aisaK Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 To o co chodzi w poście 691 i 692?że aisaK 102? proszę, Dea, sprawdz ta skarpete i wyslij mi to. Quote
Dea Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 aisaK102 miała wpłacić za bazarek, ale z tego co zrozumiałam to ta osoba ma nicka "aisak102" Wiesz, teraz to się pogubiłam, ale jeżeli nie licytowałaś na bazarku dla Klarneta to spokojnie, nie o Ciebie chodzi:diabloti: Tak, Klarnet ma skarpetę na AFN, wystarczy napisać "KLARNET" Mam 50 złotych wpłaty za zmysłowy bazarek od Katarzyny K z Warszawy, napisała, że przekazuje omyłkowo przesłane jej pieniądze. Czy to ta tajemnicza aisaK102 i brakująca kwota Zmysł??? Quote
aisaK Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 :diabloti: OK, już sądziłam, że zadeklarowałam a nie wpłacam...:diabloti: sprawdz i przeslij mi wszystko, od razu wysle do Niemiec. Quote
Zmysł Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Dea']aisaK102 miała wpłacić za bazarek, ale z tego co zrozumiałam to ta osoba ma nicka "aisak102" Wiesz, teraz to się pogubiłam, ale jeżeli nie licytowałaś na bazarku dla Klarneta to spokojnie, nie o Ciebie chodzi:diabloti: Tak, Klarnet ma skarpetę na AFN, wystarczy napisać "KLARNET" Mam 50 złotych wpłaty za zmysłowy bazarek od Katarzyny K z Warszawy, napisała, że przekazuje omyłkowo przesłane jej pieniądze. Czy to ta tajemnicza aisaK102 i brakująca kwota Zmysł??? Tak, to są pieniążki od Aisak102 za zmysłowy bazarek. Z mojej winy pieniądze krążyły, ale jak widzę dotarły.:multi: Quote
Czarodziejka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Jak tam fundusze Klarneta? I sam Klarnet ;) Quote
aisaK Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Wiecie co? Ja przeliczyłam, że 15eur to jakieś 50zł-niewiele ponad ;) i jak dojdą i bedą przewalutowane to zostanie niewiele, jakieś 10zł :roll: Quote
Dobermania Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 :( Ojej. I co teraz? To może lepiej przekazem? Albo listem poleconym ze zwrotnym potwierdzeniem odbioru? - wtedy nie otworzą i nie ukradną na poczcie... co Wy na to? Quote
aisaK Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Albo raz na 3 miesiące wysyłali od razu po 45eur, ta sama kwota za przewalutowanie. no nie wiem... Quote
Dobermania Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Ja jestem jednak zdecydowanie za poleconym ze zwr. potw. odbioru - tak wyślą euro a już tu w Polsce się do kantoru pójdzie, znajdzie się dzień, kiedy euro będzie drogie. Quote
Dea Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Hmmm, jeżeli listy zza granicy nie są prześwietlane, to też byłabym za listem poleconym, szkoda kasy na przewalutowanie. A jeśli ma się konto na walutę zagraniczną to jak to jest? Albo w banku o jednej grupie kapitałowej tutaj i w Niemczech, a konto w euro? Quote
Dea Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Przyjaciel Koni poproszę w trybie pilnym o wymiary teczki, bo pytają na bazarku:cool3: Quote
Dea Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Wpłynęło 15 złotych za zmysłowy bazarek od tomcug:p Quote
BeataJ Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Wygralam licytacje kubeczka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94396 i kaska pojdzie na Klarneta. Wplace dzis 50PLN sprawdzcie prosze czy kasa dojdzie. Cos tam AFN odejmie od tej kwty.... Beata Quote
Zmysł Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Dea napisał(a):Wpłynęło 15 złotych za zmysłowy bazarek od tomcug:p Dzięki Tomcug:loveu: Quote
Dea Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 wpłynęło 15 złotych od mtf zalesie za zmysłowy bazarek:p Quote
Zmysł Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8618216#post8618216 Quote
Czarodziejka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Klarnet prosi o oferty na Zmysłowych bazarach i o wpłaty na swoje utrzymanie! Quote
przyjaciel_koni Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='BeataJ']Wygralam licytacje kubeczka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94396 i kaska pojdzie na Klarneta. Wplace dzis 50PLN sprawdzcie prosze czy kasa dojdzie. Cos tam AFN odejmie od tej kwty.... Beata Bardzo dziękujemy !!!!! Beato - czy te tabletki (wcześniej o nich wspominałaś) są nadal aktualne ??? Bardzo by się teraz przydały.... Dziękuję Wam Wszystkim za wsparcie dla Klarneta. Sama Wasza obecność w tym wątku pomaga mi bardzo !!! Nie czuję się tak osamotniona z tym wszystkim... A wesoło nie jest.... Przepraszam, miałam kiepski cały zeszły tydzień, a ten zapowiada się jeszcze gorzej... Napiszę więcej, jak tylko nieco odetchnę.... Quote
BeataJ Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='przyjaciel_koni']Bardzo dziękujemy !!!!! Beato - czy te tabletki (wcześniej o nich wspominałaś) są nadal aktualne ??? Bardzo by się teraz przydały.... Pewnie! Podaj tylko adres. Doloze tez witaminki dla niego, dostalam od kolezanki z Danii. Beata Quote
Dea Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Dzisiaj robię wpłatę na AFN dla Klarneta za bazarki i składki za październik: bazarki: 270 złotych składki: 75 złotych w sumie: 345 złotych Ostatnia wpłata jaką mam na Klarneta jest z 05.11.2007, a więc od 09.11.2007 otwieram nowe rozliczenie. I przypominam o składkach za listopad:evil_lol: Posty 650 i 671 uzupełnione, w razie reklamacji proszę pisać:diabloti: Quote
BeataJ Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Dea - sprawdz prosze czy kasa odemnie na AFN dla Klarneta jest. Wplacilam 50PLN Beata Quote
przyjaciel_koni Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Bardzo przepraszam, ale jestem tak zawalona, że nie bardzo mam czas pisać... Krótkie info: Klarnecik po kastracji (odbyła się wczoraj). Czuje się dobrze. Zobaczymy jak będzie jutro - to druga doba. No i potem mamy nadzieję na wyjazd do Rawy Mazowieckiej... Niestety nikt się nie podjął sprawdzenia domu. Trochę mnie to niepokoi, bo ja naprawdę nie daję rady czasowo wszystkiego obrobić... Nie mam kiedy i czym tam pojechać.... Quote
Dea Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 No nie, dom MUSI być sprawdzony, ludzie muszą zdawać sobie sprawę z jego choroby, trzeba przeprowadzić solidną rozmowę. Czy ktoś przeszukiwał wątek pomocowy? Quote
Dea Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 BeataJ napisał(a):Dea - sprawdz prosze czy kasa odemnie na AFN dla Klarneta jest. Wplacilam 50PLN Beata Beata AFN sprawdza przyjaciel koni, na pewno niedługo będzie wyciąg, bo są rachunku do płacenia to się dowiemy:p Quote
Zmysł Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Powinno zaraz wpłynąć ok.150 zł ze zmysłowego bazarku od Mandarynki. Daj znać;) Quote
Recommended Posts