Jump to content
Dogomania

Klarnet-8-letni, chory(Spondyloza)mix dobermana!!! Prosimy pomóżcie go leczyć!!!

Recommended Posts

• Replies 885
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KWL napisał(a):
Mamy kolejny problem, DT Niko okazało się kosztowne, nie przewidywalnie kosztowne wbrew naszym oczekiwaniom i oczekiwaniom Joanny, dwa miesiące mają kosztować 600 zł :-(

KWL troszkę "niezrozumiale" to napisał....

Te 600zł. za dobermany już teraz trzeba zapłacić !!!! To za pobyt dotychczasowy, a nie przyszły....niestety....
POMOCY !!!!!!

Naprawdę nie mamy skąd wziąść takiej kwoty....
Joanna nie przewidywała aż takiej opłaty. Myślała, że koszt zamknie się w 200zł. Chyba miała zbyt optymistyczne podejście do ludzi....
Muszę przyznać, ze mocno mnie wprowadziła w błąd mówiąc wcześniej o tak niskich płatnościach...

Posted

Wieczorem poszukam rzeczy na bazarek, pomoże mi ktoś wystawić, bo ja jeszcze nie umiem:shake: Wiem, mogłabym się nauczyć, ale ledwo wyrabiam czasowo na razie... A co będzie z tym dobkiem który ma mało czasu? I nie da się coś wynegocjować z tych 600 złotych jeszcze???

Posted

Nie mamy pojęcia co z tą Panią - Paros próbowała w tej sprawie się porozumiewać, ale jak do tej pory - cisza.....

Dziękuję Ci Dea !!!! Zaraz prześlę PW.

Staramy się cokolwiek wynegocjować, ale facet jest jak do tej pory nieugięty...

Posted

Mam: słuchawki komputerowe z mikrofonem, popielniczkę ozdobną z globusikiem, zestaw kąpielowy lawendowy, taką kulkę do ćwiczenia nadgarstków, oraz komplet talerzy 18 częściowy z porcelitu, może nie najlepszej jakości ale komuś może się przyda...pomoże ktoś przy bazarku?, fotki już zrobiłam, wyślę jakby coś na maila:cool3:

Posted

Wydaje się nam że w tym wypadku nie skorzystamy, DT na taką odległość ze względów logistycznych i kosztów logistycznych jest chyba troche mało sensowne.
Nie wiem gdziemielibyśmy szukac domu ? My na Śląsku ? Tutaj i wozić psa ? Staje się to wszystko trudne do kontroli...
Dziękujemy bardzo za dobre chęci, ale to jednak za daleko. Nie chcielibyśmy jednak zmarnowac miejsca, może jakś ligocka bidka by tam mogła trafić ?

Posted

gallegro napisał(a):
Zainteresowanej odpisałem zgodnie z sugestiami. Jeśli DT zdecyduje się na innego psiaka, będziemy szukać odpowiedniego "kandydata".

DT zdecydował się zaopiekować innym psem. Pani mieszka w Zawierciu. Jedynym wymogiem jest łagodne usposobienie psiaka. W domu jest dwójka dzieci. Szukamy kandydata...