Jump to content
Dogomania

Klarnet-8-letni, chory(Spondyloza)mix dobermana!!! Prosimy pomóżcie go leczyć!!!

Recommended Posts

• Replies 885
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy coś wiadomo co z pieskami? Czy obaj nie lubią kotów? Może jest jakaś szansa, że choc jeden z nich przyzwyczai się do obecności kota w domu. Gdzieś czytałam, że częst dobermany gonią "obce" koty, a swoich "domowych" nie ruszają...

Posted

Otrzymałem ofertę adopcji NIKO. Warunkiem jest bezstresowe pozostawanie psiaka bez opieki na kilka godzin dziennie. Z opisu na wątku wynika, że NIKO znajdował się w podobnej sytuacji, ale wolałbym się upewnić. W najbliższym czasie powinienem otrzymać więcej info na temat potencjalnego domku.

Guest Msand
Posted

Dom dla NIKO znalazłby się również w Elblągu ... Pytanie zasadnicze: KTO SIĘ ZAJMUJE ICH LOSEM I OD KOGO MAM UZYSKAĆ INFORMACJE???

Posted

Informacja na dzień dzisiejszy:
Zwłaszcza Nico jest w sytuacji delikatnie mówiąc "podbramkowej", ale do tej pory dla obu psiaków nie była rozważana możliwość adopcji dalej niż w okolicach Warszawy.
Chodzi przede wszystkim o "sprawdzalność" przed i po adopcji.
Na PW chętnie podam kontakt telefoniczny do Osoby, która bezpośrednio w tej chwili jest odpowiedzialna za adopcję Nico i Klarneta.
Sądzę, że można porozmawiać i coś uzgodnić.

Niko bardzo długo wytrzymuje bez wyprowadzania, taką niestety miał do tej pory sytuację. Z psami nie było większych problemów.
Niestety nie lubi kotów !!!

Posted

Msand napisał(a):
Dom dla NIKO znalazłby się również w Elblągu ... Pytanie zasadnicze: KTO SIĘ ZAJMUJE ICH LOSEM I OD KOGO MAM UZYSKAĆ INFORMACJE???

Osoba, która zgłosiła się do mnie, również mieszka w Elblągu :roll:. Prawdopodobnie chodzi o ten sam dom...

Posted

Sprawa jest już niezwykle pilna - zwłaszcza dla Niko, więc należałoby chyba robić już wszystko co tylko możliwe, ogłaszać gdzie się da.

Posted

Nie wiem dlaczego ale wszystkie moje wczoraj wpisane posty, :roll: wpisane na różnych wątkach zniknęły :shake: :razz:

Dzisiaj sprawdziłam, że dobki mają allegro i ....... :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: