Ada-Vebby Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Co slychać u Kangusia,czy zdrówko już ok :) Quote
Panna Marple Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 I ja również nawiedzam naszego kotolubnego chłopaczka:lol: Quote
gosia7 Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 wczoraj wieczorem Kanguś dostał ostatni Metronidazol (lek przeciwzapalny) na leczenie brzuszka. Nie wiem czy to normalne,ale codziennie są 2-3 qpy,dla mnie o jedną za dużo:roll:-zapytamy lekarza przy okazji. W nagrodę za dzielne łykanie tabletek wieczorem przestał być katowany RC GI, a dostał kurczaczka z ryżem i marchewką-pyszne było:) Nadal bardzo grzeczny,tylko już nie chce zostawać sam w kuchni- piszczy rozpaczliwie... Quote
gosia7 Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Mysza2 pieniążki z bazarku dotarły, :multi::multi::multi:DZIĘKUJEMY:multi::multi::multi: Quote
Mazowszanka13 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 gosia7 napisał(a):wczoraj wieczorem Kanguś dostał ostatni Metronidazol (lek przeciwzapalny) na leczenie brzuszka. Nie wiem czy to normalne,ale codziennie są 2-3 qpy,dla mnie o jedną za dużo:roll:-zapytamy lekarza przy okazji. W nagrodę za dzielne łykanie tabletek wieczorem przestał być katowany RC GI, a dostał kurczaczka z ryżem i marchewką-pyszne było:) Nadal bardzo grzeczny,tylko już nie chce zostawać sam w kuchni- piszczy rozpaczliwie... Moje psy robią zwykle po dwie, a czasami nawet trzy kupy dziennie. Są zdrowe. Tak więc tym nie martw się :) Quote
Ada-Vebby Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 gosia7 napisał(a):wczoraj wieczorem Kanguś dostał ostatni Metronidazol (lek przeciwzapalny) na leczenie brzuszka. Nie wiem czy to normalne,ale codziennie są 2-3 qpy,dla mnie o jedną za dużo:roll:-zapytamy lekarza przy okazji. W nagrodę za dzielne łykanie tabletek wieczorem przestał być katowany RC GI, a dostał kurczaczka z ryżem i marchewką-pyszne było:) Nadal bardzo grzeczny,tylko już nie chce zostawać sam w kuchni- piszczy rozpaczliwie... Nie martw się tym,że robi 3 gpy dziennie(jeśli są normalne) ;),niektóre psiaki tak mają ,podobno to zależy od przemiany..,taka uroda:) Oczywiście przy okazji wizyty u Weta,nie zaszkodzi zapytać. Quote
Ada-Vebby Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Długo pisałam i dlatego zdublowałam Twoją odpowiedz Mazowszanko;):)Ważne,ze tak samo myślimy ;) Quote
Panna Marple Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Moja sunia robi 3 kooopska dziennie - niektóre psiaki tak mają Quote
boog Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 SYTUACJA KRYZYSOWA! PILNIE POTRZEBNY TYMCZAS, NIE POZWÓLMY JASIOWI TRAFIC DO SCHRONU http://www.facebook.com/events/509396332417161/ http://www.dogomania.pl/forum/thread...fic-do-schronu Quote
edek Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Powtórzę się Kanguś jest śliczny. A jak chodzenie popanelach i gresie są postępy ? Quote
gosia7 Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 wczoraj był dzień bez qpy:crazyeye::cunao: chodzenie po panelach dużo lepiej, szczególnie jak Kangus zapomni,że po nich idzie;) a jak sobie przypomni,że po nich idzie i ma się bać-natychmiast się ślizga więc najbezpieczniej,póki co na jego kocyku w łapki - widać na zdjęciu ale już sam przechodzi z kuchni do pokoju- nie boi się a winda opanowana rewelacyjnie-wbiega do niej sam w podskokach,bo wie,że tamtędy na spacerek:grins: Quote
Ada-Vebby Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Same dobre wiadomości o naszym Kangusiu:)Chłopak "zuch" ;) Quote
gosia7 Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 kochany pychol pozdrawia wszystkie odwiedzające Cioteczki:loveu: Quote
Isadora7 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 gosia7 napisał(a):kochany pychol pozdrawia wszystkie odwiedzające Cioteczki:loveu: Jaki on ładniusi Quote
Nadziejka Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 (edited) :loveu::buzi::iloveyou:jakie cudne Kangusiatko:buzi::modla:sciskamy ogromnie moja sunienka robi 2,3 kupalki dziennie -tak od lat , i wszystko ok ok http://www.dogomania.pl/forum/threads/239723-koniec-rozliczamy!-cudnego-Kanga-starcil-tymczas-od-8-02-16-02 zakonczyl sie bazarus, prosze Gosiu i dane do wplaty dla Kangunia Edited February 20, 2013 by ewa gonzales Quote
gosia7 Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Ciociuniu :loveu:ewa gonzales:loveu:dziękujemy :ja i Kanguś za Twój bazarek.Za Twój czas w niego włożony i pracę! :buzi::calus::Cool!::buzi::calus::Cool!::buzi::calus::Cool!::buzi::calus::Cool!::buzi::calus::Cool!::buzi::calus::Cool!::buzi::calus::Cool!: Quote
Ada-Vebby Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 gosia7 napisał(a):kochany pychol pozdrawia wszystkie odwiedzające Cioteczki:loveu: Przeuroczy uśmiechnięty pycholek! :) Quote
Recommended Posts