Jump to content
Dogomania

Klarnet-8-letni, chory(Spondyloza)mix dobermana!!! Prosimy pomóżcie go leczyć!!!

Recommended Posts

Posted

Zmysł - dziękuję za pocieszenie.... A jeszcze jak dzisiaj przeczytałam odp. na mój post..... Totalna załamka...

[SIZE=2]Nie mam ogromnych nadziei, ale prowadzę rozmowy w sprawie KLarneta z pewną miłą Rodziną.....
Nie wpadajcie proszę w euforię.......

• Replies 885
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wpadamy:roll: jeszcze..., ale co w końcu z tą Rawą, o co chodzi? Pytam poważnie, bo jeśli to coś naprawdę ważnego to mam myśl.

Posted

A gdzie leży ta Rawa Maz.? w sensie: w która stronę, może gdzieś w okolicach Mińska, Otwocka czy "czegoś"? Bo ja bym mogła pojechać nawet pociągiem, jeśli chodzi o sprawdzenie domku...
Chociaż tyle mogłabym dla Klarnecika zrobić, bo już nawet w odwiedzinach dawno nie byłam:( przez ten zapieprz na studiach i problemy zdrowotne moich własnych zwierzaków.

Posted

Dobermania napisał(a):
Trzymamy, trzymamy!
Klarnecik po prostu nieśmiałóy chłopak po przejściach, ot co...
Ale to idealny pies dla ludzi dorosłych, mniej aktywnych - taki flegmatyczny stoik.

Ano właśnie - dla dorosłych... A był oglądać Klarneta również b.mały Wnusio...
Może dlatego niestety wciąż nic nie wiemy.... To poważni ludzie. Sądzę, że zastanawiają się, czy może się to zestawienie udać....

Posted

Już podniosłam:)

Przyjacielu koni - tak, tak, ale wg mnie lepszy taki dla dziecka niż hiperaktywny wariat, który może przewrócić.
A Klarnet może nie jest skory do zabawy, ale nie bedzie szalał, nie uszkodzi dziecka, ale i nie ugryzie, predzej ucieknie na swoje posłanie, jak będzie miał dość. Taki stateczny pan, ale nie tetryk.

Jak dla mnie to pies idealny, tylko żeby miał jeszcze z dobermana instynkt obronny :roll: Ale kto wie, może we własnym domu się, hm, rozkręci?

Pisz od razu, jak coś będzie wiadomo!!!

Posted

Dea-ja deklarowałam gdzies wpłatę?

Dostałam informację, że niemiecka organizacja będzie co miesiąc wpłacała na konto Klarneta 15 EUR, proszę na mojego meila [email protected] przesłac mi dane gdzie i na jakie konto (SWIFT) oraz co dopisać.

Posted

aisaK ja myślę, że jeżeli to organizacja, to powinno iść przez AFN żeby nie było nieporozumień. Klarnet zdaje się ma tam swoją własną skarpetę.
aisaK na Klarnetowym wątku nie deklarowałaś, wszyscy którzy deklarowali są na stronie 19 post 188.