gosia7 Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 edek,Panna Marple -serdecznie Wam dziękujemy:loveu: Quote
edek Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Co u Kangusia słychać ? chłopaki przyzwyczajają się do seibie ? Quote
gosia7 Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 Kango zapisany na USG na 02.04.godz.19.20. Quote
gosia7 Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 chłopaki coraz zgodniejsi:) Oczywiście za sprawą łagodnosci i doświadczenia życiowego Kangusia,który ze stoickim spokojem olewał warki i złosci mego psa. najlepszy przysmak- penis wołowy:) Jak go obgryza warczy na koty. było pyszne:) Quote
gosia7 Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 a zdjęcia dzięki uprzejmości dellf,która wpadła z wizytą i przy okazji je zrobiła (bo ja zalałam komórkę,a aparatu nie mam:() i wyściskała też Mania:) Biedny Maniek/Kanguś nie był chyba nigdy tak tulony,bo kompletnie nie wie o co chodzi,choc powoli przyzwyczaja się do drapania za uszkiem i całowania po pysiu Quote
Mazowszanka13 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Dobrze, że psy już zgodne i nie ma psich afer w domu :) Bo to chyba najtrudniej wytrzymać. Quote
edek Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Super, że już jest lepiej. Mądry jest ten Kanguś :loveu:. Chciałam przypomnieć o wstawieniu zdjęć i tekstu na bazarek ogłoszeniowy Kanga i tej suni ;) Quote
mtf zalesie Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 na watku przygarne psa szukaja psa do domu z kotami- nikt nie wstawil zdjecia Quote
gosia7 Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 mtf zalesie,bardzo dziękuje za podpowiedź- kandydatura Kango już wstawiona-proszę jeśli się zagapię w przyszłości o kolejne podpowiedzi :oops: edek- Leta na bazarek wstawiona:loveu:,ogłoszenia Kango muszę przeredagować Quote
malagos Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 To się z Kanga zrobił domowy pupilek :) Czy jemu się śniło dawniej, ze teraz tak będzie miła dobrze, ze jest jakieś inne zycie poza ulicą, budą, poniewierką?.. :) Quote
gosia7 Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Bardzo serdecznie dziękujemy Fundacji Kastor za dołożenie do kastracji 200zł (przepraszam,że wcześniej oficjalnie nie podziękowałam). Niestety na USG mamy wciąż za mało pieniędzy...:( Tylko Ciocia edek wspomogła... Zamówiłam suchą karmę,bo poprzednia się skończyła. Dotąd kurczaki,ryż/kaszę/marchewkę do gotowanego jedzonka dla Kangusia nie liczyłam,od kwietnia będę zmuszona to robić:(,bo już nie wyrabiam finansowo. Mogę przekazać fanty na bazarek,dellf też deklarowała przekazanie swoich-gdyby tylko jakaś Ciocia dała radę go zorganizować...Prosimy. Quote
Mazowszanka13 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Planuję bazarek po świętach, mogę część utargu odpalić :) Quote
gosia7 Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 Mazowszanka napisał(a):Planuję bazarek po świętach, mogę część utargu odpalić :) Ciotuniu Mazowszanko:loveu::sweetCyb: a czy możemy dostarczyć Ci też nasze fanty,czy nie za bardzo? Quote
malagos Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Mazowszanka - niestrudzona :) Ale Jej bazarki to rewelacja :) Quote
Mazowszanka13 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 gosia7 napisał(a):Ciotuniu Mazowszanko:loveu::sweetCyb: a czy możemy dostarczyć Ci też nasze fanty,czy nie za bardzo? Chętnie wezmę, umówimy się po świętach. Mam Twoje ramki do zdjęć kupione na poprzednim bazarku. malagos napisał(a):Mazowszanka - niestrudzona :) Ale Jej bazarki to rewelacja :) Dzięki, ale już trochę strudzona. Chyba ten będzie ostatni przed wakacjami. Quote
edek Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 (edited) Jeszcze coś postaram się wpłacić w przyszłym miesiącu na usg. Panna Marple też chyba wpłacała na usg. Skoro Kanguś je ryż z kurczakiem, to może byśmy kupowali tańszą karmę :( np. dog chow czy coś takiego ? Edited March 27, 2013 by edek Quote
edek Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 gosia7 zajrzyj na bazarek ogłoszeniowy. Zdecyduj czy chcesz dla suni pakiet 50 czy 25 ;) Quote
gosia7 Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 edek wszystkie wpłaty są wyszczególnione w 1poście-w tym Panny Marple 50zł. Nie wiem czy było przeznaczone na USG czy na karmę- tak czy owak wszystko jest ujęte w rozliczeniu za marzec. Przypominam,że dotąd Kanguś był na RC Gastro Intestinalu,bo miał ostre biegunki od czasu hoteliku. Z tego powodu - zaostrzenia zapalenia układu pokarmowego przekładaną operację i kastrację. Nie mogę go nagle przestawić na kiepską karmę typu DogChow,chyba,że będziesz po niego wpadać kilka razy w dzień i w nocy na spacerki-bo zarówno ja jak i dellf miałyśmy już okazję sprzątać mieszkanie po jego biegunkach. Pytałam tu jakę karmę polecacie-pojawiła się tylko jedna opinia. Mój pies nie jada żadnej suchej,więc kompletnie nie mam doświadczenia w suchych karmach.Poszperałam w opiniach podanych w dziale o żywieniu psów i wybrałam Acanę. Chętnie zamówię inną tańszą,jeśli będzie chętnie jedzona i dobrze tolerowana. Ale nie mogę zrobić gwałtownego skoku na dużo gorszą jakościowo ,bo po Winstonie i Chappi wylądował u weta z mega sraczką.Dzięki czemu koszty wzrosły:( Poza tym nie mogę eksperymentować z tanimi karmami,bo nie ma kto z nim w ciągu dnia latać kilka razy na spacer,mieszka w bloku nie w domku z ogrodem. Musi jeść taką karmę,która nie wywoła biegunki. Choć wiem,że sama zmiana karmy może ją wywołać... Quote
Recommended Posts