Hakita Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Ojej, biedna Psinka...:placz: Dzięki Bogu, że trafiła na Ciebie Tiger... Jesteś wspaniała!!! U mnie na razie kiepsko z finansami, ale jak tylko coś wyskrobię, to Cię wspomogę. Quote
Tiger Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=72376 to jest wątek suni z lasu .......... Quote
Nowi My Maciusiowi:( Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Gdyby ktoś mnie szukał (bo np.deklarowałam wpłaty na jakieś pieski) to proszę na mój nowy nick, bo coś poplątałam, nie mogłam odzyskac hasła do starego konta. Quote
Nowi My Maciusiowi:( Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 A ja przepraszam, ale z innej beczki nieco: założyłam nowy wątek na przygarnę psa ale i tu napiszę. Otóż trzeba mi przywieźć pieska z Lublina, szczeniora który wyrośnie na dużego. Bardzo proszę o kontakt osoby które mogłyby go z Lublina przywieźć ok.40 km (za transport zapłacę). Quote
ANETTTA Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 prosze o linka bo ja nie wiem o co chodzi masz ju upatrzonego psa .... czy sukasz szczeniora Quote
Tiger Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Nowi My Maciusiowi:( napisał(a):A ja przepraszam, ale z innej beczki nieco: założyłam nowy wątek na przygarnę psa ale i tu napiszę. Otóż trzeba mi przywieźć pieska z Lublina, szczeniora który wyrośnie na dużego. Bardzo proszę o kontakt osoby które mogłyby go z Lublina przywieźć ok.40 km (za transport zapłacę). A masz już tego szczeniora ? Bo ja mam właśnie na tymczasie sunię , która ma 4,5 miesiąca i wyrośnie na dużą:) To własnie ta suczka , którą znalazłam w lesie .... Quote
Tiger Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Cofam propozycję suni Thelmy ....... Na łańcuch jej nie oddam ..... A w lubleskim schronisku jest bardzo mało szczeniaków i nigdy nie ma pewności , że akurat wyrośnie na dużego ....... Quote
Nowi My Maciusiowi:( Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Tiger, dopiero teraz zobaczyłam twe wpisy, a już ci wysłałam priva. To dobrze się składa że nie wydasz Thelmy, bo on nie chce dziewczynki. Ale proszę żebyś dała znać jak będzie jakiś szczeniuś odpowiadający rozmiarem. Wiem, że ten łańcuch nie brzmi zachęcająco, ale jak ustaliliśmy z innymi dogom. chyba lepiej tak niż w schronie. To po pierwsze a po drugie i tak i tak oni jakiegoś psa wezmą predzej czy później, więc można byłoby pomóc jakiemuś potrzebującemu... Quote
Nowi My Maciusiowi:( Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 i jeszcze jedno: na stronie schronu lubelskiego był Olo, śliczny maleńki zalękniony psiura. Nie orientujesz się czy tam jeszcze jest? To już moja osobista ewentualna miłostka.. Jakby był to może byśmy jeszcze jego doadoptowali do naszej dwójeczki. Quote
ANETTTA Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 a GRISZA od emir roczny psiak tez szuka domku jest pikenym psem juz duzym pewnośc ze napewno bedzie duzy juz jest ..... Quote
Tootiki Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Nie było mnie dwa tygodnie.... DLACZEGO MISIU???????............ Piesku... Kochanie... [*] [*] [*] [*] [*] Tak mi strasznie smutno................ Quote
Tootiki Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 MISIO... [SIZE=3]Żegnaj Piesku......... Biegaj już zawsze szczęśliwy po Zielonych Łąkach za Tęczowym Mostem... patrz, słuchaj, wąchaj i biegaj zdrowy i radosny, razem ze swoimi przyjaciółmi... do zobaczenia Kochanie... Quote
Tootiki Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Tak mi przykro biedny Misiu... Byłam pewna, że Ci się uda... życie nie jest sprawiedliwe... Quote
Tiger Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Słuchajcie ..... Wciąz na moim koncie znajduje się ponad 700 zł zebranych na Misia ...... Zostało wydane 1012 zł ...........więc trudno mi jest określić , CZYJE pieniązki zostały , a czyje nie ..... Pieniązki te trzab jednak jakoś podzielić pomiędzy potrzebujące psy , któych na dogo jest masa ...... Ja ze swojej strony mam prośbę o pozwolenie wykorzystania częsci pieniędzy na leczeniei żywienie Barego ........:oops: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46996&page=25 post 244 - wyjaśnienie sytuacji ........ pisałam o nim już dużo wcześniej na wątku Misia , ale u Barrego na wątku odważyłam się dopiero dziś ...... Wydatki na Barego - na leczenie , żywienie go (codzinnie woże mu ugotowane jedzenie : kurczak ,ryż , marchewka ), paliwo itd. ,przekroczyły już 1000zł ...... Quote
Tiger Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Zobaczcie ..........Miś odszedł ........ale naprowdził mnie na nią ...... to sunia błakająca się w lesie wzdłuż drogi .... Widziałam ją jednego dnia - nie dała się złapać ,wróciłam drugiego - nie było jej już .... Ale coś nie dawało mi spokoju , wciąz myślałam o tym psie w lesie .... i wróciłam tam .......60 km.......pojechałam po dwóch dniach..... i była ..... To szczenię jeszcze , ma 5 miesięcy ......więc jeszcze się zmieni ......poza tym była skrajnie wycieńczona i zagłodzona ...... Zobaczcie ........czy kogoś Wam przypomina ? Brązowy nochal i brązowy opuszki palców ... i ruda sierść ..... dla niewtajemniczonych : Sunia (nazwałam ją Thelma)jest umnie na tymczasie ; leczymy , koksujemy i odżywiamy :) Quote
Tiger Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Dlaczego zginał mój post z rozliczeniem Misiowych pieniędzy ??????????!!!!!!!!!!!!!! Chciałam coś sprawdzić , bo mi się kasa nie zgadza , a tu w ogóle nie ma postów z kilku dni czerwca ........ OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!! Zginęło w sumie ponad 400 moich postów !!!!!!!!!!!!!!! Miałam ponad 3000!!!!!!!!!! Czy ktoś może wie co się dzieje ? No nic liczę jeszcze raz ..... Na moim koncie jest 727 zł z pieniązków Misia i 170, 26 zł jest dl niego na AFN . POnieważ od częsci osób uzyskałam pozwolenie na przkazanie częsci kwoty na leczenie Barego ( m. in. anielica , Hakita, Alaa,) pobrałam dziś z tych pieniędzy 400zł na uregulowanie długu u weterynarza za leczenie Barego ) Na moim koncie zostało więc do rozdysponowania 327 zł Serdecznie dziękuję !!!!!!! Quote
ANETTTA Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 ja wpłaciłam takie grosze ze nawet nie ma oczym gadac znajdz kolejna bidulke o nie nie trudno i ratuj go ........... Quote
Tootiki Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Misiuniu, pamiętam o Tobie Piesku.... Bądź już zawsze, zawsze szczęśliwy... Quote
Nowi My Maciusiowi:( Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Misiuniu, ja tez pamiętam. A ta Thelmeczka ślicznotka faktycznie przypomina Misiolina. Czy ona wyrośnie na dużą? Coś jak Onek? Quote
Tiger Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='Nowi My Maciusiowi:(']Misiuniu, ja tez pamiętam. A ta Thelmeczka ślicznotka faktycznie przypomina Misiolina. Czy ona wyrośnie na dużą? Coś jak Onek? Pai wet twierdzi , że Thelma będzie dużym psem .... Właśnie takim jak ON..... Malduję , że pozostałe pieniązki , które były na misia w całości zostały i zostaną jeszcze wykorzystne na psa Barrego , któego to zawiozłam wczoraj do Zosi4. Zosia kochana zgodziła się przyjąc biedaka , ale niestety mieszka ponad 600km od Lublina ..... Zrobiłam prawie 1300km w kilkanaście godzin...........ale Barry w końcu jest bezpieczny i mam nadzieję , że u Zosi wydobrzeje na dobre ..... Podróż kosztowała niestety bardzo dużo ponad 360 zł w obie strony, i mogła się odbyć tak szybko tylko właściwie dzięki temu , że miałam pieniążki "po Misiu" na swoim koncie . Wykupię jeszcze leki dla Barego i wyśle je Zosi , a fakturę za nie wyślę do AFN i w ten sposób odbiorę resztę pieniędzy ...... Wg moich obliczeń po wykupieniu leków i odebraniu brakującej kwoty za paliwo zostanie ok. 50 zł . Serdecznie dziękuję !!!!!!:loveu: Za nic nie dałabym rady finansowo leczyć i zawieźć Barego ...... A oto wątek Barego i jego losy ......... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46996 Nie udało się uratować Misia ......ale Barego tak ! Pośrednio dzieki Misiowi właśnie ....... Quote
Recommended Posts