Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='taks']jesli to wybroczyna powstała podczas zabiegiu a zdjecie wskazuje że tak, to zupełnie "niepoważna". Samoistnie zniknie/ zresorbuje się po kilku dniach. Do 2 tyg nie powinno być śladu[/QUOTE]

[quote name='Gosiapk']To taki głęboki siniak.[/QUOTE]

Dzięki za odpowiedzi, dobrze, że to nic poważnego.

[quote name='Panna Marple']Taki, jaki będzie miała paula... już ona dobrze wie za co:evil_lol:[/QUOTE]

Już zostało mi wybaczone, a ja obiecuję poprawę:eviltong:

• Replies 408
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Michelle Ty wołasza na nią Nika czy Kitka? Ta Kitka rzeczywiście bardzo pasuje:)
Rana wydaje się ok, krwiak się wchłonie, tylko nie podoba mi się to wybrzuszenie powyżej szwu po sterylce. Może to tylko opuchlizna, obserwuj to prosze.
Kochani może mi ktoś pomóc rozsyłać wątek w sprawie deklaracji?

Posted

Mała śliczna. W samochodzie wyglądała jak nieszczęście. Była zasikana, wymęczona, a teraz odżyła.

Przy okazji pozwolę sobie zaprosić na bazarek na moje kocie tymczasy:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/235151-Pojemniki-na-karm%C4%99-i-inne-na-kociaki-zabrane-z-sosnow-schronu-do-15-11"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235151-Pojemniki-na-karm%C4%99-i-inne-na-kociaki-zabrane-z-sosnow-schronu-do-15-11[/URL]

Posted

[quote name='Ania102']Michelle Ty wołasza na nią Nika czy Kitka? Ta Kitka rzeczywiście bardzo pasuje:)
Rana wydaje się ok, krwiak się wchłonie, tylko nie podoba mi się to wybrzuszenie powyżej szwu po sterylce. Może to tylko opuchlizna, obserwuj to prosze.
Kochani może mi ktoś pomóc rozsyłać wątek w sprawie deklaracji?[/QUOTE]

Aniu, wołam Nika, ale któraś Cioteczka napisała, że ma takie słodkie kitki i jak dla mnie, bardzo to do niej pasuje :)

Posted

Cioteczki wklejam info z Facebooka:
UWAGA!

DOBRY, SPRAWDZONY DOM SZUKA PSA!

POSZUKIWANY DO ADOPCJI PIES, W TYPIE TERRIERA LUB GRYFONA, MOŻE BYĆ WIĘKSZY.
...
WYŁĄCZNIE Z DOMU TYMCZASOWEGO, W KTÓRYM MIESZKAŁ WRAZ Z DZIECKIEM PONIŻEJ 2 ROKU ŻYCIA.

Jest to warunek bezwzględny. Poza tym dobrze byłoby gdyby nie ciągnął na smyczy, ponieważ na spacery wraz z nim i dzieckiem czasem chodzi babcia.

INFORMACJE NA TEMAT TAKIEGO PSIAKA PROSIMY PRZESYŁAĆ NA ADRES: [email][email protected][/email]

Posted

Cioteczki mała miała dużego guza na sutku - o ile dobrze pamiętam - i został on usunięty przy sterylizacji. Czy poszedł on do badania ?

Posted (edited)

[quote name='Ania102']Pikolo, dzięki! Tak tro cena z wyżywieniem a michelle z tego co wiem to super dt:)

Nika ma około 7 lat, ale niewykluczone , że ma i 10! Wielokrotnie rodziła, jest w kiepskim stanie. To co najgorsze jest za nią.[/QUOTE]
Jestem u malutkiej. Tak Michelle ma bardzo fajny dt, znam, polecam z serca:)
Pieniądze wpłacone dla Sary przekazuję malutkiej Nikuni.Będę oczywiście wpłacać jak obiecałam.

Edited by ewu
Posted

Nika chyba nigdy nie jadła suchej karmy,bo wyjada samą wkładkę a sucha zostaje,wprawdzie w mniejszej ilości niż dostaje,niemniej jednak chrupki zostają,trochę mnie to martwi bo Kitka jest żywiołowa i pewnie szybko spala to co zje,zobaczymy jak będzie po odrobaczeniu czy będzie trochę przybierać na wadze
Nadal trochę się drapie i popiskuje,gdy skończymy kurację antybiotykową i odrobaczymy zobaczymy czy jej zachowanie ulegnie zmianie, czy może trzeba będzie ją znowu spryskać Frontlinem

Posted

Może jej trzeba podlewać jakimś rosołkiem te chrupki?
Michelle mi się wydaje, że za jakiś czas, jak już rany po zabiegach się zagoją trzeba ja wykąpać, bo ona różne żyjątka miała na sobie. A skórę ma w miarę czystą?

b_b ten guz nie poszedł do badania...też o tym pomyslałam po fakcie. wet powiedział, ze to był wynik częstych porodów, zwłókniały gruczoł sutkowy.

Posted

[quote name='paula_t']Mój nawet nie tknie, pomimo tego, że od małego kupowane było, w misce leżało i to kilkanaście rodzajów po kolei, a nuż w końcu któryś przypasuje. Niestety:shake:[/QUOTE]
Jak nie mam ugotowanego obiadku , to ostentacyjnie stoją i patrzą na mnie i karmy wtedy nawet nie tkną. Stoją z wyrzutem w oczach:'"głodne psy domagają się obiadu":) Zarazy moje wredne:)

Posted

[quote name='Ania102']Może jej trzeba podlewać jakimś rosołkiem te chrupki?
Michelle mi się wydaje, że za jakiś czas, jak już rany po zabiegach się zagoją trzeba ja wykąpać, bo ona różne żyjątka miała na sobie. A skórę ma w miarę czystą?

b_b ten guz nie poszedł do badania...też o tym pomyslałam po fakcie. wet powiedział, ze to był wynik częstych porodów, zwłókniały gruczoł sutkowy.[/QUOTE]
Wet się pewnie zna. Widział wiele takich guzów.Taka młodziutka i już wiele porodów...:(

Posted

ewu ona nie jest młodziutka! Ma co najmniej 7 lat, chociaż to też niewiadome. Niczka jest zniszczona, po zabkach najmłodsza nie jest,miała bardzo dużo osadu, zęby starte, 1 oczko lekko zamglone... z drugiej strony zachowanie jak szczeniak. Wet do którego chodze powiedział, ze może mieć 6 może nawet 10 lat, widac, ze lekko w życiu nie miała dlatego ciężko ocenić.

Myślę, że ogłaszać ją będziemy jako 7latkę. Michelle w książeczce zapisany jest rok 2005 ur?

Posted

[quote name='Ania102']ewu ona nie jest młodziutka! Ma co najmniej 7 lat, chociaż to też niewiadome. Niczka jest zniszczona, po zabkach najmłodsza nie jest,miała bardzo dużo osadu, zęby starte, 1 oczko lekko zamglone... z drugiej strony zachowanie jak szczeniak. Wet do którego chodze powiedział, ze może mieć 6 może nawet 10 lat, widac, ze lekko w życiu nie miała dlatego ciężko ocenić.

Myślę, że ogłaszać ją będziemy jako 7latkę. Michelle w książeczce zapisany jest rok 2005 ur?[/QUOTE]
A na zdjęciach wydała mi się młodziutka. Może ,że taki chudziaszek z niej.