edek Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 kakadu napisał(a):edek zwołał więc jestem, ale na razie niewiele moge pomóc... :shake: przepraszam :roll: Dziękuję, że przyszłaś do Kangusia :loveu: Quote
Ada-Vebby Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Martwię się..,nie wiem co powiedzieć,nie mam pomysłu..;( Quote
Elza22 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Strasznie dawno nie było mnie u chłopaka a tu takie wiadomości nie mam jak pomóc... Quote
edek Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Ja też się martwię :shake: Jedynym rozwiązaniem jest hotelik, ale nie mamy tyle deklaracji....ja nie dam rady swojej zwiększyć :-( Quote
Mazowszanka13 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Nie wiem jak pomóc w tej chwili. Domu z ogrodem brak. A nie znacie żadnej emerytki z ogrodem, która by go przetrzymała ? Bo w domu każdy z nas ma jakiegoś psa lub psy. Quote
Elza22 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Ciężko będzie o BDT;-( ja biorę tylko małe suczki Quote
gosia7 Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 dziękuję,że chociaż jeszcze ktoś tu jest... Quote
gosia7 Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 a Kanguś od wczoraj leży w mojej kuchni jak trusia na posłaniu mojego psa (za małym rzecz jasna) i boi się terakoty:shocked!: i windy też :look3: Quote
Panna Marple Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 jejku, ale się podziało pechowo:-(. Może trzeba szukać deklaracji i zaproszenia rozsyłać? Quote
edek Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 (edited) Panna Marple napisał(a):jejku, ale się podziało pechowo :-(. Może trzeba szukać deklaracji i zaproszenia rozsyłać? To jest najrozsądniejsze rozwiązanie. Ja mam problem z dogowywala mnie, potem pokazuje się, ze wykorzystałam 5 prób i mam spróbować za 15 min….za15 min nadal nie mogę się zalogować. Nie wiem co się dzieje… Ciotki proszę pozapraszajcie do Kangusia na wątkach naktórych jesteście :( Może się uda zebrać na hotel dla niego :( Edited February 9, 2013 by edek Quote
katarzyna09 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 edek, zaznacz przy logowaniu-zapamiętaj mnie. Quote
Nadziejka Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Odwiedzam i zapraszam na bazarusiek dla psinunia http://www.dogomania.pl/forum/threads/239723-Ratunkowy-dla-cudnego-Kanga-starcil-tymczas-od-8-02-16-02 :iloveyou::iloveyou::modla: Quote
edek Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Katarzyna09, ewa gonzales dziękuję, że zajrzałyście doKangusia :loveu: Quote
gosia7 Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Wiem już jedno. Napewno dopóki nie wyleczy brzucha,nigdzie go nie oddam. Od czasu hoteliku ma luźną kupę.To nie może już trwać dłużej. Muszę mieć kontrolę nad tym co dostaje do jedzenia,ile,kiedy i czy dostaje leki.To mogę właściwie kontrolować jedynie pod własnym dachem. Nikt by tego nie zniósł :diabloti:Także z ewentualnym hotelikiem poczekajmy proszę. Poza tym on jest NAPRAWDĘ bardzo grzeczny w domu,ŻADNEGO problemu nie robi. Leży TYLKO na swoim posłaniu.Szkoda mi go do kojca,za kratę:cry:.Taki bezproblemowy pies nie jest trudny w obsłudze w mieszkaniu.Nawet małym. Jedynie na początku trzeba oswoić jego lęk przed wchodzeniem w nowe miejsca- winda,schody,śliska terakota,panele. A jego wielkość,jest spory,waży 33,2kg ,ale są przecież więksi:cooldevi: Witam nowo przybyłych i dziękuje,że zajrzeliście do Kanga :p Quote
Mazowszanka13 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Decyzja słuszna :) Ale co z Twoim psem ? Nie da się ich razem trzymać ? Quote
gosia7 Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Wczoraj 2 kupy,lekko uformowane,ale nie biegunki:laugh2_2: Dziś rano bez kupy.Ma apetyt i humor. Je z mojej miski na spaghetti:evil_lol:, bo jest ciężka ,ceramiczna i się nie ślizga po podłodze. Noc przespał pięknie i cichutko jak aniołek. Koty zainteresowane nowym przybyszem. Kotka go ofukała na dzień dobry,potem jak był tyłem obwąchała i ok.On cieszył się na jej widok i merdał ogonem. Kocur nie podchodzi,póki co obserwuje go z przedpokoju:watpliwy:. Quote
gosia7 Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Mazowszanka,mój pies oddany w pewne ręce na przechowanie,ale naprawdę kosztem niezłej awantury i wypominania-nie może tam długo zostać. Również kosztem mojej i mego psa tęsknoty.Z relacji tel. wiem,że leży tylko w przedpokoju pod drzwiami...Czeka i nasłuchuje czy nie nadchodzę:bigcry:Ożywia się tylko na spacerach. Bardzo tęskni... Quote
Mazowszanka13 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 To współczuję Ci bardzo i Twojemu psu również. Jesteś kochana :loveu: Quote
edek Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Super, że Kanguś może u Ciebie zostać, aż się wykuruje :multi:.Bardzo się cieszę, ze kupki troszkę lepiej. Głaski dla przystojniaka :) Quote
Ada-Vebby Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 edek napisał(a):Super, że Kanguś może u Ciebie zostać, aż się wykuruje :multi:.Bardzo się cieszę, ze kupki troszkę lepiej. Głaski dla przystojniaka :) Nie będę powtarzać..,podpisuję się pod tym co napisałaś i koniecznie mizianko dla przystojniaka :) Quote
gosia7 Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Bilans dzienny: 2 qpy, mogłyby być mniej luźne,ale nie ma co wybrzydzać;) ważne,że przestało się lać z psa. Tabletki łyka zawinięte w polędwiczkę jak cukierki, nawet nie wie ,że coś przemycam:razz: Czy ktoś mógłby zrobić ponownie ogłoszenia dla Kanga lub zasponsorować np. wyróżnienie gumtree,tablicy,albo innego cieszącego się popularnością portalu? Nie wiem sama który najlepiej... Bardzo poprosimy. Quote
edek Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Cioteczki pomóżcie znaleźć aktualny bazarek ogłoszeniowy :modla:, jak zwykle mam z tym problem :splat: Quote
katarzyna09 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Natie ma bazarek ogłoszeniowy,zaraz dam linka. [h=1]Bazarek ogłoszeniowy - dla Ibisa i Terego -do 17.02 godz. 20!tanio, szybko..:) cz.5[/h] Quote
Recommended Posts