Jump to content
Dogomania

Klarnet-8-letni, chory(Spondyloza)mix dobermana!!! Prosimy pomóżcie go leczyć!!!

Recommended Posts

• Replies 885
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gallegro']Zainteresowanej odpisałem zgodnie z sugestiami. Jeśli DT zdecyduje się na innego psiaka, będziemy szukać odpowiedniego "kandydata".

Może śliczna dobka z wątku Dobermanka szuka domu
Jest w tamych okolicach w Dąbrowie Górniczej :lol:

Posted

[quote name='paros']Może śliczna dobka z wątku Dobermanka szuka domu
Jest w tamych okolicach w Dąbrowie Górniczej :lol:

AisaK dostała już PW z namiarami na DT.
Z wpisów na powyższym wątku wynika, że wspomniana dobcia jest na stronie "Nadzieja Dobermana", dlatego z całą pewnością będzie wzięta pod uwagę.

Posted

Ale Dina jest na tymczasie...Nic jej nie grozi, tylko brak domku... :(

Uważam, że jak ktos chce wziąśc na tymczas, to musi to byc pies w potrzebie, ale ten domek tymczasowy też trzeba sprawdzić, czy ktos zna tą Panią? Ile było przykrych przypadków domów tymczasowych?

Posted

Parosku, czy mozesz na forum dobermana napisać że DT od 31 maja do końca czerwca byłby wielce porządany, ale dla Klarnecika a nie Niko. Niko po renegocjacji ma znośny płatny DT i nie ma sensu go stamtąd na miesiąc wyciągać, zwłaszcza że nie ma pewności że mógłby potem tam wrócić. Natomiast od 31 maja bezdomny będzie Klarnecik i on jest w większej potrzebie teraz.

Posted

Ania-ale Sonia tez jest na tymczasie :roll:
Powinien pójśc pies w potrzebie, a Sonię wolontariuszki umieściły w domu tymczasowym, gdzie szukają stałęgo domu...

Posted

Przecież mamy dobermana w pilnej potrzebie :-( w schronisku w Węgrowie. Pod koniec czerwca likwidują tam schronisko i pilnie szukamy domów dla ok. 70-ciu psów. Wśród niech jest doberman i ja zapomniałam o nim :oops:

Oto ten dobek

Posted

A kto go do tej pani przetransportuje? Poza tym ona ma dwoje dzieci. Przydało by się aby pies był spokojny...No i mieszka w bloku. No i ten domek trzeba sprawdzić, ja tak uważam...

Posted

Pisałam już na wątku ogólnym Nadziej Dobermana.

Tak pokrótce, to mam chętnych na dobka (może dwa), domek blisko mnie, potrzebuję zdjęć psów.
Skoro Niko już w DT, to ktoś go pewnie odwiedza, czy można więc prosic o zdjęcia?
I Klarnet - nabrał ciałka?
Mój adres: [email protected] - proszę o wyraźne zdjęcia. Przedstawię państwu różne oferty, ale skoro mamy dwa dobki w W-wie (stąd jesteśmy), to byłoby fajnie, gdyby własnie one znalazły dom.

Posted

KWL, Przyjaciel Koni działajcie, jest szansa na domek w Warszawie!!! Może nawet dla dwóch dobków...ale byłoby pięknie:loveu:

Posted

Wysłałam Małgosi PW, chciałam nawet zadzwonić, ale już póxno, nie wiem, czy nie zajęta lub nie śpi.
No i dopiero czekają na zdjęcia, nie chciałam dla samych zdjęć jej przeszkadzać.
Boże, jak ja bym się cieszyła, gdyby aż dwa znalazły domek i to tak blisko mnie! Jej. Chyba dziś nie zasnę a jutro rano polecę z wszystkimi zdjęciami dobków w potrzebie i przed zajęciami im zaniosę!:D:D:D

Posted

Dwa dwa koniecznie, trzeba im to wmówić, że na pewno chcą dwa:evil_lol: A co z tym dobkiem, który miał do dzisiaj tylko tymczas???

Posted

Oni zechcą, już ja się o to postaram:diabloti: :loveu: Zresztą mieli an raz dwie dobki, więc są dobkozarażeni, że tak powiem;) Wiadomo, raz dobek, zawsze dobek.

Też się chciałam o niego dowiedzieć, ale dziewczyny są offline...