Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 408
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ania102']Michelle zamówię już Kitce ogłoszenia, może znajdzie się ktoś kto zechce ją od razu. Na jakie województwo ogłaszać?
Cyknij jej kilka fotek ogłoszeniowych proszę. Ja popracuję nad tekstem.
Podaję Twój i mój numer telefonu.[/QUOTE]

Aniu moja sugestia to na dolnośląskie, ja będziecie miały tekst wówczas wstawię ją też do lokalnej gazety i na nasz dzierżoniowski portal

Posted

[quote name='pikola']Jaka cudna Lalunia:loveu:A jak lubi kapiele?:cool3:

[/QUOTE]
Hm, to wydzieranie się to może był śpiew- ale że nie było muzyki,więc wnioskuję,że raczej nie lubi się kąpać :cool3:

Posted

[quote name='michelle04']Hm, to wydzieranie się to może był śpiew- ale że nie było muzyki,więc wnioskuję,że raczej nie lubi się kąpać :cool3:[/QUOTE]

Nie dosc ze piekna ,to jeszcze uzdolniona muzycznie:evil_lol:

Posted (edited)

michelle ja wstawiłam ją póki co na tablicę i gumtree z takim tekstem
Sprawdz czy ok i co można dodać?

[URL]http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Kitka-malutka-sunieczka-do-adopcji-W0QQAdIdZ430369584[/URL]

Kitka to mała, ważąca około 7 kg suczka. Urocza, delikatna, kochająca wszystkich. Kitka czeka na kogoś komu będzie mogła oddać swoje psie serce.
Sunia do tej pory nie miała łatwego życia. Została wyrzucona. Znaleziona zaniedbana, z dużym guzem i skrajnie wycieńczona. Malutka sunia prosiła wzrokiem o pomoc, ledwo mogąc ustać na chudych łapkach.
Kitka dzięki pomocy wolontariuszy znalazła się w domu tymczasowym, gdzie wraca do zdrowia. Nie jest młodym pieskiem. Weterynarz ocenił ją na około 7 lat.
Kitka jest jednak bardzo energiczna, rozbrykana, uwielbia się przytulać, w domu zachowuje czystość.
Zostanie wyadoptowana po wizycie przedadopcyjnej i podpisaniu umowy adopcyjnej.
Kitka przeszła sterylizację, wkrótce zostanie zaszczepiona i odrobaczona.
Przebywa w domu tymczasowym w pobliżu Dzierżeniowa.

Kontakt w sprawie adopcji:
Ania: 535-194-226
Diana: 502-298-088

I myślę, że zmieńmy jej oficjalnie imię:) bo Kitka pasuje zdecydowanie bardziej:)

Edited by Ania102
Posted

Wpłynęło 100 zł ( w sumie 200 po połowie na Kitkę i Norę) wpisuje w post rozliczeniowy.

Michelle na poważnie wezme się za ogłoszenia wkrótce to wtedy wszystko popoprawiam, co jeszcze można dodać o charakterze naszej Kici?

Posted

Cioteczki Kitka już dołączyła do reszty bandy, ale jej zachowanie trochę drażni inne psiaki,gdyż Nika non stop się żali i nie uważa na innych podopiecznych np wskakuje na wersalkę nie zważając,że leżakuje tam inny psiak i zostaje wówczas skarcona, nawet Maniek, który charakteryzuje się dużym spokojem traci przy niej cierpliwość:roll: Jest bardzo żywiołowa i domaga się nieustannie uwagi człowieka popiskując i jęcząc,ale, że nie zwracamy na takie zachowanie uwagi, z czasem się uspokaja

Posted

Kolejny po Norze dziwny okaz:) To musi zabawnie wyglądać, ale psiaki rzeczywiście mogą być poirytowane. Michelle może jej trzeba troche Norkowych leków podawać?:)

Posted

Aniu ja myślę,że Kitka była *jedynaczką* i cala uwaga była skupiona na niej, dlatego jest taka zaborcza,ale ignorancja przynosi całkiem niezle rezultaty, np dzisiaj wskoczyła mi na kolana jak siadłam w fotelu i jęczała patrząc mi w oczy, jednak gdy siedziałam w bezruchu nie patrząc na nią uspokoiła się, zwinęła w kłębek i leżała łypiąc tylko oczętami;) Musi zrozumieć, że nie jest pępkiem świata, bo lek tylko doraźnie ją uspokoi, tak myślę