Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety też mam wrażenie, że lato było łaskawsze dla psiaków, teraz zgłoszeń mam multum. Gminy mają wszystko w dupie, a my ... ileż można we dwie w porywach trzy osoby bez zaplecza ? Ogłoszenia, logistyka to wszystko kosztuję masę czasu. Gdyby nie taka złota Amiga, która bierze już kolejnego, ostatniego tymczasa i hotelik, to biedne te psiaki byłyby, oj baaardzo :(

Posted

[quote name='AMIGA']Merlin mi tu płacze do rękawa, bo znikły jego fanki z wątku :-(

Nigdy w życiu!!!! Merlinku nie mogłam wcześniej (w pracy jestem... ) [SIZE=3]

[SIZE=2]Buziaki przesyłam, nie płakaj. jeszcze wpadnę

:loveu:

Posted

[quote name='Nutusia']Świat się kończy - teraz jest gorzej niż przed wakacjami! Jak można, w taką pogodę? :(
Merlisiu, Ty to miałeś szczęście, chłopaku!!!![/QUOTE]

Można i to w konkretnym celu. W lecie ma szansę przeżyć, a w zimie to szybciej padnie. proste.

Posted

"Czarujący" ten uśmieszek ;)
Refleksje mam 3:
1. ładnemu we wszystkim ładnie
2. Merliś ma baaaaardzo dłuuuuuuuuuugi ogonek
3. na tych zdjęciach wygląda na OLBRZYMA!:crazyeye:

Posted

te miny to normalka podczas snu :) Homer to nawet w uśmiechu szczerzył zęby i w pierwszej chwili człowiek nieuświadomiony zastanawiał się - będzie warczał i gryzł czy nie? :) najlepsze są te ubranka,które mu podwozie zasłaniają jak najwięcej,a pięknie mu w każdej kreacji :)

Posted

[quote name='AnkaG']Amiga - na podłodze to jak rozumiem "zabawki" Glutka ?[/QUOTE]

Tiaaaaaaaaaaaa mozna to nazwać zabawkami. On jest po prostu jak niszczarka :-)

Posted

Jaki olbrzym, jaki olbrzym, przeciez to nakolankowy piesek

I nalezy do gatunku gryzoni. Nie wiem dlaczego, ale upodobał sobie palce agamiki. Mnie nigdy tak namiętnie nie podgryza jak ją :evil_lol:

Chciałam wstawić jeszcze kilka zdjęć, ale photobucket odmówił w tym momencie współpracy ze mną :-(

Posted

Tak wygląda zycie mojej biednej Amigi - hrabia na wersalce, a ona biedna musi stare kości obijac na podłodze

I źle takiemu??

I pognębię babcię Amige jeszcze troszkę

Bo tego wielkoluda trudno było pognębić