bahlsa Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Wysłałam zapytanie do Elizy o Merlinka z eoferty. Zamość .... Amiga, wyślesz go tak daleko? :) Quote
AMIGA Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Hmmmmmmmmmmmmmmmm to nie ja bedę decydentką. Ale ciężko by było (mnie oczywiście :-() Quote
M&S Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Eden napisał(a):I to jest najgorsze w DT, rozstania. Nie zazdroszczę..... Quote
AMIGA Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Dlatego wciąż powtarzam, że już nie chcę więcej żadnego tymczasika. Z każdym następnym jest coraz trudniej :-( Quote
Eden Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Kocha się te wszystkie psiaki jak swoje, a tu nadchodzi czas rozstania i człowiek zawsze to przezywa....niefajne to jest. Quote
M&S Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Eden napisał(a):Kocha się te wszystkie psiaki jak swoje, a tu nadchodzi czas rozstania i człowiek zawsze to przezywa....niefajne to jest. Takie rozstanie, to jest okropne....chociaż z drugiej strony piękna sprawa. Eh, życie. Quote
AMIGA Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Zawsze musze sobie tłumaczyć, ze w nowym domku psiaczkowi będzie lepiej niż u mnie ale człowiek nigdy przecież nie ma pewności Quote
eliza_sk Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 Już idę na maila, bo wczoraj byłam na odwyku komputerowym :) Quote
Eden Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Zabieram Glutosława na spacer, Mama zastępcza chwilkę odsapnie :-) Quote
M&S Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Eden napisał(a):Zabieram Glutosława na spacer, Mama zastępcza chwilkę odsapnie :-) Miłego spaceru :) A fotki będą? Quote
Nutusia Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Oj tam, nie histeryzujmy ;) Trzeba super domek, z najwyższej półki znaleźć - rzeczywiście taki, w którym będzie psu lepiej niż u nas i wtedy aż się micha śmieje do każdego maila i zdjęcia :) Quote
DoPi Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Glutosław cudny, ale nie mogie patrzeć na jego szkielcik. W sweterku super. Eliza zdjęcia ekstra. Jak zwykle zresztą:lol: Kurcze dlaczego większość włącznie ze mną go nazywa Glutosław, a nie Merlin?? mnie przylgnęło od Elizki, ale staram sie zapamiętać:eviltong: Olka rozstania sa okropne, ale za chwile widzisz bide kolejną i tłumaczysz sobie, że to będzie ostatni tymczas (najostatniejszy), ale przecie może się go uratuje?? i znajdzie dobro w człowieku i będzie kochany tak , jak na to zasłużył:loveu: Quote
malawaszka Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 DoPi napisał(a):rozstania sa okropne, ale za chwile widzisz bide kolejną i tłumaczysz sobie, że to będzie ostatni tymczas (najostatniejszy), ale przecie może się go uratuje?? i znajdzie dobro w człowieku i będzie kochany tak , jak na to zasłużył:loveu: YES YES YES :klacz: mądrze gada, dać jej :drinking: Quote
eliza_sk Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 [quote name='DoPi'] Kurcze dlaczego większość włącznie ze mną go nazywa Glutosław, a nie Merlin?? Jakieś wątpliwości co do pseudonimu kolegi :diabloti: ? Quote
Eden Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Tak, tak dokładnie wygladał Glutosław w dniu 01.12.2012.:shake: Quote
M&S Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Eden napisał(a):Tak, tak dokładnie wygladał Glutosław w dniu 01.12.2012.:shake: Dobrze, że to już przeszłość... Quote
DoPi Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Ola , Korek ma zejdzione jedno jajko drugiego doktor wogóle nie znalazł, mam nadzieję, że kastracja jednak przebiegnie raz , a nie 3 razy w poszukiwaniu jajka:shake: Quote
eliza_sk Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 [quote name='DoPi']Ola , Korek ma zejdzione jedno jajko drugiego doktor wogóle nie znalazł, mam nadzieję, że kastracja jednak przebiegnie raz , a nie 3 razy w poszukiwaniu jajka:shake: Mówi się zesznięte od zszedł :evil_lol: Quote
Nutusia Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Zejdzione? Zesznięte? Ja bym się przychylała do "zeszłe" ;) Jako człek z mowy ojczystej z obcą połączonej żyjący - kocham Was miłościom wielkom :) I koniec - od dziś nie używam tego "pseudo" - zapomnijmy o tym raz na zawsze :( Przemiana jest nieprawdopodobna!!! I nigdy, przenigdy już nie będzie gorzej. Quote
AMIGA Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Byłam z młodym wczoraj u weta, bo przypomniałam sobie, że miał termin 3-go szczepienia. No i po dogłębnym obejrzeniu książeczki zdrowia okazało się to szczepienie zbędne, bo on już przy pierwszym dostał "full servis) z wscieklizną włącznie Za to młody zasiadł na wadze, która wykazała 14 kg !! Czyli u mnie "przywalił" już 2 kg Ząbki są już wymienione, kiełki pewnie zjedzone :evil_lol:. Dostał advocate na kark, bo nadal nie zeszły mu przełysienia na głowie, boczku i łapencjach. Wygląda to, mimo nie potwierdzenia tego w zeskrobinach, na nużeńca. Podobno nużeniec nieraz nawet w trzech kolejnych badaniach nie wychodzi. Pytałam o kastrację. Przed kastracją większość gabinetów wymaga badania krwi, no a u niego dodatkowo usg brzuszka, żeby znaleźć miejsca posadowienia jajeczka Quote
Recommended Posts