M&S Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 U nas też jest niepewny grunt pod nogami... Quote
DoPi Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Jejusiu, ale pogoda. Ola a Merliś chociaż załatwił swoje potrzeby?? Korkowi się udało siknąć dwa razy i "gleba". Koopencji niestety nie , bo nie utrzymał się na łapach w żadnej pozycji :( Za to nasz Hardcorowy Maksio załatwił wszystko nawet podwójnie. A Merliś Ci zlodowaciał na wieczornym spacerze?? Quote
AMIGA Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Merlin chodzi w kubraczku od agamiki. Wygląda prześmiesznie, bo go nie za dokładnie obmierzyłam i wygląda jakby paradował w sukience. Załatwic się załatwił nawet, tylko strasznie dużo lodu się najadł. Nie wiem dlaczego mu tak zasmakował :-) Ale chodzenie wychodziło mu tak śmiesznie, że nie mogłam się powstrzymać i smiałam się w głos. Wprawdzie mi trochę smiech grzązł w gardle bo i mnie mało brakowało a bym sie rozjechała. Quote
eliza_sk Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='AMIGA']Nie wiem, czy wszędzie tak jest jak u nas. Ale u nas jest tragedia! Psy nie mogą się załatwić, bo im się łapy jak w kreskówkach rozjezdzają.[/QUOTE] U nas to samo, dziś rano, żeby wyjechać wozem, musieliśmy go odkuć z 0,5 cm warstwy lodu - wyglądał jak kryształowy. Wczoraj większość dnia padała marznąca mżawka. [quote name='tomcug']U nas tak samo, a moja Majka i tak znalazła świeże gów** i się wytarzała. :mad::mad::mad:Normalnie cudotwórczyni!:evil_lol::diabloti: Glutek prześliczny - mój typ,taki rudzielec. :loveu:[/QUOTE] Hahah, jak ona przy takiej temperaturze znalazła materiał miękki :)? Quote
Handzia55 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Ja chcę zobaczyć Glutka w sukience:multi::multi::multi: Quote
tomcug Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='eliza_sk']U nas to samo, dziś rano, żeby wyjechać wozem, musieliśmy go odkuć z 0,5 cm warstwy lodu - wyglądał jak kryształowy. Wczoraj większość dnia padała marznąca mżawka. Hahah, jak ona przy takiej temperaturze znalazła materiał miękki :)?[/QUOTE] Jak idzie ze mną to już wiem, co się święci. Ale mój chłop to fujara i nie wyczuwa momentu, kiedy młoda kombinuje, bo znalazła coś fascynującego. A jak znalazła to nie mam pojęcia.:cool3: Mam chwilkę, ogłosić cuś? Quote
Eden Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 U mnie wczoraj było lodowisko za darmo, wypuszczam rano psy iiiiiiiiiii wszystkie padly na pysk....auto w lodowej skorupce, masakra a dzisiaj nie jest lepiej. A Glutoslaw co dzisiaj porabia ? Quote
eliza_sk Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='tomcug'] Mam chwilkę, ogłosić cuś?[/QUOTE] Aaaa Ty masz wolne cwaniaku ! Ja trzaskam Biszkopta i widzę, że mogłabyś Denzela na opolskie - foto i opis na ogólnym charcim. Quote
elisse Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 a u mnie na chodnikach sól i piach ,więc nie wiem które psy mają gorzej :-/ trawniki puszyste od śniegu,ale moje czarne i tak głównie chodzą na 3 łapach,bo zimnoooo Quote
tomcug Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='eliza_sk']Aaaa Ty masz wolne cwaniaku ! Ja trzaskam Biszkopta i widzę, że mogłabyś Denzela na opolskie - foto i opis na ogólnym charcim.[/QUOTE] Tak, mam wolne i siedzę do 20 w szkole bo mamy remont. Dzisiaj zrobiłam sobie wolne, bo strułam się farbą i nie wyrabiam.:shake: Denzela zrobię. :lol: Quote
eliza_sk Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='tomcug']Tak, mam wolne i siedzę do 20 w szkole bo mamy remont. Dzisiaj zrobiłam sobie wolne, bo strułam się farbą i nie wyrabiam.:shake: Denzela zrobię. :lol:[/QUOTE] Orzeszku ... codziennie ? Quote
tomcug Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='eliza_sk']Orzeszku ... codziennie ?[/QUOTE] Łącznie z sobotom tesz.:mad::-( Quote
M&S Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='AMIGA']Merlin chodzi w kubraczku od agamiki. Wygląda prześmiesznie, bo go nie za dokładnie obmierzyłam i wygląda jakby paradował w sukience. Załatwic się załatwił nawet, tylko strasznie dużo lodu się najadł. Nie wiem dlaczego mu tak zasmakował :-) Ale chodzenie wychodziło mu tak śmiesznie, że nie mogłam się powstrzymać i smiałam się w głos. Wprawdzie mi trochę smiech grzązł w gardle bo i mnie mało brakowało a bym sie rozjechała.[/QUOTE] Oj Ty niedobra naśmiewać się z kurdupelka..... A tak serio, to w telewizorni mówili, że u was gołoledź.....uważajcie na siebie. Quote
AMIGA Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Uważamy, uważamy. Musze z nimi chodzić pojedyńczo, bo zabaw na takiej ślizgawicy ja bym na pewno nie przeżyła. Melduję posłusznie, że wreszcie odebralam dzisiaj przesyłke z kubraczkami dla gapiszona. Dzięki wielkie :-) Przed spacerkiem wieczornym będe mierzyć :-) Tzn Glucior będzie mierzyc Quote
DoPi Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 No Glutkowi napewno potrzebne ubranko na taka pogode jak jest. Jakiś kożuszek koniecznie. Ciociu Amigo, a dlaczego nas nie odwiedzasz?:mad:choc na watku?:cool3: Quote
Handzia55 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='AMIGA']Uważamy, uważamy. Musze z nimi chodzić pojedyńczo, bo zabaw na takiej ślizgawicy ja bym na pewno nie przeżyła. Melduję posłusznie, że wreszcie odebralam dzisiaj przesyłke z kubraczkami dla gapiszona. Dzięki wielkie :-) Przed spacerkiem wieczornym będe mierzyć :-) Tzn Glucior będzie mierzyc[/QUOTE] A dokumentacja fotograficzna z tej rewii mody będzie?:lol:;) Ja chcę wystrojonego Glutosława zobaczyć! Quote
eliza_sk Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Przesyłka od Małgorzaty z Warszawy ? Quote
AMIGA Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Handzia55']A dokumentacja fotograficzna z tej rewii mody będzie?:lol:;) Ja chcę wystrojonego Glutosława zobaczyć![/QUOTE] Będzie, będzie - postaram się jutro zrobić sesję. Wprawdzie czort jeden mnie podgryza jak go ubieram i ryzykuję strata palców, ale co tam :-) [quote name='eliza_sk']Przesyłka od Małgorzaty z Warszawy ?[/QUOTE] Tak, od Pani Małgorzaty z Warszawy. DoPi - odwiedzam, odwiedzam, choć nie zawsze piszę :-) Quote
AMIGA Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Witamy witamy. U nas tez biało się zrobiła, ale przynajmniej nie jest tak ślisko. Psy poszalały, Merlin oczywiście w kubraczku. W domu usiłowałam mu choć w tym jednym zrobić parę zdjęć, ale to przecież robota głupiego. Jak nie ma drugiej osoby, która by go czymś zajęła, to na zdjęciach widać albo sama doopkę albo porozrywane przez niego gazetki na podłodze :-( Quote
eliza_sk Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 do drzewa uwiązać :) Często tak robię jak jadę sama na foto z psem. Quote
Nutusia Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Uuuuu, to i tak masz szybki aparat - na moim już się nawet doopka nie załapuje, ani nawet koniuszek ogonka. Powinien się wtedy pojawiać napis "jeszcze ułamek sekundy temu, w kadrze był pies" :) Fajnie, że się Merliś daje ubierać. Ja wczoraj zestroiłam Żelkę w czadowy sweterek, żeby mi po drodze do lecznicy nie zmarzła, a tu się okazało, że KRZYWDĘ psu zrobiłam! Sparaliżowana poszła na posłanko, siedziała nieruchomo i spode łba na mnie tylko zerkała. Sądziłam, że tylko na fraczek posterylkowy tak reagowała, ale cud sweterek też jest beeee.... A to niech marznie, głupol uparty ;) Quote
AMIGA Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='eliza_sk']do drzewa uwiązać :) Często tak robię jak jadę sama na foto z psem.[/QUOTE] Tylko chodzi o to, że oprócz śmietków na podłodze (po pogryzionych na strzępki gazetkach) nijak mi żadne drzewo nie chce wyrosnąć w domu. A na tym sniegu i śliskim podłożu przeca nie będę modela przebierać w kolejne kubraczki,. Bo po pierwsze primo podłoże jest niepewne, a po drugie primo boję się ze mi model da drapaka gdzieś w długą. Nutusiu - młody drętwieje jak mu założę pętelkę kubraczkową na ogon. Wtedy postawa jest taka, jakby cały czas szykował się do robienia kupencji :-) Quote
M&S Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='AMIGA']Nutusiu - młody drętwieje jak mu założę pętelkę kubraczkową na ogon. Wtedy postawa jest taka, jakby cały czas szykował się do robienia kupencji :-)[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Nutusia Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Ja u Żelki z pętelką nawet nie próbowałam ;) :) Quote
Recommended Posts