Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jak się masz Merlinku. Czy już mamy składac się na nową ławę?? bo przy czymś kawe trzeba pić. Choć jak jeszcze chwile pobędziesz u Amigi to jej kupimy stolik barowy i krzesełka tez barowe (1,5 m wysokie przynajmniej):evil_lol:

Posted

Merlinek wita po dawce szaleństw. Amiga schowała się przed nim w najciemniejszy kąt pod biurkiem , a on wreszcie z nudów padł na wersalce.
Była wczoraj u nas agamika. Nie wiem co w głupola wstępuje jak ją zobaczy. Nie ma sekundy zeby nie próbował podgryzać - to zabiera się za dłonie, to za stopy, to za brodę a nawet za biust. I żadne auuuuu czy nieeeeee czy nie wolno nie skutkują. on w dodatku nadal nie czuje ze całkiem mocno podgryza i podszczypuje. :-(

Posted

Eden napisał(a):
To jak podgryza piszcz jak szczeniak, moze to go pohamuje.

Oby mnie tylko świadkowie tego piszczenia już całkiem w kaftan nie ubrali. Bo syn juz za to że wciąz jakieś tymczasiki sa jest na mnie zły, bo mu trochę juz zniszczeń porobiły . A ja mu cały czas tłumaczę, że jakby miał porządek u siebie, to by kabelki nie były poprzegryzane i inne szkody tez by nie nastąpiły. Choc jeśli chodzi o Merlina, to żadne zabezpieczenia i zapory nie działają.