Jump to content
Dogomania

Klarnet-8-letni, chory(Spondyloza)mix dobermana!!! Prosimy pomóżcie go leczyć!!!

Recommended Posts

• Replies 885
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aisaK102 miała wpłacić za bazarek, ale z tego co zrozumiałam to ta osoba ma nicka "aisak102" Wiesz, teraz to się pogubiłam, ale jeżeli nie licytowałaś na bazarku dla Klarneta to spokojnie, nie o Ciebie chodzi:diabloti:

Tak, Klarnet ma skarpetę na AFN, wystarczy napisać "KLARNET"

Mam 50 złotych wpłaty za zmysłowy bazarek od Katarzyny K z Warszawy, napisała, że przekazuje omyłkowo przesłane jej pieniądze. Czy to ta tajemnicza aisaK102 i brakująca kwota Zmysł???

Posted

[quote name='Dea']aisaK102 miała wpłacić za bazarek, ale z tego co zrozumiałam to ta osoba ma nicka "aisak102" Wiesz, teraz to się pogubiłam, ale jeżeli nie licytowałaś na bazarku dla Klarneta to spokojnie, nie o Ciebie chodzi:diabloti:

Tak, Klarnet ma skarpetę na AFN, wystarczy napisać "KLARNET"

Mam 50 złotych wpłaty za zmysłowy bazarek od Katarzyny K z Warszawy, napisała, że przekazuje omyłkowo przesłane jej pieniądze. Czy to ta tajemnicza aisaK102 i brakująca kwota Zmysł???
Tak, to są pieniążki od Aisak102 za zmysłowy bazarek. Z mojej winy pieniądze krążyły, ale jak widzę dotarły.:multi:

Posted

Ja jestem jednak zdecydowanie za poleconym ze zwr. potw. odbioru - tak wyślą euro a już tu w Polsce się do kantoru pójdzie, znajdzie się dzień, kiedy euro będzie drogie.

Posted

Hmmm, jeżeli listy zza granicy nie są prześwietlane, to też byłabym za listem poleconym, szkoda kasy na przewalutowanie. A jeśli ma się konto na walutę zagraniczną to jak to jest? Albo w banku o jednej grupie kapitałowej tutaj i w Niemczech, a konto w euro?

Posted

[quote name='BeataJ']Wygralam licytacje kubeczka

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94396

i kaska pojdzie na Klarneta. Wplace dzis 50PLN sprawdzcie prosze czy kasa dojdzie. Cos tam AFN odejmie od tej kwty....

Beata

Bardzo dziękujemy !!!!!
Beato - czy te tabletki (wcześniej o nich wspominałaś) są nadal aktualne ??? Bardzo by się teraz przydały....

Dziękuję Wam Wszystkim za wsparcie dla Klarneta.
Sama Wasza obecność w tym wątku pomaga mi bardzo !!! Nie czuję się tak osamotniona z tym wszystkim... A wesoło nie jest....
Przepraszam, miałam kiepski cały zeszły tydzień, a ten zapowiada się jeszcze gorzej... Napiszę więcej, jak tylko nieco odetchnę....

Posted

[quote name='przyjaciel_koni']Bardzo dziękujemy !!!!!
Beato - czy te tabletki (wcześniej o nich wspominałaś) są nadal aktualne ??? Bardzo by się teraz przydały....

Pewnie!
Podaj tylko adres. Doloze tez witaminki dla niego, dostalam od kolezanki z Danii.

Beata

Posted

Dzisiaj robię wpłatę na AFN dla Klarneta za bazarki i składki za październik:
bazarki: 270 złotych
składki: 75 złotych

w sumie: 345 złotych

Ostatnia wpłata jaką mam na Klarneta jest z 05.11.2007, a więc od 09.11.2007 otwieram nowe rozliczenie.
I przypominam o składkach za listopad:evil_lol:
Posty 650 i 671 uzupełnione, w razie reklamacji proszę pisać:diabloti:

Posted

Bardzo przepraszam, ale jestem tak zawalona, że nie bardzo mam czas pisać...
Krótkie info:
Klarnecik po kastracji (odbyła się wczoraj). Czuje się dobrze. Zobaczymy jak będzie jutro - to druga doba.
No i potem mamy nadzieję na wyjazd do Rawy Mazowieckiej...
Niestety nikt się nie podjął sprawdzenia domu. Trochę mnie to niepokoi, bo ja naprawdę nie daję rady czasowo wszystkiego obrobić... Nie mam kiedy i czym tam pojechać....

Posted

No nie, dom MUSI być sprawdzony, ludzie muszą zdawać sobie sprawę z jego choroby, trzeba przeprowadzić solidną rozmowę. Czy ktoś przeszukiwał wątek pomocowy?

Posted

BeataJ napisał(a):
Dea - sprawdz prosze czy kasa odemnie na AFN dla Klarneta jest. Wplacilam 50PLN

Beata

Beata AFN sprawdza przyjaciel koni, na pewno niedługo będzie wyciąg, bo są rachunku do płacenia to się dowiemy:p