nata od jadzi Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Proszę,zajrzyjcie na wątek Misia,jemu naprawdę trzeba pomóc żeby żył! Quote
tomcug Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Tiger, podaj nr konta dla Misia na pw. Jutro, najpóźniej w poniedziałek przeleję trochę grosza ( zależy od poborów). Quote
gibon301 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Misiu na razie mogę Cie tylko podnieść :-( Quote
nata od jadzi Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Pomoc finansowa na leczenie Misia pilnie potrzebna! Quote
Monia70 Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Na tą chwilę mogę wspomóc tylko banerkiem pod podpisem :oops: i tzrymaniem kciuków i pozytywnym mysleniem. Quote
Tootiki Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Prosimy o informacje co z Misiem??????????????????????? Quote
anita1 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Proszę o podanie numeru konta, na który mogłabym wpłacić pieniądze na leczenie Misia.Mam nadzieję, że uda sie go Państwu uratować. Liczę na jakąś wiadomość o jego stanie zdrowia. z góry dziękuję. Anita Quote
Aga_Mazury Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 anita1 napisał(a):Proszę o podanie numeru konta, na który mogłabym wpłacić pieniądze na leczenie Misia.Mam nadzieję, że uda sie go Państwu uratować. Liczę na jakąś wiadomość o jego stanie zdrowia. z góry dziękuję. Anita anita to nie od Ciebie dostałam maila w sparawie Misia z Lublina....? kto wie co dziej się z Misiem? Przepraszam nie odpowiedziałam jeszcze bo i wiadomości żadnych nowych nie ma...ani osoby która się bezpośrednio zajmuje...maleństwem Quote
Tiger Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Dogo nie działało.......... Misiek ma się coraz lepiej .......:) Biochemia wykazała znacznie podwyższony mocznik , lekko kreatyninę i po troszeczku Alat i Aspat. Lekarz powiedział , że jak na stan w jakim się znajduje to nie jest źle.... Wyciek moczu coraz bardziej się stabilizuje , tzn. jest coraz mniejszy i to wskazuje podobno na uraz neurologiczny. Misiek dostaje antybiotyk , leki odkażające i przeciwzapalne no i najważniejsze dostaje NIVALIN - jest drogi , ale w jego stanie niezbędny ..... Jest coraz silniejszy i nabiera powolutku masy..... Łapa niestety dalej nie będzie operowana , bo pies nie nadaje się kondycujnie do operacji ...... Ze złych wiadomości : Misiek przedwczoraj miał wykonane USG oczu i rokowania są złe ....... W obu oczach pourazowe (powypadkowe) odklejenie siatkówki , co niestety raczej przekreśla jego szanse na widzenie ......Szansa minimalna jest , granicząca niemal z cudem , ale jest............Na razie dostaje krople 3x dziennie , aby podgoić te oczka ..... Na moje konto doszły kolejne wpłaty od : Tootiki Nata od Jadzi Serdecznie dziękujemy:Rose: :Rose: :Rose: Quote
kelko Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 A rtg kręgosłupa miał robione? Bo to faktycznie wygląda na uraz rdzenia (nie jestem wetem, kończyłam "ludzką" medycynę, ale jakieś podobieństwa są...). Może byłby sens zrobić to rtg. Czy jak chcę wpłacić na AFN, to dopisać "Misiek z Lublina"? Może "Mój Pies" opisałby jego historię? Albo inna gazeta? Może udałoby się pozyskać trochę grosza no i przy okazji szukać domu. Quote
niunia448 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 oooooooooooooo nie sadzilam ze z mojego wydziału(weterynarii) ktos powie ze nie zechce leczyc psa i lepiej go uspic:[:[co to za weterynarze eh az mi wstyd za akademie rolnicza bo jestem jej studentka:[ wstyd wstyd weterynarze wstyd:/ Quote
hanik Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Podnoszę Misia. Jak sytuacjia się unormuje u naszego Stokrotka do jeszcze coś podrzucimy ze skarpety Stokrotkowej. Trzymaj się dzielnie misiu. Quote
Tiger Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='kelko']A rtg kręgosłupa miał robione? Bo to faktycznie wygląda na uraz rdzenia (nie jestem wetem, kończyłam "ludzką" medycynę, ale jakieś podobieństwa są...). Może byłby sens zrobić to rtg. Czy jak chcę wpłacić na AFN, to dopisać "Misiek z Lublina"? Może "Mój Pies" opisałby jego historię? Albo inna gazeta? Może udałoby się pozyskać trochę grosza no i przy okazji szukać domu. Nie ma urazu kręgosłupa widocznego na zdjeciu RTG, poza zwyrodnieniami starczymi , ale może być uraz niewidoczny na rtg....... RTg ma być powtórzone jeszcze raz , gdy Misiek będzie silniejszy, zaróno fizycznie jak psychicznie ..... Tak, wpłaty na Miśka na AFN na skarpetkę Misiek - Lublin :) Dziękujemy ! Quote
nata od jadzi Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ratujemy Misia!Prosimy o pomoc finansową! Quote
asiaf1 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Dziewczyny u mnie jak wiecie ciężko z kasą ale coś wyskrobię dla Misia. Nie poddawaj się kochany. Quote
Tootiki Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Trzymaj się dzielny kochany piesiu!! Musisz być zdrowy Słoneczko!!!!!!! Quote
Alaa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Dogomaniacy prosimy o wplaty na Misia, grosik do grosika,uzbieramy razem , zawsze sie udaje.... Quote
Tiger Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='asiaf1']Dziewczyny u mnie jak wiecie ciężko z kasą ale coś wyskrobię dla Misia. . asiaf .....błagam Cię .............PRZESTAŃ !!!!!!!:angryy: Jeżeli wpłacisz coś to osobiście przyjadę i skopię Ci tyłeczek ......:mad: Quote
hanik Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 poprosiłam o przelanie dodatkowych 250 zł bo skarpeta Stokrotka troszkę znów urosła:lol: . Misiu nie podawaj się. W górę:multi: Quote
nata od jadzi Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 jak stoimy z kasą jeśli chodzi o leczenie Misia? ile już jest, a ile jeszcze potrzeba? no i jak on się czuje przede wszystkim? Quote
Recommended Posts