Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

monika083 napisał(a):
i prosimy z nami zostac:loveu:

Zostanę tylko finansowo nie mogę pomóc...Za jakiś czas postaram się zrobić bazarek ... maleńka musi poczekać bo obiecałam już 5 zrobić :)

• Replies 408
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki Nika już u mnie,to jest kruszynka,wychudzona,ale na szczęście apetyt jej dopisuje, dostała trochę mięsnej karmy z puszki i wszystko zjadła,więc nie będzie problemu z odkarmieniem malutkiej :) Teraz śpi już pod kocykiem,niech śpi,bo tyle wrażeń miała dnia dzisiejszego :)

Posted

Cieszę się bardzo, że wszystko się udało. Trochę to było na wariata wszystko oraganizowane ale efekt zadowalający, już się boję wychodzić z domu żeby znowu nie zobaczyć jakiejś bidy..
bo michelle mieszkasz tak daleko:)

Posted

paula_t napisał(a):
Biedna kruszynka już bezpieczna. Michelle patrząc po Marianku, odkąd się u Ciebie znalazł, to Ty NA PEWNO odkarmisz ją jak należy:evil_lol:

Marianek zabiedzony był, też wymagał odkarmienia ;) :evil_lol:

Posted

i ja podrzucę na dzień dobry - super, że maleńka już u Michelle. Myślę, że domek znajdzie szybko jak tylko wydobrzeje - śliczniutka z niej panienka

Posted

Nika noc spędziła spokojnie, rano wieeelki apetyt, a potem spacer,na razie bez pozostałej psiarni,bo musi zostać odrobaczona i dopiero wówczas będzie się kumplować z resztą bandy :) Jest cudowna,chociaż wie że piskiem można coś wymusić,no ale to niestety nie pod tym adresem :) Jest pogodna, wesoła, bardzo lubi się przytulać, aha i najważniejsze rano gdy wyszła na spacer załatwiła swoje potrzeby, zobaczymy jak będzie dalej z czystością :) Myślę, że szybko powinna znaleźć domek :)

Posted

Ania102 napisał(a):

bo michelle mieszkasz tak daleko:)

Nieprawda!!! Cioteczka Paula była u mnie i nawet nie kwęknęła, że daleko :diabloti:
Cioteczko potwierdź, że tak jest i odwiedź nas znowu:loveu:

Posted

michelle04 napisał(a):
Nieprawda!!! Cioteczka Paula była u mnie i nawet nie kwęknęła, że daleko :diabloti:
Cioteczko potwierdź, że tak jest i odwiedź nas znowu:loveu:

Potwierdzam, że nie kwaknęłam, bo w końcu jechałam mojego Marianka odwiedzić:loveu: Ale, że niedaleko to nie potwierdzam ;)