Jump to content
Dogomania

Klarnet-8-letni, chory(Spondyloza)mix dobermana!!! Prosimy pomóżcie go leczyć!!!

Recommended Posts

• Replies 885
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klarnecik wymaga leczenia i odżywienia :-( taki z niego chudzina :-( I jeszcze musi opuścić hotelik!!! :-(

Potrzebne jest wsparcie finansowe - Klarnecik prosi
o wpłaty na AFN na skarpetę "psy z Zielonki"

Klarnet prosi o szanse na życie :modla: :modla: :modla: :modla:

Posted

Pomocy dla Klarneta!!! Chyba potrzebne by były jakieś plakaty, ulotki, albo allegro? Ja mogę zrobić allegro jeśli jeszcze nie ma...

Posted

Przyjaciel_koni prosiła o przekazanie informacji i wklejenie najnowszych zdjęć psiaka.

Z oczkami Klarnecika jest nieco lepiej (po zmianie kropli).

Jedno ze zdjęć wyraźnie pokazuje jak sterczą kosteczki Klarneta....:shake:
Aż przykro patrzeć! :-( Dlatego o zrobieniu RTG możemy jeszcze nie myśleć - tak bardzo Klarnet jest słaby !!!!

I prośba do Ani-Tygrysiczki o zmianę tytułu wątku na: "Chory i zabiedzony doberman bardzo prosi o pomoc!!!!! Brak funduszy na leczenie i hotel !!!" :-(

[SIZE="3"]Klarnecik prosi o wsparcie na leczenie i hotelik :modla: :modla: :modla:

I najnowsze zdjęcia Klarnecika :roll:

Posted

Jeszcze dwa zdjęcia Klarnecika. Strasznie biedny jest ten chłopak, przeraźliwie chudy, ledwo chodzi. Ale jest spokojny bardzo i grzeczny.
Pełnym ufności wzrokiem przygląda się ludziom, jesteśmy nadzieją dla niego, że kiedyś będzie mógł biegać i stróżować jeszcze...

Posted

Myślę że tak, chociaż jest mały problem. Klarnecik ciągle nie ma postawionej pełnej diagnozy. Niestety jest tak słabiutki że wciąż nie można podać mu narkozy do RTG :-( Mamy nadzieję że poprawi się w ciągy tygodnia (bardzo byśmy chcieli widzieć go w nieco chociaż lepszej kondycji)