Jump to content
Dogomania

Nistety ......Nie udało nam się ......:( MIŚ za TM (*) DLACZEGO ?! :(((((((((((((((

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boooże czytam i nie mogę powstrzymać łez :placz: Ile w ludziach jest okrucieństwa :shake: ile to biedne stworzenie musiało przeżyć... Misiulku kochany bądź dzielny, Ty musisz żyć!!! Trzymam kciuki żeby Ci się udało.

Posted

Kurcze, nie mogę znaleźć odnośnika do AFN... Chciałam zrobić przelew. Pomoże mi ktoś (jakiś czas mnie nie było na forum i nie mogę się odnaleźć :oops: )

Posted

Numer konta:
78213000042001038801430001

VWBank

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA

Z dopiskiem : MIsiek _Lublin

Serdecznie dziękujemy kelko za chęc pomocy !

Byłam dziś u Miśka - bardzo króciutko , bo tylko w przerwie szkolenia,..

Misiek leży sobie na słoneczku cały dzień na dworze, dziś podobno sam się podniósł raz i sam się wysiusiał !!!!!:multi:

Jednakze na pewno bardzo boli go wciąz złamana łapa i ogólne potłuczenia całego ciała .......:(

Być może jutro zostanie wykonane USG jamy brzusznej .....

Chciałam jeszcze napisać , że USG oczu i zdjęcia RTG zostały wykonane na koszt kliniki .....:lol: :crazyeye:

Posted

Nic nie wiem ........:(

Monika już dziś musiałą wrócić do pracy ,więc pojedzie pewnie do niego wieczorkiem .....może teraz u niego jest ......
Zadzwonię do niej potem i jak się coś dowiem to niezwłocznie napiszę ...

Z naszych pieniążków kupiła mu dobre puszki i suchą karmę :)

Misio na szczęście apetyt wielki posiada :)

Posted

Z MIsiem coraz lepiej .........

Już je na stojąco !!!!!!

I dziś za każdym razem sam wstawał żeby się wysiusiać, i siusianie leci duże i ładnym strumieniem ..........:oops: ( Sorry za szczegóły , ale w jego przypadku to bardzo ważne :))

W czwartek będzie powtórka biochemii , żeby sorawdzić , czy mocznik i kreatynina spada ........

Wciąz prosimy o wpłaty na Misia !!!!!!!:oops:

Gdy będzie musiał opuścić klinikę , najprawdopodobniej trafi na jakiś czas do hoteliku ......

Posted

[quote name='Tiger']Z MIsiem coraz lepiej .........

Już je na stojąco !!!!!!

I dziś za każdym razem sam wstawał żeby się wysiusiać, i siusianie leci duże i ładnym strumieniem ..........:oops: ( Sorry za szczegóły , ale w jego przypadku to bardzo ważne :))

W czwartek będzie powtórka biochemii , żeby sorawdzić , czy mocznik i kreatynina spada ........

Wciąz prosimy o wpłaty na Misia !!!!!!!:oops:

Gdy będzie musiał opuścić klinikę , najprawdopodobniej trafi na jakiś czas do hoteliku ......

Dziękujemy za szczegóły! :cool3: Niech żyje duże siusianie ładnym strumieniem!! :multi:

Misiu, Słoneczko jeszcze MUSI być dobrze!!! Zdrowiej Chopczyku!!!!

Posted

Biedny piesek.:-( Tych ludzi to tylko pod ścianę i rozstrzelać za to co robią. Może wtedy by się nauczyli czym jest krzywda wobec zwierząt.:placz:

Posted

Dzień dobry Misiuniu :lol:

Tiger, czy po tych czwartkowych badaniach zapadnie może decyzja o operacji łapki?? I co z obrażeniami wewnętrznymi, czy już coś więcej wiadomo??? No i te oczka biedne... :shake: ??????