicenco&hl=pl&lr=&client=firefox-a&tbo=u&rls=org.mozilla:pl:official&channel=s&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=MsAcUfm5JsiftAb7uIDwBw&ved=0CDQQsAQ&biw=1366&bih=546 Quote
eliza_sk Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Czyli sirota taka fotogeniczna jest :) Fakt, ze jak robiłyśmy i jedne i drugie foto było dość zimno. Quote
elisse Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 jak sam staje w pozycji jak w linku to wszystko z nim ok :) i tak jak Eliza napisała - "sirota" fotograficzna z niego,bo albo mu zimno,albo się stresuje i staje jak mały "pokrak" choć potrafi się ustawić jak dumy chart :) cieszę się bardzo Quote
AMIGA Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Toż to wypisz wymaluj nasza "pokraka" Dobrze, że nie wygląda jak ta krówka Quote
Recommended Posts