Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Eden napisał(a):
Kocha się te wszystkie psiaki jak swoje, a tu nadchodzi czas rozstania i człowiek zawsze to przezywa....niefajne to jest.

Takie rozstanie, to jest okropne....chociaż z drugiej strony piękna sprawa. Eh, życie.

Posted

Oj tam, nie histeryzujmy ;) Trzeba super domek, z najwyższej półki znaleźć - rzeczywiście taki, w którym będzie psu lepiej niż u nas i wtedy aż się micha śmieje do każdego maila i zdjęcia :)

Posted

Glutosław cudny, ale nie mogie patrzeć na jego szkielcik. W sweterku super. Eliza zdjęcia ekstra. Jak zwykle zresztą:lol: Kurcze dlaczego większość włącznie ze mną go nazywa Glutosław, a nie Merlin?? mnie przylgnęło od Elizki, ale staram sie zapamiętać:eviltong: Olka rozstania sa okropne, ale za chwile widzisz bide kolejną i tłumaczysz sobie, że to będzie ostatni tymczas (najostatniejszy), ale przecie może się go uratuje?? i znajdzie dobro w człowieku i będzie kochany tak , jak na to zasłużył:loveu:

Posted

DoPi napisał(a):
rozstania sa okropne, ale za chwile widzisz bide kolejną i tłumaczysz sobie, że to będzie ostatni tymczas (najostatniejszy), ale przecie może się go uratuje?? i znajdzie dobro w człowieku i będzie kochany tak , jak na to zasłużył:loveu:

YES YES YES :klacz: mądrze gada, dać jej :drinking:

Posted

Ola , Korek ma zejdzione jedno jajko drugiego doktor wogóle nie znalazł, mam nadzieję, że kastracja jednak przebiegnie raz , a nie 3 razy w poszukiwaniu jajka:shake:

Posted

[quote name='DoPi']Ola , Korek ma zejdzione jedno jajko drugiego doktor wogóle nie znalazł, mam nadzieję, że kastracja jednak przebiegnie raz , a nie 3 razy w poszukiwaniu jajka:shake:

Mówi się zesznięte od zszedł :evil_lol:

Posted

Zejdzione? Zesznięte? Ja bym się przychylała do "zeszłe" ;) Jako człek z mowy ojczystej z obcą połączonej żyjący - kocham Was miłościom wielkom :)
I koniec - od dziś nie używam tego "pseudo" - zapomnijmy o tym raz na zawsze :( Przemiana jest nieprawdopodobna!!! I nigdy, przenigdy już nie będzie gorzej.

Posted

Byłam z młodym wczoraj u weta, bo przypomniałam sobie, że miał termin 3-go szczepienia.
No i po dogłębnym obejrzeniu książeczki zdrowia okazało się to szczepienie zbędne, bo on już przy pierwszym dostał "full servis) z wscieklizną włącznie
Za to młody zasiadł na wadze, która wykazała 14 kg !! Czyli u mnie "przywalił" już 2 kg
Ząbki są już wymienione, kiełki pewnie zjedzone :evil_lol:.
Dostał advocate na kark, bo nadal nie zeszły mu przełysienia na głowie, boczku i łapencjach. Wygląda to, mimo nie potwierdzenia tego w zeskrobinach, na nużeńca. Podobno nużeniec nieraz nawet w trzech kolejnych badaniach nie wychodzi.
Pytałam o kastrację. Przed kastracją większość gabinetów wymaga badania krwi, no a u niego dodatkowo usg brzuszka, żeby znaleźć miejsca posadowienia jajeczka