Jump to content
Dogomania

Nistety ......Nie udało nam się ......:( MIŚ za TM (*) DLACZEGO ?! :(((((((((((((((

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neris napisał(a):

Tiger odeszła z dogo... nie wiem jak bedziemy dostawać wieści o Michu.

Boże...dlaczego? Co sie stało?

Domyślam się ,że to po ostatnich akcjach...:shake:

Posted

Neris napisał(a):
Tiger odeszła z dogo... nie wiem jak bedziemy dostawać wieści o Michu.

Dlaczego? Ja nie wiem, o co chodzi, nie bardzo się domyślam :shake:, ale strasznie żal :-(

Posted

Powiem tylko że ideały Dogomanii zostały sprzeniewierzone, tak uważa i Tiger i ja, ale tylko ona miała odwagę walczyć. NIestety samotnie.

Ten wątek nie jest miejscem żeby o tym mówić, mam nadzieję że ktoś jeszcze z Lublina odwiedza Misia i coś nam powie.

Posted

Oczywiście dokończę swoje wątki ....

Nie zostawię w potrzebie psów , którymi podjęłam się opieki ....

Poza tym mam dużo pieniędzi Misia na swoim koncie prywatnym , jak również jest sporo wpłat na niego na AFN i zamierzam je oczywiście odzyskać od AFN.

Misiek będzie potrzebował tych pieniędzy, więc na pewno z powodu moich niesnaesek i konfliktu z Zarządem AFN nie zamierzam tej sumy pozosatwić do rozporządzenia przez AFN wg ich uznania .

Jeśli to możliwe to bardzo proszę osoby , które wpłaciły na Misia na AFN właśnie o podanie mi na wątku lub na PM swoich nicków z dogo i wysokości wpłat , bo jak wszyscy wiemy od jakiegoś czasu nie ma rozliczeń na wątku AFN , wiec nie wiem nawet kto wpłacał i ile .

Na moje konto prywatne wpłynęły pieniążki od :
Alla :loveu: 100 zł ( wczoraj kupiłam pyszną kawę , więc się streszczaj , bo sama wypiję ;) )
Nata od Jadzi :loveu: 30zł
Tootiki :loveu: 50zł
tomcug :loveu: 100zł
szprotka :loveu: 100zł
Iri :loveu: 50zł
barkot :loveu: 50zł
ada-jeje :loveu: 50zł
anielica 100zł (pieniążki z wpłat [SIZE=2]Buni1 oraz część pozostała po którymś z naszych psiaków , ale już nie pamiętam po którym:oops: )

Suma tych pieniędzy wynosi 630 zł !!!!!

Na koncie AFN Misio w dniu 13.04. posiadał 610

Wiem , że 250 zł zostało przesunięte z konta Stokrotka , ale nie mam pojęcia kto wpłacił pozostałą kwotę :(

Dlatego też bardzo proszę o ujawnienie się osób, które wpłacały na AFN do skarpetki Misia.

Monika ma dla mnie faktury na razie na 300 zł .
Odbiorę je od niej jutro i wyślę do AFN ,w ten sposób odzyskamy tę kwotę .

Dzwoniłam dziś do Moniki kilka razy , ale niestety jest chyba mocno zapracowana i nie odbiera telefonów .
Planowana operacja Misia (oczy) odbędzie się jutro

Jak tylko się do niej dodzwonię napiszę czego się dowiedziałam :)

Posted

Najnowsze wieści !

Misiek dostał kolejną receptę na dwa opkaowania Nivalinu, bo on wyraźnie Misiowi pomaga.

Ustał wyciek z cewki moczowej !!!!!:multi: :multi: - to właśnie wskazuje na to , że było to spowodowane dolegliwością neurologiczną i Nivalin bardzo pomaga!!!!
Jest to drogi lek, ale w jego przypadku niezbędny !!!!!

Misio staje już coraz więcej na złamaną łapkę .
"Gośka, on już chodzi na czterech łapach !!!" - cyytat z Moniki :lol:

Pies, który chodzi na czterech łapach .....no, no .....;)

Wciąż bardzo denerwuje się przy wszelkich zabiegach i zastrzykach , ale trudno mu się dziwić; - kark ma już bardzo skłuty ..poza tym , ponieważ nie widzi , nigdy nie wie co w danym momencie będzie się przy nim robić , wiele z badań i zabiegów było dla niego przecież bardzo bolesne .....:(

Operacja oczka niestety przeniesiona z wtorku na czwartek , czyli Miś będzie o dwa dni dłużej musiał znosić ból.......

Jutro umówiłam się z Moniką i razem pojedziemy do Miśka , więc będą foteczki oraz wpiszę dotychczasowo wydane pieniążki (ile i na co ).

Posted

Bardzo się cieszę z powodu poprawy zdrowia Misia :loveu:
Bardzo mi smutno z tego powodu, że Tiger - kobieta z klasą umniejszy szeregi dogomaniaków, bo pomogła naprawdę wielu zwierzętom:-(.

Tiger, dziekujemy za wszystko :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Nie wiem co sie stalo,że Tiger jest taka rozgoryczona, nie znam sprawy.Mnie też na Dogo wiele rzeczy sie nie podoba, ale tylko zagladając tutaj mamy wiadomosci z calej Polski i mozemy uczestniczyc w wielu akcjach ratujacych psie życie.Szkoda tylko ,że przez złe slowa ,raniące wycofują sie wspaniali ludzie. Ja tez tego doswiadczylam na sobie , jest wątek do ktorego nie zagladam a zagladalam często szukając domu dla psa.To jest bardzo przykre !

Posted

wpłaciłam na AFN 110 zł (zgodnie z wprowadzonymi zmianami od wpłaty 100 zł. pobierane jest 10 zł, a chciałam, żeby Misio dostał pełne 100).

Misiu, wracaj szybko do zdrowia!!!;)

Posted

TIGER!!! NIE ODCHODŹ:modla::modla::modla::modla::modla:,zostań dla psów i ogołnie biorąc dla idei Dogomanii.Stań ponad wszystkim,niech Ci zależy na opinii osób ,na których TOBIE zależy ,na inne kichaj.Jestem krótko na Dogo,ale zauważyłam,że jesteś superkobietą,szkoda,żeby Ciebie nie było tutaj.Zastanów się.

Posted

==========================================

Tiger - kochana - niech nikt Cie nie zrazi - trzeba pomimo wszystko - (ja tez jestem zraniona ...) ale sa tu tez kochani, pelni dobrej woli ludzie. Prosimy zostan....
Za dwa dni konczy sie aukcja min na rzecz Misia (pol na pol z Mozartem) i od razu jak tylko beda pieniadze - przelewam je na Twoje konto.
Wysylajmy najcieplejsze mysli w swiat, by znalazl sie czlowiek o wielkim sercu, cierpliwosci i dobrych warunkach (najlepiej domu z ogrodem) ktory by przygarnal Misia i do konca jego zycia dawal mu najlepsza opieke, czulosc i milosc. Wierze.........

===========================================

Posted

Zaczynają się problemy w klinice ................:(

Musimy zabrać Miśka ...........:(

Jest już w klinice tak długo ...........za darmo .......poza tym lekarzom z kliniki nie podoba się , że tak się kęcimy i wchodzimy i dokarmiamy inne psy znajdujące się w klatkach ............ech..........

Jutro jest operacja oczu , więc po operacji może będzie mógł zostać jeszcze kilka dni .......
Ale co dalej ?????
Skąd weźmiemy pieniądze żeby go leczyć i jeszcze płacić za hotel ?
To będą ogromne kwoty ...........:(

Cholera !
Cholera !

Misiu , dostałeś szansę na życie , tylko co my biedaku z tobą zrobimy?

Kto przygarnie dużego , niewidomego , kulawego i starego psa ?

Ale Monika nie mogła podjąc decyzji o uśpieniu .............nie mogła .......w Miśku było coś co kazało jej walczyć o niego ........

I udało się !
Dzięki dogomaniakom Misiek żyje i zdrowieje ........

Tylko co dalej ?:-(

Jutro operacja o godz. 12.00..........