przyjaciel_koni Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 V.Wrocław napisał(a):Cichutko tu dzisiaj Przepraszam Was i Nikusia, nie mam chwili wolnej od kilku dni..... Dziwne sprawy z tym Nikusiowym moczem.... Jeszcze takiej wersji nie słyszałam, ja bym w takim przypadku raczej obstawiała kamyki lub piasek..... Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie w badaniu. Zdjęcia ???? Z glila ????? (A kto grilował ??? Niko ????) Quote
babat Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Nikus na grilu wykopał dołek a po co ? zobaczcie sami Quote
Dea Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Szukamy skarbów:lol: Jutro założę post wpłat dla Klarneta, cioteczki i wujkowie się zbierają:razz: Quote
przyjaciel_koni Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Świetne zdjęcia i bardzo fotogeniczny "obiekt" !!!!!! Świetnie też Niko wygląda !!!!!! Ale tak się spracował.... Mój pies takie dołki również kopie.....pod jeżami ....... Wiem, że to bardzo przyjemnie poleżeć na rozgrzebanej ziemi (....nie żebym leżała osobiście, ale widuję leżących...zwłaszcza przy grilu....) Dea - (jak zwykle) nie pozostaje mi nic innego, jak tylko bardzo Ci podziękować !!!! Co też z nieukrywaną przyjemnością czynię !!!! Sprawa Klarnecika nieco nam się komplikuje... Badań robić nie możemy, nie wiemy kiedy da radę, bo Klarnecik nadal kiepski..... Nie dowierzam ostatnio "obsłudze" w hoteliku. Dziwnie jest z karmieniem psiaków....Rozmawiałam już o tym z lekarzami - prowadzimy wspólnie "obserwację". Mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni przed moim wyjazdem. Martwi mnie, że akurat w takim momencie są problemy. Naprawdę bardzo potrzebuję innego miejsca dla chorego Klarneta.... Proszę, może ktoś się zlituje !!!!!!!!! Może być płatne, byle była dobra opieka i blisko do lekarzy !!!!!! Boję się, że tam nigdy się Klarnecik nie odkarmi... Ani ja, ani lekarze nie damy rady cały czas pilnować obsługi, a jest problem z ochotnikami do takiej pracy (śmierdząca, nisko płatna i w zasadzie całodzienna....), dlatego sytuacja nie jest wesoła... Nie ma specjalnie wyboru... Quote
V.Wrocław Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 W zasadzie Niko jeszcze za bardzo nie nabral cialka,ale powolutku,powolutku przeciez nie od razu krakow zbudowano. Ja wzielam dzisiaj urlop,aby babat mogl dokonczyc prace i wystawic faktury,kasa potrzebna teraz ,zwlaszcza,ze trzeba postawic dwa psy na cztery łapy. Sonia spi w jednym pokoju ,przyktyta kolderka,rozlożona z łapskami do gory. Niko zaczyna doceniac wygody zycia codziennego i tez spi przykryty kocykiem,aby w kuperek bylo ciepełko.Moja poprzednia dobermanka nie zasneła jak nie była przykryta.Wczoraj na spacerku to Sonia juz zapraszała Nika na harce.Mysle,ze do konca miesiaca beda juz razem hasac po domku calkiem luzem.Sonia wezmie sie za wychowanie mlodego kolegi. Quote
Dea Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='babat']Nikus na grilu wykopał dołek a po co ? zobaczcie sami to zdjęcie jest kapitalne!!! Po prostu zwaliło mnie z nóg!:cool2: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
aisaK Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Zdjęcia Nikusia są super-moja Sonia robi dokładnie to samo! Klarnet POTRZEBUJE POMOCY!!!!DT POTRZEBNE NA CITO!!! Quote
Dea Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 WPŁATY ZA LIPIEC NA KONCIE: _beatka_ :20 złotych KWL: 30 złotych Martasuwałki : 10 złotych Zmysł : 20 złotych karusiap : 10 złotych ja sama sobie nie wpłacę, ale moje 15 złotych też tam jest;-) Quote
_beatka_ Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 zdjęcia rewelacyjne:loveu: czemu do tej pory z osób które się deklarowaly wplacilam tylko ja i KWL na klarnecika?:mad:no cioteczki, nieladnie, proszę to naprawić szybko bo chlopak jest w ciężkiej sytuacji, pomoc pilnie potrzebna! Quote
martasuwałki Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Dea']WPŁATY ZA LIPIEC NA KONCIE: _beatka_ :20 złotych KWL: 30 złotych Hej, dzisiaj wpłaciłam deklarowaną dyszkę. Wiem, że to malutko, ale dopuki Klarnet nie znajdzie domku, będę wpłacać regularnie! Pozdrawiam! Quote
_beatka_ Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 dyszka też dobra, zawsze to bliżej niż dalej oplaty hoteliku:razz: Quote
Zmysł Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 _beatka_ napisał(a):zdjęcia rewelacyjne:loveu: czemu do tej pory z osób które się deklarowaly wplacilam tylko ja i KWL na klarnecika?:mad:no cioteczki, nieladnie, proszę to naprawić szybko bo chlopak jest w ciężkiej sytuacji, pomoc pilnie potrzebna! Wczoraj wpłaciłem 20,00 zł - wieczorem, więc pewnie dojdzie pod koniec tygodnia. Quote
_beatka_ Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 super, robi sie coraz więcej pieniążków:multi: oby tylko klarnecik zacząl tyć i nadawal się do zbadania...:shake: Quote
przyjaciel_koni Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Dziękuję Witokret !!!!!! Klarnecik właśnie otrzymał od Witokret wpłatę 100zł. za Anioła (a za Anioła dziękujemy Czarodziejce !!!!). Obiecane rozliczenie........ Wpłaty dla Klarneta: 05.07.07 - 100,00 Wydatki Klarnecika: Hotel od 31.05 do 09.07.07 - 800zł. Badanie krwi - 80zł. Razem = 880zł. (do tego dochodzi koszt karmy ok.200zł. miesięcznie) Jak widać Klarnet jest na minusie.... (a jak wezmę jeszcze pod uwagę to co trzeba było oddać za Nikusia....To słabo się robi...) Zastanawiałam się, jak mam rozliczać coś, czego właściwie jeszcze nie ma, czyli finanse Klarnecika. Jakoś nie mam natchnienia do wypisywania manka .... Jestem co prawda optymistką, ale w przypadku tych dobeczków zostałam tak mocno wpuszczona "w maliny", że sama się sobie dziwię, jak do tego doszło.... Niemniej jednak Klarnecika żal mi bardzo.... Pilnie potrzebujemy dobrego DT !!!!!! Może być płatny !!!!! Nie możemy nawet zdiagnozować psiaka..... Bardzo proszę !!!!! To super spokojny chłopak !!!! Quote
Witokret Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Cała przyjemność po mojej stronie Małgoniu :lol: Chociaż tyle możemy zrobić... Z całych sił trzymamy kciuki za chłopaka !!! PS mój poprzedni doberman również musiał mieć kocyk - a jak się rozkopał, to od razu marudził i trzeba było wstawać go przykrywać (po kilka razy w nocy nawet) :mad: Sprawiliśmy mu więc na zamówienie ogromny wiklinowy kosz z dachem ;) na noc narzucaliśmy na niego kocyk i Aresik spał jak zabity do rana - my dzięki temu też :evil_lol: Ach te dobki :loveu: Quote
Dea Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Przyjaciel Koni napisz apel dotyczący tymczasu na wątku nadzieji dobermena, może odezwie się jedna z cioteczek:cool3: Quote
aisaK Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Mamy w tej chwili tylko dwa domy tymczasowe: Dage (ale ona pełna jest) i Olene, a ona 20 lipca wyjezdza na urlop.Z domami tymczasowymi to zawsze był problem!! A Klarnecik tak bardzo nas potrzebuje!!! Quote
Dea Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Mam już trzy wpłaty, wpłacajcie wpłacajcie, bo ja w niedzielę wyjeżdżam na tydzień, i chcę przed wyjazdem zrobić przelew całej sumy dla Klarneta:cool3: Quote
karusiap Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 ja dzis wplacam,jutro powinny dojsc,mam nadzieje... Quote
przyjaciel_koni Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ponawiam moją wielką prośbę o pomoc w znalezieniu dla Klarneta domu tymczasowego lub innego bardziej "opiekuńczego" miejsca niż hotel...... To bardzo pilne !!!!! Naprawdę obawiam się zostawić go na czas mojego wyjazdu tam, gdzie jest..... Quote
przyjaciel_koni Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 V.Wrocław i Babat - Jak tam nasz "milusi" Nikuś ????? Czy macie już wiadomości ???? Wciąż nie mogę się nacieszyć jego szczęściem.... Quote
V.Wrocław Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 wszystko ok,dostalismy namiary na dobrego specjaliste od kosteczek i pojdziemy preswietlic łapy,Niko roszke zdemolowal nam samochód,ale zmobilizowało nas to do wymiany tapicerki i pokrowców,brzuszek mu rosnie.Nie jest chory ani na nerki ani nie ma kamieni czy piasku,poprostu to było chwilowe,gdyby go nerki bolały to przeciez bez lekow nie przeszłoby tak szybko. Quote
Recommended Posts