M&S Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='AMIGA']Ciiiiiiiiiiiiiii nie budź licha bo śpi. Chyba nie czuje się zbyt dobrze, bo nie zaczepia Amigi. Jest na głodówce i chyba mu już dzisiaj nic nie dam. Ale już od paru godzin już nie wymiotował. Jak jutro tak będzie nadal, to oczywiście zaliczymy weterynarza,[/QUOTE] Jak nie zaczepia, to nie jest w kondycji... Może ew. kawałek suchej bułki mu daj. Lepiej niech głoduje, niż ma być powtórka z rozrywki;) Oj głupolek Merlinek. Quote
eliza_sk Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 Jakby co, to mam ograniczony dostęp do netu po południu, więc tylko tel. Trzymam kciuki, żeby to była chwilowa atrakcja. Quote
AMIGA Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Juz jest dzisiaj lepiej. Już wieczorem nie wymiotował, nie dostał jedzonka. Na spacerze oczywiście znów wytrżąsałam z niego chleb wysypany dla ptaszków. Dostał tak dosłownie do polizania sniadanko i jak dotąd nie wymiotuje. No i juz zaczął zaczepiać Amigę, co jej się zbytnio nie podoba Quote
AMIGA Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='Nutusia']Czyli wracamy do "normy" ;)[/QUOTE] Wracamy, wracamy. Ale zakup kagańca jest koniecznością. Jego spacery polegają głównie na wyszukiwaniu świństw, zwłaszcza teraz, jak się stopiła warstwa lodu i śniegu Quote
eliza_sk Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='AMIGA']Wracamy, wracamy. Ale zakup kagańca jest koniecznością. Jego spacery polegają głównie na wyszukiwaniu świństw, zwłaszcza teraz, jak się stopiła warstwa lodu i śniegu[/QUOTE] O jakim kagańcu myślicie, może coś mam. matkooooo ja Ci linkę mam wysłać ... skleroza, przepraszam :( Quote
AMIGA Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Linkę mam jakąś pożyczoną - nie przejmuj się, nie tylko Ty cierpisz na tę przypoadłość Quote
daria_ldz Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Dziewczyny ja mam jeden taki ryjek wiecie materiałowy na śnupę - kupiłam jak woziłam charcioki nasze do medorka na wypadek gdyby któryś poczas podróży zdecydował się zestresować i łapać zębami. Nie musiałam zakładać więc nawet nie wiem jak z rozmiarem i czy na charcie to leży - mogę zmierzyć, leży u mnie a na Tuśka 3 razy za mały. Może to by się nadało. Quote
AMIGA Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 (edited) A my byliśmy dzisiaj na wybiegu - dzielna jestem kobitka - mimo pogody się tak zebrałam. Ale zdopingowała mnie pani od zaprzyjaźnionego pointera. Psy poszalały, ale Merliś - ten ciapciak wrócił do domu ze skaleczonym opuszkiem na przedniej łapce i dwóch skaleczeniach na tylnej :-( Za to towarzystwo dziś było doborowe. Począwszy od pointera. Powitanie ponad ławeczką :-) No i harce i swawole Edited February 2, 2013 by AMIGA Quote
AMIGA Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Harców i swawoli cd Ojeeeeej co ty masz na głowie? To są twoje uszy???? No gdzie ja - chucherko do takiego konia? Sam sobie pobiegam Quote
AMIGA Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Sejmik psi A fee, panienki z dobrego domu nie wystawiają języka A feeeee - dwóch na jedną? No i nowy kumpelek Teee, ten kubraczek sobie wybrudzisz tutaj Quote
AMIGA Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 A to jeszcze nie koniec moich kontaktów towarzyskich :-) Bo jeszcze przybył taki oto taran I tak przy ludziach a feeee Taran nie taran, ale przede mną ucieka Ciiiiiiii nie mów nikomu, ale tobie powiem do uszka - nic ci nie zrobię Quote
AMIGA Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 (edited) A na koniec jeszcze przyszła koleżanka którą poznałem poprzednio na wybiegu Co tam masz?? Poszukajmy sobie jakiegoś smakołyka Ufffffffffffffffffffffff to tyle. Ale jakby komuś było za mało, to proszę - oto link do wszystkich zdjęć ze spacerku - jest ich aż 116 więc jest co oglądac :-) https://picasaweb.google.com/MajeczQa/MerlinSpacer# Edited February 2, 2013 by AMIGA Quote
AMIGA Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 A jaki Merliś grzeczny teraz! Ciekawa jestem na jak długo ? Quote
eliza_sk Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Ale przekrój ras na tym wybiegu :) Czy mi się wydaje, czy Merliś ma więcej wyliniałków cholerka ? Quote
Eden Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Merlin to prawdziwy światowiec :-) Własnie chciałam zapytać czy to błoto na skórze a to wyliniałki, ciekawa jestem co to jest? Quote
malawaszka Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 wow wow i same rasowce :lol: świetne takie miejsce gdzie psiaki się mogą bawić i socjalizować Quote
AMIGA Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Eden napisał(a):Merlin to prawdziwy światowiec :-) Własnie chciałam zapytać czy to błoto na skórze a to wyliniałki, ciekawa jestem co to jest? W wyskrobinach nie wyszedł ani grzyb, ani dwukrotnie nie wyszedł nużeniec. Pytalam wetki, czy mogą to być sprawy związane z hormonami (ze względu na to jego schowane jądro) Ale doktorka powiedziała, że takie zmiany mogłyby wystąpić, ale nie u takiego młodego psa. Pani jest zdania, że nużeniec nie zawze wychodzi w zeskrobinach, a także grzyb nie zawsze wychodzi. Na razie rozsmarowuję po młodym płyn przeciwgrzybiczy, ale mam to robic co drugi dzień a zaczęłam dopiero niedawno, więc poprawy nie widzę. Quote
M&S Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Jakie super zdjecia!!! Szlaeństwa, aż miło popatrzeć :) Cześć Merlinku. Quote
Handzia55 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Merlin się lansuje aż miło spojrzeć:loveu: Quote
DoPi Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 My dzisiaj rzygoojemy i biegunkujemy. Ja nie przyuważyłam ,żeby cos zeżarł , ale me oko już nie sokole. jest jeszcze opcja,że walą po tych roztopach więcej ulepszaczy do wody i on jako nieprzystosowany może źle reaguje. Teraz dostaje źródlaną Żywca. A Merlin chyba sporo urósł. I dalej zabawowy jak widzę. Komentarze do zdjęć jak zwykle super:Cool!::happy1::klacz: Quote
Recommended Posts