Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malagos']Załujcie, baby, ze nie byłyście w Marózie, faaajnie było........ Dyskusje do rana w grupach, głównie o funduszach sołeckich i takich tam podobnych problemach organizacji wiejskich, ale i o psach było :)
Bidżdżis wie?? Czy Mu powiedzieć?

Posted

[quote name='Nutusia']Ja żałuję jak nie wiem co, choć o funduszach sołeckich nie mam najbledszego pojęcia! :)[/QUOTE]

a ja już mam :)
Miałam okazję poznać trenerkę psią z Palucha, miała wykład o psach i zachowaniu psów, uzupełnialiśmy z Tomkiem sprawy żywienia, szczepień i sterylizacji.

Posted

a jestem, jestem :)
A do mnie może w niedzielę przyjedzie sunia od Pipi. Musze jej nowe imię dać, bo nazywa się ... Milusia.......

Posted

[quote name='malagos']a jestem, jestem :)
A do mnie może w niedzielę przyjedzie sunia od Pipi. Musze jej nowe imię dać, bo nazywa się ... Milusia.......[/QUOTE]
Dawa tu wąta! :mad:

Może Pipi...? ;)

DT czy...? :diabloti:

Posted

[quote name='malagos']Baaaaaaaaaardzo śmieszne, bardzo!
Wątku jeszcze nie ma, założę, jak poznam suczysko :)[/QUOTE]
Co takie śmieszne? :-o
Przecież ja się tylko grzecznie pytam... :(
:diabloti:

Posted

[quote name='inka33']
DT czy...? :diabloti:[/QUOTE]

Ty się zachowujesz jak mój wet. Za każdym razem się mnie pyta "to jeszcze się Pani oszukuje, że szuka Pani dla niej/niego domu?"

Posted

To ja tez tu wtrącę sprawę - cuda sie przeciez zdarzają:
jutro do mnie przyjeżdża sunia Milka z biednego gospodarstwa spod Białegostoku. Dziś pojechała po nią Wiosna, i jutro przywiezie sunię do mnie. Z tym, że Wiosna zabrała tez córkę Milki, 7-miesieczna ślicznotę, już po sterylizacji. Bo nie mogła patrzeć na jej biedowanie. Czy ktoś może dać jej dt? Jutro córcia moze być w Warszawie...... Proszę, ja nie mogę wziąć dwóch psów na dt.

Posted

Gdyby była trochę starsza... ja to szczeniora nie mogę :shake:

No a poza tym teraz mam jamnisię a zaraz leci do mnie Iskierka...

Posted

Ta młodziutka Kelly zostanie w awaryjnym dt u WiosnaA, jej mamuśka Milka jedzie do mnie. Mam ochotę nazwać ją Daśka, albo Bajka.