Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rozumiem.

Gosia, masz już tylko kilka dni na podjęcie decyzji.

ps. mam pewne podejrzenia, że Maniek jest zainteresowany kociakiem w celach nie tyle prokreacyjnych, co kulinarnych, hm...

Posted

[quote name='dellf']

ps. mam pewne podejrzenia, że Maniek jest zainteresowany kociakiem w celach nie tyle prokreacyjnych, co kulinarnych, hm...[/QUOTE]

Te wieści mnie zaniepokoiły

Posted

dziewczyny dziękuję ,że jesteście:loveu:
dellf ma urwanie głowy ze swoim stadem- 17 zwierząt naprawdę daje popalić,nie wiadomo w co ręce włożyć
u mnie też masakra, mój drugi ukochany kot bardzo chory,zdiagnozowano mu nieuleczalną pnn(przewlekłą niewydolność nerek):placz: znów umieram ze strachu...
naprawdę ten rok to u mnie same katastrofy,wybaczcie,że nie zaglądam na wątek częściej...ale wszystko mi się wali...

Mam nadzieję,że Kanga oblizuje się na widok kociaków tylko z miłości i wszyscy cali;)

Operacja już za 2 dni. Zaczynam się bać:nerwy:. Jak zwykle panikuję z narkozą. I widok zwierzaka po niej i po wybudzeniu dla mnie jest zawsze równie przykry i zawsze ryczę... Ostatnio bardzo siadają mi nerwy i ryczę bez przerwy.Chyba za dużo tego wszystkiego...

Bądźcie z nami!

A potem,jak Kanguś dojdzie do siebie, mocno proszę o intensywne ogłaszanie. Trzeba odciążyć dellf i znaleźć mu ds.

Posted

Słuchajcie,niestety musimy przełożyć termin operacji.

Dellf nieprzewidzianie wypadła dodatkowa opieka do piątku nad kotami córki. Jeden z nich jest z niedowładem tyłu i musi być 3 razy dziennie odsikiwany i odkupkowywany. Dodatkowo trzeba do niego dojechać przemierzając całe miasto w korkach. Nie da rady czasowo,fizycznie i technicznie 3xdz. obsłużyć chorego kota i opiekować się Kangusiem po operacji. Rozważyłyśmy wszystkie opcje. To ponad siły jednego człowieka. Bardzo Jej współczuję i podziwiam. Jest bardzo silna ,ale i bardzo zmęczona już. Trzymaj się dellf!

W związku z tym operacja przełożona na 7.02. czwartek.

PS. No i Kanguś jeszcze na chwilę ocalił klejnoty :cool3:

Posted

Ada-Vebby napisał(a):
Witam Kangusia:)Tak mało ma odwiedzin biedaczek

Ja codziennie zaglądam, tylko tak głupio samej do siebiepisać :evil_lol:

Posted

dziękuję, że z nim jesteście i teraz ja Was witam :multi:

Martwi mnie upływ czasu, tak szybko mija, a na ogłoszenia zerowy odzew :(
Chłopak ma czas do wiosny, czyli mniej więcej do końca marca...
Dwa miesiące.
I dużo i strasznie krótko.

Na spacerach kilka razy rozmawiałam z ludźmi, z których jedni odsuwali się niepewnie,
a inni z sympatią patrzyli na niego i słuchali.
Jedna kobieta zobaczywszy go już z daleko wyciągnęła ręce i wołała "jaki on piękny",
po czym bez najmniejszych zahamowań przytuliła się do niego.
Łezka mi się w oku zakręciła.
Oto ktoś, kto zobaczył wnętrze psa!
Ale okazało się, że ona zajmuje się psami, ma ich kilka-kilkanaście gdzieś w Polsce.