michelle04 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='waplaczka']Witam, tu Ciocia, sąsiadka Kiteczki, miałam zdjęcia dać z pobytu u nas ale czas jakoś szybko leci, ale obiecuję że dodam niebawem, Kiteczka ma się przewspaniale, ma kochającą rodzinę, cieplutki dom, przyjaciółkę koteczkę o imieniu Majka. Dziewczyny zaakceptowały się bardzo. Jednym słowem jest jej dobrze. Witam, a co Cioteczka taka skromna??? To dzięki TEJ Cioteczce Panna Kitka ma dom :) Cioteczka odwiedziła nasz zwierzyniec i gdy zobaczyła Kiteczkę od razu się w niej zakochala i zbajerowała Cioteczka sąsiadów- przyjaciół i Kiteczka pląsa sobie w domku :) Dziękujemy Cioci gorąco :) Quote
Ania102 Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 Ja również dziękuję! Wszystko z Kitką potoczyło się tak płynnie i dobrze. Tak myślę, gdybym pojechała wcześniej albo później na ten cmentarz może bym jej nie zauważyła. Jak wróciłam z cmentarza to tak lało i jej już nie było, a na drugi dzień jadąc tam wybiegła mi naprzeciw.... Wet akurat miał czas, na drugi dzień i tak jechałam z Norą...Była pod wspaniałą opieką michelle, pomogła jej Giselle i tak wszystko sprawnie i dobrze się potoczyło. waplaczko ściskam i bardzo dziękuję:) Quote
pikola Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Tak mialo byc!Ktos czuwal nad Kitunia:loveu: Bardzo czekam na fotki Dziewczynki:loveu: Quote
giselle4 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Witam, byłam u Kiteczki umowa dzisiaj dotarła, podpytałam co u nich no więc Kiteczka na spacerkach broni swoich właścicieli jak wściekł wilk i szczeka na wszystkie napotkane pieski. Biedaczka się boi by ich nie stracić, w domu kota ustawiła bo jak leży na kanapie to kot nie ma prawa wstępu, ale kot może wyjadać jej z miski wiec jakieś układy mają. Wyściskałam ją, wycałowałam od wszystkich Was .... to jest mail od cioteczki a fotki nizejjjjjjjjjjjjjjjjj Quote
giselle4 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 ale mam faceta ,co? chyba mnie lubi albo boi hhihihi u cioci fajnie jest dziękuje Aniu ze mialam szansę nuuuuuuuuuuuda Quote
giselle4 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Ona to ma klawe zycie coz ze chwilke była gloda ,smutna i samotna...ma swoich najlepszych ludzi i dzieci ktore je uwielbiają:) Quote
pikola Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 dziękuje Aniu ze mialam szansę Tak Aniu,:loveu: dzieki Tobie:loveu: Warto czekac na takie chwile.. Kitunia sprawuj sie grzecznie:lol:bo masz wspanialy domek:lol: Quote
__Lara Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Ale śliczny dalmatyńczyk w towarzystwie Kitki :) Quote
monika083 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 noo Kitka broni ,bo w koncu wyglad ma prawdziwego psa obronnego;) Super, ze jej sie udalo! Quote
Recommended Posts