Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kakadu napisał(a):
edek zwołał więc jestem, ale na razie niewiele moge pomóc... :shake:
przepraszam :roll:

Dziękuję, że przyszłaś do Kangusia :loveu:

Posted

a Kanguś od wczoraj leży w mojej kuchni jak trusia na posłaniu mojego psa (za małym rzecz jasna) i boi się terakoty:shocked!:

i windy też :look3:

Posted (edited)

Panna Marple napisał(a):
jejku, ale się podziało pechowo
:-(. Może trzeba szukać deklaracji i zaproszenia rozsyłać?

To jest najrozsądniejsze rozwiązanie. Ja mam problem z dogowywala mnie, potem pokazuje się, ze wykorzystałam 5 prób i mam spróbować za 15 min….za15 min nadal nie mogę się zalogować. Nie wiem co się dzieje…

Ciotki proszę pozapraszajcie do Kangusia na wątkach naktórych jesteście :( Może się uda zebrać na hotel dla niego :(

Edited by edek
Posted

Wiem już jedno. Napewno dopóki nie wyleczy brzucha,nigdzie go nie oddam. Od czasu hoteliku ma luźną kupę.To nie może już trwać dłużej. Muszę mieć kontrolę nad tym co dostaje do jedzenia,ile,kiedy i czy dostaje leki.To mogę właściwie kontrolować jedynie pod własnym dachem. Nikt by tego nie zniósł :diabloti:Także z ewentualnym hotelikiem poczekajmy proszę.
Poza tym on jest NAPRAWDĘ bardzo grzeczny w domu,ŻADNEGO problemu nie robi. Leży TYLKO na swoim posłaniu.Szkoda mi go do kojca,za kratę:cry:.Taki bezproblemowy pies nie jest trudny w obsłudze w mieszkaniu.Nawet małym. Jedynie na początku trzeba oswoić jego lęk przed wchodzeniem w nowe miejsca- winda,schody,śliska terakota,panele. A jego wielkość,jest spory,waży 33,2kg ,ale są przecież więksi:cooldevi:

Witam nowo przybyłych i dziękuje,że zajrzeliście do Kanga :p

Posted

Wczoraj 2 kupy,lekko uformowane,ale nie biegunki:laugh2_2:
Dziś rano bez kupy.Ma apetyt i humor.

Je z mojej miski na spaghetti:evil_lol:, bo jest ciężka ,ceramiczna i się nie ślizga po podłodze.
Noc przespał pięknie i cichutko jak aniołek.
Koty zainteresowane nowym przybyszem. Kotka go ofukała na dzień dobry,potem jak był tyłem obwąchała i ok.On cieszył się na jej widok i merdał ogonem. Kocur nie podchodzi,póki co obserwuje go z przedpokoju:watpliwy:.

Posted

Mazowszanka,mój pies oddany w pewne ręce na przechowanie,ale naprawdę kosztem niezłej awantury i wypominania-nie może tam długo zostać. Również kosztem mojej i mego psa tęsknoty.Z relacji tel. wiem,że leży tylko w przedpokoju pod drzwiami...Czeka i nasłuchuje czy nie nadchodzę:bigcry:Ożywia się tylko na spacerach. Bardzo tęskni...

Posted

edek napisał(a):
Super, że Kanguś może u Ciebie zostać, aż się wykuruje :multi:.Bardzo się cieszę, ze kupki troszkę lepiej. Głaski dla przystojniaka :)

Nie będę powtarzać..,podpisuję się pod tym co napisałaś i koniecznie mizianko dla przystojniaka :)

Posted

Bilans dzienny: 2 qpy, mogłyby być mniej luźne,ale nie ma co wybrzydzać;) ważne,że przestało się lać z psa.
Tabletki łyka zawinięte w polędwiczkę jak cukierki, nawet nie wie ,że coś przemycam:razz:

Czy ktoś mógłby zrobić ponownie ogłoszenia dla Kanga lub zasponsorować np. wyróżnienie gumtree,tablicy,albo innego cieszącego się popularnością portalu? Nie wiem sama który najlepiej... Bardzo poprosimy.