Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wegielkowa']kejciowa, kto za kierownicą siedzi? Bo nie poznaję![/QUOTE]

Kochana - wynajmiemy jakiegoś Kotenieńka jako kierowcę - toć tyle pyśnych %%%% było że liczymy na więcej i nie możemy sobie pozwolić na kierowcowanie :):):) zresztą z taką ilością fantów - nie wzielabym na siebie aż takiej odpowiedzialności :)

Posted

[quote name='kejciu']Kochana - wynajmiemy jakiegoś Kotenieńka jako kierowcę - toć tyle pyśnych %%%% było że liczymy na więcej i nie możemy sobie pozwolić na kierowcowanie :):):) zresztą z taką ilością fantów - nie wzielabym na siebie aż takiej odpowiedzialności :)[/QUOTE] Chippendalesów?

Posted

[quote name='wegielkowa']Chippendalesów?[/QUOTE]

Coś pomyślimy:) ino żeby TŻ- ci też na jakis wspaniałomyślny pomysł nie wpadli w odwecie :D i jakieś laski przyjadą na lawecie :D

Posted

Dzień mnie nie było i nie nadążam z postami! aleście się rozpisały łomatko!

Po pierwsze: Malagos, przepraszam, że nie zadzwoniłam podziękować na gościnę, ale wobec brutalnej odmowy adopcji lub chociaż przetymczasowania mnie przez Was, muszę się przynajmniej do jutra obrazić :placz: No i oczywiście czekam na obiecane ogłoszenia... Poza tym po raz kolejny powtórzę, że gotujesz najlepiej na świecie, za te ptysie dałabym się pokroić!

Na bazarek obrus się nie nadaje, bo go z Inką ostemplowałyśmy galaretką z jagodami :oops: Za to ja rezerwuję rodową wazę!

Posted

[quote name='kcd']Dzień mnie nie było i nie nadążam z postami! aleście się rozpisały łomatko!

Po pierwsze: Malagos, przepraszam, że nie zadzwoniłam podziękować na gościnę, ale wobec brutalnej odmowy adopcji lub chociaż przetymczasowania mnie przez Was, muszę się przynajmniej do jutra obrazić :placz: No i oczywiście czekam na obiecane ogłoszenia... Poza tym po raz kolejny powtórzę, że gotujesz najlepiej na świecie, za te ptysie dałabym się pokroić!

Na bazarek obrus się nie nadaje, bo go z Inką ostemplowałyśmy galaretką z jagodami :oops: Za to ja rezerwuję rodową wazę![/QUOTE]
Protestuję! Ja ostemplowałam tropikalną! :eviltong:

Tak, [SIZE=3]ptyyysieee[/SIZE]...! :facelick:
I to ciasto z płatkami migdałów na wierzchu... :facelick:

Mnie też nie chcieli adoptowaaaać! :bigcry: I córki meeeej...! :bigcry:

Posted

[quote name='inka33']
Tak, [SIZE=3]ptyyysieee[/SIZE]...! :facelick:
I to ciasto z płatkami migdałów na wierzchu... :facelick:

[/QUOTE]

Ale rozpusta;)

Posted

O jejku, z tymi telefonami żartowałam, nie jest to obowiązkowe :diabloti:
Nadal jestem aż zażenowana Waszymi przywiezionymi darami, tyle pychotek nie było na TYM stole nigdy! % zostało dużo, prosze przyjechać i pomóc to wypić. (Whisky i winko, naleweczka czekają na wizytę pooadopcyjną [B]Zulki,[/B] przecież ona też 6 lat temu została u nas z dt na ds). Podobnie przetwory TŻ, ogóreczki, dynia, oliwki - tylko sery zostały pożarte przez nas , bo po co mają tak sobie leżeć w lodówce. Może też pośpiewamy, bośmy jakoś tak na cicho przebyli tę wizytę. Kundelki mają zapas smaczków na następny rok, chyba ze od dziś Fionka pomoże. Najwyżej sama się obsłuży, jak poprzednio, prosto z półeczki.
Dacie wiarę, że wczoraj był kolejny telefon o Milę, ale tylko border panią interesował, pani "ma duże gospodarstwo i psa tej rasy", jak chciałam zaproponować inną sunię.

Posted

Cioteczki przepraszam że się wetnę z innym tematem ale może ktoś potrzebuje - mam możliwośc załatwienia karmy royal canin hepatic dla psów i kotów - w formie próbek - termin ważności 3 tyg - jest to sucha karma - mój kolega chce odsprzedać w cenie 15zł/kg ale muszę wziąść minimum 5 kg - czy ktoś bylby zainteresowany?może znacie kogoś kto by chciał?bo szkoda żeby się zmarnowała a i cena chyba spoko z tego co w necie sprawdziłam

Posted

No koniec świata! Do domu zaprosiła, ugościła jak królów jakichś zamorskich, a tu chcą ją zbazarkować z dobytkiem wszelkim!!!! :)

Dziękuję za przemiłe spotkanie w gronie jednolicie-pozytywnie-zakręconych. Fajnie poczuć, że się nie jest "osamotnionym" :)

I chciałam nadmienić, że u mnie też są...3 sztuki z dogo, u których trza robić wizyty poadopcyjne ;)

Posted

[quote name='Mazowszanka']Bardzo chętnie przyjedziemy, no nie ?
I znów będzie wesoło :megagrin:[/QUOTE]
Ojj...trzeba się wybrać koniecznie !

To kiedy ?

Posted

Na działce net ledwo pełza, ale wpadłam zameldować,że wizyta pa była super, a Milusi w ds, to nawet ptasiego mleka nie brakuje :).
No i osobisty TZ się przekonał, że Dogomaniacy nie gryzą ;)

Posted

[quote name='Nutusia']No koniec świata! Do domu zaprosiła, ugościła jak królów jakichś zamorskich, a tu chcą ją zbazarkować z dobytkiem wszelkim!!!! :)

Dziękuję za przemiłe spotkanie w gronie jednolicie-pozytywnie-zakręconych. Fajnie poczuć, że się nie jest "osamotnionym" :)

I chciałam nadmienić, że u mnie też są...3 sztuki z dogo, u których trza robić wizyty poadopcyjne ;)[/QUOTE]

[quote name='Mattilu']To umowcie sie na poczatek sierpnia to i ja przyjade! Droge znam:)[/QUOTE]

No, Nutusia, Ty to dopiero będziesz zamorskich królów ugaszczać! :diabloti:

Posted

[quote name='Mattilu']To umowcie sie na poczatek sierpnia to i ja przyjade! Droge znam:)[/QUOTE]
Moniś...cudownie by było :):):):):):):):)

Posted

W tym jedną w pubie "Gruba Kaśka" przy sciszonej muzyce :diabloti:
A coś mnie martwi brak Ryjonka, pisałam do niej sms wczoraj, ale bez odpowiedzi.

Posted

Ryjonka już od bardzo, bardzo dawna nie ma... Miała zrobić bazarrrro wielki i się nie złożyło. Chora była, potem dostępu do netu nie miała, a teraz... to jakoś tak w maju się miała "rozdwoić" ;)