Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Sciskam za psiaczki ogromnie:multi::multi:
dziekuje pieknie cioci Panna Marple za cudna nadplate na bazarenku
Gosiu zaraz przelewam 66zl dla Kangunia:modla::buzi:ci
ciociu Gosiu przelalam przed chwilka

Edited by ewa gonzales
Posted

[quote name='gosia7']edek, nie widzę Kanga na wykupionej przez Ciebie wyróżnionej tablicy :crazyeye::???:[/QUOTE]

Jest wyróżniony:

[url]http://tablica.pl/zwierzeta/psy/?search[/url][paidads_id_index%3Afrom]=1&search[paidads_id_index%3Ato]=255&page=4

Widzę, że sporo psiaków jest wyróżnionych, a na górze są 3 miejsca i one się zmieniają. Nie kojarzę, żeby była taka opcja, żeby Kango był cały czas pokazany.

Posted

Cioteczko Ewuniu pieniążki 66zł dotarły.
Kanguś ogromnie D Z I Ę K U J E:calus::iloveyou::kiss_2::buzi: Cioteczce ewa gonzales i tym,którzy podarowali fanty do bazarku:loveu:

Posted

[IMG]http://supergify.pl/images/stories/yrafy/jee/1110.gif[/IMG]:buzi::modla:Dziekujemy pieknie Gosiu i trzymamy mocno kciuki za Kangunia i za Twojego psiaczka:iloveyou::iloveyou:

Posted

[quote name='Mazowszanka']A co z tym odroczonym zabiegiem ?[/QUOTE]

właśnie trwa operacja Kangusia...

tak się boję,że aż mi niedobrze z nerwów,więc leżę skulona i sparaliżowana strachem pod kołdrą i czekam wpatrzona w telefon, zażądałam dzwonienia,gdyby coś się działo ...
:nerwy:

mam go odebrać o 23.00.

nie nadaję się do takich akcji,aż mi się wymiotować chce. Więcej się na takie coś nie piszę!

Posted

i piorę jego kocyk w łapki,żeby był sterylny,czyściutki i pachnący jak wróci.
Wytargałam też jedną swoją kołdrę na podłogę,bo posłanie mojego psa za małe,Kango się nie mieści,dupka mu wisi poza,albo łepetynka leży na podłodze,a po takiej operacji mięciutko musi być.