Jump to content
Dogomania

Klarnet-8-letni, chory(Spondyloza)mix dobermana!!! Prosimy pomóżcie go leczyć!!!

Recommended Posts

Posted

30 czerwca - chyba najwyższy czas, co nie znaczy, że przestaję zbierać deklaracje:p Wyślę na pw moje konto zaraz. 8 lipca wyjeżdżam na 7 dni, więc przed wyjazdem będę chciała jeszcze przekazać kasę dla Klarneta.
V.Wrocław aż ściska w dołku z radości, jak się czyta o Niko! Wspaniale trafił:multi:

• Replies 885
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dea napisał(a):
30 czerwca - chyba najwyższy czas, co nie znaczy, że przestaję zbierać deklaracje:p Wyślę na pw moje konto zaraz. 8 lipca wyjeżdżam na 7 dni, więc przed wyjazdem będę chciała jeszcze przekazać kasę dla Klarneta.
V.Wrocław aż ściska w dołku z radości, jak się czyta o Niko! Wspaniale trafił:multi:

Dostałem pw, w poniedziałek wysyłam kasę

Posted

jeszcze widac,ze Soncia boczy sie na niego,ale powolutku,powolutku zaczyna go akceptowac,zreszta juz nie skacze do niego z kłami,chyba zwierzaki wiedza,ze jesteśmy dobrymi ludzmi,a może nam sie tylko tak wydaje? V.robi miche dla nas wszystkich

Posted

Oj chyba wiedzą, że właśnie Wy jesteście bardzo dobrymi Ludźmi.....
Podziwiam postępy wychowawcze !!!!!!
Nie spodziewałam się takich efektów w tak krótkim czasie !!!!!!!
Dla mnie to aż nieprawdopodobne .....!!!!!!!! I Niko jako przytulak !!!!!
Dziękuję !!!!

Posted

Bez przesady nie jestesmy cudotworcami,poprostu mamy takie swoje charaktery i zwierzaki chyba je wyczuwaja,czuja sie bezpieczne i niezagrozone,oprocz pieskow mamy jeszcze akwarium ,kiedys mielismy jeszcze ptaszki,ale nie wyrabialismy na zakretach i ptaszki dalismy pewnemu panu,wiecie praca i to nie jedna tylko kilka (ja),babat dziala we wlasnej firmie,ktora zaczyna sie powolutku rozkrecac,a poza tym jestesmy chyba bardzo wrazliwymi ludzmi,kiedys pomagalismy tez ludziom,ale w miare jedzenia apetyt rosnie i zaczeli miec coraz wieksze wymagania,wiec mielismy juz dosc,powiedzielismy wystarczy juz i koniec

Posted

czarodziejka przekazala na bazarek obraz aniola, który kupil witokręt za 100zl:multi:za co bardzo sredecznie dziękujemy raz jeszcze:multi::multi::multi:, pieniążki pójdą na klarnecika, tylko pytanie do kogo wplacac?do dea?czy do malgosi?:cool3:

Posted

:mad: ooo wypraszam sobie - witokret nic nie kręci !!! ;)
Pieniążki na Klarnecika już poszły - może chociaż troszkę pomogą...
Sama mam dobcia i wiem, że to wbrew pozorom wspaniałe psiaki :loveu:

Posted

Coś mi się zdaje, że nie ma co się licytować, bo zaraz nam się tu odezwą wszystkie rasy i nie rasy:eviltong:, bo przecież dla każdej z nas własny pies jest najwspanialszy i najmądrzejszy!:loveu:

Posted

Niestety Niko jest chory,załatwia się krwia (przy siusianiu) ,babat właśnie jedzie z nim do naszego weta,czekam niecierpliwie na wiadomości w pracy.:shake: szkoda psiaka taki jest kochany,taki przytulasny,ogromny pieszczoch,ale mamy nadzieje ,ze wszystko bedzie dobrze,w srode z Sonia do weta jej tez ten wezeł chłonny nie znika.

Posted

Biedny, mam nadzieję, że to nic poważnego:sad: wiadomo już coś?:crazyeye:
Cioteczki przypominam o składkach na lipiec dla Klarneta:cool3: od beatki już mam:p

Posted

V.Wrocław napisał(a):
Niestety Niko jest chory,załatwia się krwia (przy siusianiu) ,babat właśnie jedzie z nim do naszego weta,czekam niecierpliwie na wiadomości w pracy.:shake: szkoda psiaka taki jest kochany,taki przytulasny,ogromny pieszczoch,ale mamy nadzieje ,ze wszystko bedzie dobrze,w srode z Sonia do weta jej tez ten wezeł chłonny nie znika.

Bardzo mnie zmartwiła ta wiadomość....
Dopiero teraz dostałam net, a tu zamiast miłych wieści takie nieszczęście....

Nie wiem, czy to może mieć związek z tym mocno wgryzionym kleszczem, którego Nikuś miał, gdy go odebrałam z tymczasu ???!!!!
Babeszja grasuje w Warszawie !!!! Z dużą mocą niestety !!!!
Nie wypada mi już teraz do Was dzwonić, ale może dacie radę cokolwiek napisać ?????

Posted

Dzisiaj juz było normalnie,Niko taki jak przedwczoraj siusius normalne,hm...ale pan doktor kazal złapac siuski Niko i przyniesc do badania,jutro idziemy w czworke do weta.Z tego co powiedzial to:podobno od czasu do czasu psy tez maja cos ala "cieczka" taka jak i suk wystepuje,ale jak zbada mocz Nika bedziemy wiedziec dokladnie.I wiecie co chyba nasz pan dokoter ma racje ,dzisiaj jest juz ok.

Posted

V.Wrocław napisał(a):
Dzisiaj juz było normalnie,Niko taki jak przedwczoraj siusius normalne,hm...ale pan doktor kazal złapac siuski Niko i przyniesc do badania,jutro idziemy w czworke do weta.Z tego co powiedzial to:podobno od czasu do czasu psy tez maja cos ala "cieczka" taka jak i suk wystepuje,ale jak zbada mocz Nika bedziemy wiedziec dokladnie.I wiecie co chyba nasz pan dokoter ma racje ,dzisiaj jest juz ok.

Jak znajdziemy troszke czasu to wstawimy zdjecia z grila,zobaczycie jaki Niko jest aparat,ale biegamy z pracy do pracy,mamy teraz full zajec.:lol: