M&S Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Głupia sprawa z tymi szelkami. Niedzielnie pozdrawiamy :) Quote
AMIGA Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='DoPi']uuu to kicha z tym nużeńcem. Olcia my już po, ale chyba Korek to zniósł gorzej niż Tosia. Opisałam szukanie jajka na wątku Korka. Łatwo nie jest. Chcesz szeleczki po Szantusi?? bo jak byłyscie wcześniej to były za duze, może teraz sie nadadzą? ato kłapouche w kropki to nie nazywał sieBrooklyn przez przypadek??[/QUOTE] A wiesz, że nie wiem jak się to kłapouche nazywało. Wiem, że jeszcze chyba nie ma roku i wiem, ze było z bardzo sympatyczną młodą dziewczyna, która widziała ogłoszenia Merlina już gdzieś i strasznie się nim zachwycała. Wczoraj byłam z nim i zaprzyjaźnionym pointerem u nas na lotnisku, gdzie schodzą się psiarze i bez obaw spuszczaję czworonogi ze smyczy (oczywiście ja się nie odważyłam, tylko młody biegał na dłuuuuuugiej lince) Okrutnie się w Merlisiu zakochała jakaś para. Wzięli mój numer telefonu i pytali o zdjęcia. Sami mają sunię - też taką zwariowaną - własnie była po wyjęciu szwów z brzuchola, a szalała jak pijany zając. Tfu tfu tfu - a nuż z tej miłości coś wyniknie Quote
M&S Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='AMIGA'] Okrutnie się w Merlisiu zakochała jakaś para. Wzięli mój numer telefonu i pytali o zdjęcia. Sami mają sunię - też taką zwariowaną - własnie była po wyjęciu szwów z brzuchola, a szalała jak pijany zając. Tfu tfu tfu - a nuż z tej miłości coś wyniknie[/QUOTE] Ja się nie dziwię;) Quote
eliza_sk Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 Uuuu to [I]czymamy[/I] mocno ! Quote
Nutusia Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Merlinosie - mizianki niedzielne przesyłamy :) Quote
elisse Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 zauważyłam na fotkach,że Merlin z ubranka też wyrósł,poprosiłam o pomoc charciarzy i wkrótce do Elizy powinno pocztą przybyć większe ;) Quote
AMIGA Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='elisse']zauważyłam na fotkach,że Merlin z ubranka też wyrósł,poprosiłam o pomoc charciarzy i wkrótce do Elizy powinno pocztą przybyć większe ;)[/QUOTE] Nawet nie śmiałam o tym pisać, ale wyraźnie dupka mu wystaje na mróz Quote
eliza_sk Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 [quote name='AMIGA']Nawet nie śmiałam o tym pisać, ale wyraźnie dupka mu wystaje na mróz[/QUOTE] Ale nie zdążył jeszcze pożreć tych - czy tego przysłanego przez Małgorzatę z Warszawy (nie pamiętam czy było 2 czy jedno) - bo obiecałam odesłać :) Quote
AMIGA Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Przyszły sztuki 3. Jedna sztuka jest nieco nadwerężona przez inne psy - tzn ma jedno peknięcie materiału. A pozostałe są jeszcze cale. Wełnianego wcale mu nie zakładałam, bo nie chciałam zeby biegał w wilgotnym jak się po sniegu tarza. Quote
elisse Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 dobra ciocia z charciego forum przyśle dla Merlinka ubranko,męskie w kolorze,bo czarne ;) Amiga powiedz Merlinkowi,że wkrótce już mu doopcia nie będzie marzła :) Quote
Nutusia Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Oooo.... i tak oto z chłopca wyrosła nam męcizna! ;) :) Quote
DoPi Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Merliś chłopaku. Fajnie masz. Wożą Cie na wybiegi. Łaziorują po lotniskach. Naspacerujesz sie co niemiara. Czy w związku z tym dajesz Amidze w domu troche odetchnąć:eviltong: Quote
AMIGA Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='elisse']dobra ciocia z charciego forum przyśle dla Merlinka ubranko,męskie w kolorze,bo czarne ;) Amiga powiedz Merlinkowi,że wkrótce już mu doopcia nie będzie marzła :)[/QUOTE] Ciocie sa kochane. Ale ja mam nadzieję, że niedługo już i pogoda się nam przeistoczy w wiosenkę i sama dupinka bez kubraczka nie będzie marzła chłopakowi. A na jaki adres mam odesłać te młodziezowe kubraczki? [quote name='Nutusia']Oooo.... i tak oto z chłopca wyrosła nam męcizna! ;) :)[/QUOTE] I to tipowa męcizna - bo ciało niby wyrosło, ale móżdżek nadal pozostał na etapie przedszkolaka :-) [quote name='DoPi']Merliś chłopaku. Fajnie masz. Wożą Cie na wybiegi. Łaziorują po lotniskach. Naspacerujesz sie co niemiara. Czy w związku z tym dajesz Amidze w domu troche odetchnąć:eviltong:[/QUOTE] Odetchnie, odetchnie jak młody wyemigruje do nowego domu. Quote
DoPi Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Olcia nie podrzucić Ci tych szelek po Szantusi?? bo nie odpisałaś. Quote
AMIGA Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='DoPi']Olcia nie podrzucić Ci tych szelek po Szantusi?? bo nie odpisałaś.[/QUOTE] Bo nie śmiałam prosić, bo masz "inwalidę" pod opieką. I zapracowana jesteś i w ogóle :-( Quote
AMIGA Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 No wiem, wiem. Sama po sobie wiem jak czas ucieka i wciąz doba jest za krótka Quote
eliza_sk Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 Ten ładny mail od bahlsy się juz nie odezwał, dziś natomiast miałam telefon, bez szału, w połowie się rozłączył ... nie wrócił. A teraz mam maila ... ośrodku - w jakich godzinach działasz :) ? [I]Dzien dobry Chcialem zapytac o Merlina. Spodobal nam sie ten psiak. Czy ogloszenie jest nadal aktualne? [/I] [I]Czy rzeczywiscie potrafi utrzymac czystosc w domu?[/I] [I]Jak ewentualnie mozna go odebrac i w jakich godzinach dziala osrodek?[/I] [I]pozdrawiam[/I] Quote
elisse Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 hahahahaha.....a jak Merlin mu narobi w domu to go odda?.....no i w jakich godzinach można go odebrać z tego ośrodka ;) Quote
Nutusia Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 O rety - już po 9-tej, a ośrodek nie odpowiada!!! ;) :) Quote
eliza_sk Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='Nutusia']O rety - już po 9-tej, a ośrodek nie odpowiada!!! ;) :)[/QUOTE] Może ośrodek otwarty od później :) Quote
AMIGA Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Osrodek dzisiaj od rana przeniósł się na basen i dopiero po powrocie odpalił kompa. Aresowanemu trzeba powiedzieć, ze jak się z młodym wyjdzie co 3 godziny, to w domu będzie czysto. Quote
Nutusia Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 I ewentualnie wspomnieć, że można sukcesywnie ten czas wydłużać, ale na to potrzeba pracy i cierpliwości ;) Quote
AMIGA Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Ciekawa jestem, czy coś dalej się dzieje z "rozmowami nowodomkowymi"? Quote
Recommended Posts