Gosiapk Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 michelle04 napisał(a):Proszę się nie wyśmiewać ze mnie,bo poszczuje psami :) Gdzież bym śmiała, doceniam troskliwość koleżanki tylko :evil_lol: (Wszyscy na dogo wiedzą, że u Ciebie psiaki mają jak w niebie :loveu: ) paula_t napisał(a):Potwierdzam, że nie kwaknęłam, bo w końcu jechałam mojego Marianka odwiedzić:loveu: Ale, że niedaleko to nie potwierdzam ;) Teraz i Ciebie poszczują psami :eviltong: monika083 napisał(a):hehe no przed takimi psiurami to tylko uciekac:evil_lol: Pewnie, bo jak dopadną, to zaliżą :lol: Quote
pikola Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 No prosze i juz relacja z DT jest i foty...Super:lol: Quote
Panna Marple Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 U michelle będzie miala jak w niebie Quote
michelle04 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Nika sygnalizuje,że chce załatwić swoje potrzeby,zobaczycie domki będą się biły o nią :) Quote
pikola Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Super,madra Sunia:loveu:Jakie ma cudne kitki:lol: Quote
paula_t Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Cudeńko, ktoś wywalić ją musiał, jak ona taka grzeczna i ułożona :( Quote
Ania102 Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 swietnie, dzięki za relacje:) Bałam się o nią bo w drodze była klapnięta bardzo po sedalinie.Poza tym wiezienie jej tyle godzin po poważnym zabiegu było ogromnym stresem dla nas obu. No ale transport był zaplanowany a ona wyrosła mi przed oczami w czwartek. Dobrze, że się tak ułożyło. Quote
Ellig Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Nika, jestes sliczna, jak dobrze,ze juz bezpieczna:) Quote
michelle04 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Nika bardzo się żali,że nie chcemy dopuścić jej do pozostalych psiaków,widać jest bardzo towarzyska,jednak dopóki jej nie odrobaczymy,nie możemy narażać innych podopiecznych:shake: Po zakończeniu kuracji antybiotykami-w sobotę,podamy jej tabletkę na robale i wówczas będzie mogla cieszyć się wszystkimi przywilejami domowników,a teraz to tylko w towarzystwie ludzi przebywa i jest taka śmieszna,gdy przyjdzie przytulić się,coś tam pomruczy,popiszczy po swojemu, powyciera się,popatrzy w oczy,nadstawi glówkę do glaskania i dalej coś gada po swojemu,a rozgadana jest strasznie:loveu: Aniu,Nika ma taką dużą ciemną plamę na brzuszku,czy wet mówil co to jest?? Quote
b-b Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Jeszcze trochę malutka i dołączysz do reszty:) Quote
Ania102 Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 Michelle może to krwak po zabiegu? To byłoby normalne w sumie. Ja nic poza tym wielkim guzem nie zauważyłam, więc musiało się pojawić po zabiegu. Zadzwonię jutro to mi powiesz jak to dokładnie wygląda, jeśli będzie Cie niepokoić to najlepiej jak zobaczy wet. Quote
Ania102 Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='Szarotka']A hotelik daleko czyli gdzie ??[/QUOTE] ??? Nie rozumiem? Chodzi o Nikę? Pojehcała do dt do michelle. Zrobiłam rozliczenie wstępne, osoby deklarujące się na wątku Sary zgodziły się przenieść wpłaty na Nikę, za co im bardzo dziękuję. Proszę sprawdzić czy wszytko ok. Zrobiłam przelew michelle04 za dt za listopad. Quote
b-b Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Pamiętam o bazarku dla małej tylko niestety kolejka jakoś powoli idzie :/ Czochraczki dla małej :) Quote
pikola Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Aniu czy ja moge wyslac w przyszlym tygodniu pieniazki,jak bede wysylac dekl.za grudzien?Bo teraz mam wszystko oplacone,a nie oplaca mi sie wysylac dekl.tylko na Nike.Chyba ze sie pali,to wysle.. Quote
Ania102 Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 Pikolo ja już zapłaciłam za dt. Nie pali się, wyslij w przyszłym tygodniu. Nienawidzę być skarbnikiem, a tu jeszcze na 2 psy a mam tylko 1 konto. Muszę na kartkach zapisywać co jest moje, co Niki co Nory. Jakby ktos chciał pełnić tą funkcję to chętnie odstąpię:) Quote
pikola Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 A tak prawde powiedziawszy to nr.konta nie dostalam.Moze ktos sie znajdzie do roli skarbnika:lol:to wtedy prosze o nr.konta,a jesli Ty Aniu bedziesz to Twoje. Quote
michelle04 Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Aniu miałaś rację, konsultowałam z wetem tą plamę na brzuszku i powiedział to samo co TY,że to może być krwiak po zabiegu,Giselle4 tez jest tego zdania ,więc trochę mi ulżyło,niemniej jednak nadal będę to monitorować Tak to wygląda [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi11591/6271c741001f9ad7509962b5/sdc11798[/IMG] Tutaj już zapryskane sreberkiem [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi5874/b2b3bcd7002b1609509962b5/sdc11799[/IMG] A tutaj piękna Panna Kitka :loveu: [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi7718/ba546989000d55d7509962b4/sdc11804[/IMG] Quote
paula_t Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Zapytam, bo się na tym nie znam...To poważna sprawa? Quote
taks Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='paula_t']To poważna sprawa?[/QUOTE] jesli to wybroczyna powstała podczas zabiegiu a zdjecie wskazuje że tak, to zupełnie "niepoważna". Samoistnie zniknie/ zresorbuje się po kilku dniach. Do 2 tyg nie powinno być śladu Quote
Gosiapk Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='paula_t']Zapytam, bo się na tym nie znam...To poważna sprawa?[/QUOTE] To taki głęboki siniak. Quote
Panna Marple Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Gosiapk']To taki głęboki siniak.[/QUOTE] Taki, jaki będzie miała paula... już ona dobrze wie za co:evil_lol: Quote
b-b Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Dobrze, że to po zabiegu a nie coś innego. Zdrowiej maleńka :) Quote
Recommended Posts