Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

DoPi napisał(a):
Ola umawiamy się na Żabiniec z piesami na USG?

Ja się na Zabiniec wybieram nie tylko na usg. Chcialabym, żeby jakieś inne weterynaryjne oko obejrzało przełysienia na skórze młodego.
Dzwoniłam dzisiaj do Ciebie, ale bez skutku :-(

Posted

[quote name='Eden']Merlinek już pewnie słodko chrapie :evil_lol:

Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, nawet kubraczek sobie sam zorganizował pod doopinkę, żeby mu było wygodniej :-)

A tu uwieczniony dowód ciapciowatości młodego
Już nie pierwszy raz się tak dzieje, że mu te wielkie gałązki wpadaja pod poręczą fotela na dół i biedak grzęźnie tak w tym fotelu i nie potrafi się wygramolić. Stara się, gramoli się, ale efekt jest taki, że jedzie razem z fotelem przez pokój. Na koniec z miną "ratuuuuuuuuunku" patrzy na mnie. No i musze rzucać wszystko, zginać mu te jego gałązki i wysupływac go z fotela :-)

Posted

Ooooooooooooo tak. Właśnie wróciliśmy z wybiegu. Poszalał jak pijany zając, a Amiga szczęśliwa, bo przynajmniej w tym czasie odpoczywała w spokoju.
Zdjęcia będą, ale w terminie późniejszym.

Posted

Witamy witamy w zimowy dzionek. Te gałązki mi przeszkadzają zwłaszcza w nocy. No i nie powiem, na ogon tez musze uważać. Wprawdzie jestem lżejsza już o 25 kg, ale jednak co masa to masa. Wolałabym mu tych gałązek nie połamać

Posted (edited)

Ufffffffffffffffffffffffff gałązki mnie nawiedziły w łóżeczku dopiero koło 6 rano. Wyjątkowo dziś łaskawe dla mnie były :-)

A tu tylko jako zapowiedź zdjęć z wczorajszego wybiegu. Strasznie mi się to zdjęcie spodobało, więc wstawiam. Pozostałe sa jeszcze nie obrobione :-(

Kupą mości panie i panowie :-) (a moze pupą: :evil_lol:;))

Edited by AMIGA