Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='waplaczka']Witam, tu Ciocia, sąsiadka Kiteczki, miałam zdjęcia dać z pobytu u nas ale czas jakoś szybko leci, ale obiecuję że dodam niebawem, Kiteczka ma się przewspaniale, ma kochającą rodzinę, cieplutki dom, przyjaciółkę koteczkę o imieniu Majka. Dziewczyny zaakceptowały się bardzo. Jednym słowem jest jej dobrze.
Witam,
a co Cioteczka taka skromna??? To dzięki TEJ Cioteczce Panna Kitka ma dom :) Cioteczka odwiedziła nasz zwierzyniec i gdy zobaczyła Kiteczkę od razu się w niej zakochala i zbajerowała Cioteczka sąsiadów- przyjaciół i Kiteczka pląsa sobie w domku :) Dziękujemy Cioci gorąco :)

• Replies 408
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja również dziękuję! Wszystko z Kitką potoczyło się tak płynnie i dobrze. Tak myślę, gdybym pojechała wcześniej albo później na ten cmentarz może bym jej nie zauważyła. Jak wróciłam z cmentarza to tak lało i jej już nie było, a na drugi dzień jadąc tam wybiegła mi naprzeciw.... Wet akurat miał czas, na drugi dzień i tak jechałam z Norą...Była pod wspaniałą opieką michelle, pomogła jej Giselle i tak wszystko sprawnie i dobrze się potoczyło.

waplaczko ściskam i bardzo dziękuję:)

Posted

Witam, byłam u Kiteczki umowa dzisiaj dotarła, podpytałam co u nich no więc Kiteczka na spacerkach broni swoich właścicieli jak wściekł wilk i szczeka na wszystkie napotkane pieski. Biedaczka się boi by ich nie stracić, w domu kota ustawiła bo jak leży na kanapie to kot nie ma prawa wstępu, ale kot może wyjadać jej z miski wiec jakieś układy mają. Wyściskałam ją, wycałowałam od wszystkich Was ....
to jest mail od cioteczki
a fotki
nizejjjjjjjjjjjjjjjjj

Posted

dziękuje Aniu ze mialam szansę

Tak Aniu,:loveu: dzieki Tobie:loveu:

Warto czekac na takie chwile..

Kitunia sprawuj sie grzecznie:lol:bo masz wspanialy domek:lol: