Dea Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Zmysł napisał(a):Powinno zaraz wpłynąć ok.150 zł ze zmysłowego bazarku od Mandarynki. Daj znać;) I jest i Mandarynka:multi: 151 złotych:p Quote
Zmysł Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Dea napisał(a):I jest i Mandarynka:multi: 151 złotych:p Brawo Mandarynka! Dziękujemy:loveu: Quote
Valeur248 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Kochane maleństwo.Mam nadzieje, że trafiło do dobrego domku:roll: Quote
_beatka_ Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 no wlasnie ostatnio dogo bylo zamknięte więc ciekawa jestem jak zdrówko klarnecika?:razz: Quote
_beatka_ Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 ja wplace jutro, cioteczko Dea co nie przypominasz?:mad: Quote
BeataJ Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Dea napisał(a):Beata AFN sprawdza przyjaciel koni, na pewno niedługo będzie wyciąg, bo są rachunku do płacenia to się dowiemy:p Nadal nie widze na watku AFN mojej wplaty...ale czekam cierpliwie. Beata Quote
Dea Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Widzę, że _batka_ dobrze mnie zastępuje:diabloti: I do tego bije!!! No więc przypominam - SKŁADKI ZA LISTOPAD - ALE JUŻ!!!:mad::evil_lol: Składki za październik: Zmysł: 20 złotych _beatka_: 20 złotych karusiap: 10złotych Dea: 10 złotych Quote
paros Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Dzisiaj Przyjaciel_koni zawiozła Klarnecika do nowego domu :multi::multi: Trzymajcie kciuki aby mu udało się, aby wszystko było dobrze :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Jutro Przyjaciel_koni napisze więcej Quote
karusiap Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 HURRAAA alez cudownie!!!!!!:loveu::loveu::loveu: powodzenia Klarnecik:) Dea chyba za listopad juz skladki?? Quote
Zmysł Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 paros napisał(a):Dzisiaj Przyjaciel_koni zawiozła Klarnecika do nowego domu :multi::multi: Trzymajcie kciuki aby mu udało się, aby wszystko było dobrze :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Jutro Przyjaciel_koni napisze więcej Trzymamy, trzymamy Quote
Witokret Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Z całych sił !!!! :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
przyjaciel_koni Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 To dogo mnie dobija... Nie bardzo mam czas godzinami czekać, aż łaskawie wskoczy.... Krótko - Klarnecio pojechał do Rawy Mazowieckiej. Czy tam zostanie - naprawdę nie wiem... Poczekajmy kilka dni, dopiero wtedy napiszę wszystko. W przypadku Klarneta niepewność jest ogromna.... Quote
Czarodziejka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Klarnet grzeczny być i fason trzymać proszę! Quote
Dea Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 O rany!!!:crazyeye: Dobra, ja się nie cieszę, bo to naprawdę nic nie wiadomo... Wszystko zależy od serca tych ludzi, czy naprawdę jest OGROMNE. Składki nadal zbieram na listopad przecież nigdy nic nie wiadomo:shake: Quote
Dea Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 karusiap napisał(a):HURRAAA alez cudownie!!!!!!:loveu::loveu::loveu: powodzenia Klarnecik:) Dea chyba za listopad juz skladki?? Racja racja poprawione:p Quote
Zmysł Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8930618#post8930618 Quote
przyjaciel_koni Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Dea napisał(a):O rany!!!:crazyeye: Dobra, ja się nie cieszę, bo to naprawdę nic nie wiadomo... Wszystko zależy od serca tych ludzi, czy naprawdę jest OGROMNE. Składki nadal zbieram na listopad przecież nigdy nic nie wiadomo:shake: Dea - bardzo dziękuję !!!!! Z tymi finansami Klarneta to ogólnie jest jedna wielka tragedia (zwłaszcza dla mnie...). Aby zabrać go z hotelu musiałam zapłacić za cały pobyt... O czym mowa zobaczycie, jak zrobię rozliczenie. Samą mnie to przeraża... Oby Klarnet już nie wracał... To dobrzy ludzie, może wytrzymają.... Quote
Dea Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 przyjaciel koni pomożemy na ile damy radę:p Byle Klarnecik już tam został!!! LUDZISKA SKŁADKI PO DOBROCI, BO BĘDĘ NA PW KRZYCZAŁA!!!:diabloti: Quote
Zmysł Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Ode mnie jeszcze wpłynie (ale dopiero w następnym tygodniu) ok.130 zł za zmysłowe bazarki. Quote
_beatka_ Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 ode mnie powinna juz byc skladka bedzie z konta siostry ale jest podpisana tak jak zawsze :razz: Quote
aisaK Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Podobno fundacja niemiecka wpłaciła coś dla klarnecika, jak tylko dojda pieniądze, zaraz dam znać i powiecie gdzie wpłacic. Quote
przyjaciel_koni Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Bardzo Wam Wszystkim jestem wdzięczna !!!!!! Info z wczoraj. Takie sobie. Klarnecio podsikał lodówkę i nie bardzo chce podchodzić do ludzi, gdy nic mu nie dają do jedzenia.... Słabo mi się robi w takich momentach... Zaraz mam złe myśli.... Może poproście jeszcze znajomych i Rodziny by trzymali kciuki.... Quote
_beatka_ Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 trzymamy kciuki:multi: oby sie udalo:razz: a panstwo byli zli ze nasiusial?czy na razie sa cierpliwi? Quote
Recommended Posts