_beatka_ Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 super, dzięki ze napisalaś które wplaty już doszly:multi: co tak malo osób wplacilo skladkę na klarnecika????:-o a co z resztą?:mad: Quote
karusiap Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 ja mam skleroze i sobie przypominam jak ciotka Dea bije:oops:ale juz wiem i wplace:) a jak tam Klarnecik sie czuje? Quote
Dea Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 no karusiap to tym razem zdążyłaś przed moim biciem, ale _beatka_ godnie mnie zastąpiła:diabloti: Quote
Czarodziejka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Jak jest los świeczników? Beatko - ja wpłacę dziś...Przpraszam, ale komp mi siada od nadmiaru informacji, bo nie daje już rady i nie obsługuje wszyskich otwieranych paneli, a ja kuje do egzaminu na prawo jazdy i mam wciąż program włączony. Czuję, że lekko nie będzie... Jeśli pozostały wam jakieś wolne kciuki, to trzymajcie za mnie. Quote
_beatka_ Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 trzymam, trzymam kcuki:multi: oczywiście że bicie się należy, jak tak mozna że mamy już końcówkę miesiąca a tu tylu wplat brakuje:mad: Quote
przyjaciel_koni Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Powodzenia na egzaminie Czarodziejko !!!! Bardzo dziękuję Dea i Beatko za „pełny nadzór” – Jestem pod wrażeniem !!!! Dea – przepraszam, ale nie mam jeszcze zdjęcia tej teczki. Postaram się jutro nadrobić zaległości…. Ostatnio sporo czasu poświęciłam sprawie zadłużenia AFN-u i głosowaniu (w K. Ś. są również psiaki już upchnięte przeze mnie, oprócz tego muszę myśleć o przyszłości Klarneta - to zobowiązuje…). Bardzo jest mi przykro z powodu Dianki Romenki… Tyle cierpienia jest widoczne na ostatnich zdjęciach. Decyzja Romenki jest słuszna, chociaż serce pęka… Przepraszam za tą refleksję, ale jak pomyślę o Klarnecie w podobnym kontekście... Jego nawet nikt nie kocha… Rozpacz człowieka ogarnia… Wieści z dzisiaj. Klarnet już po kolejnej dawce bonharenu. Powoli zbliżamy się do końca kuracji…. Szkoda, że nie widać żadnych perspektyw domu tymczasowego (o stałym nawet nie ma co wspominać…). Dzisiaj Klarnecik nie był zadowolony z życia. Zimno, mokro i kazali siedzieć w boksie… Był nawet bunt po spacerze… Dopiero parówka pomogła… No i ryżyk oczywiście. Nie dziwię się psiakowi wcale. To już tyle miesięcy…. Obiecane rozliczenie (nieustannie wypisując to czuję się idiotycznie): zasoby Klarnetaz poprzedniego rozliczenia: - 1763,50 Wpłaty obecnie: Dea – 328,00 Dotychczasowe zasoby Klarneta: 1763,50 + 328,00 = 2091,50 wydatki z poprzedniego rozliczenia – 2175,00 Wydatki obecne: Pobyt w hotelu: Od 21.08.07 do 04.09.07 – 300,00 Razem wydatki całkowite: 2175, 00 + 300,00 = 2475,00 Rozliczenie: 2475,00 – 2091,50 = - 383,50 Tyle Klarnet jest na minusie, a oprócz tego dług za pobyt w hotelu – od 05.09.07 do 20.10.07 wynosi 920,00 ( proszono mnie, bym w najbliższym czasie część wpłaciła…) Quote
Dea Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 o kurcze, o rany!!! Ja w weekend zrobię przelew z tego co wpłynęlo (poza składkami, bo to musze uzbierać do kupy, żeby nie poplatać) oraz mam jeszcze 170 złotych z wątku Sarenki, które za zgodą pinczeromaniaczek, które pomogły mi ją ratować i leczyć mogę przelać na Klarneta:loveu: Dziękuję cioteczki od pinczerów!!! Quote
Zmysł Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Tak propozycja. Pamiętam z wątku Lenki, że jest jakaś nadpłata- wynika z wyliczeń Gajowej. Może decydenci nie będą mieli za złe, aby te pieniądze przekazać na Klarneta. Quote
Zmysł Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8071961#post8071961 Quote
Zmysł Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 I jeszcze jeden: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8072401#post8072401 Quote
przyjaciel_koni Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Ogromnie Wszystkim Wam dziękuję w imieniu Klarneta !!!!! Również za pomoc bazarkową !!!! Byłam wczoraj z ryżykiem, puszkami i oczywiście z parówkami..... Klarnecik miał szczęście, bo nie padało i mógł trochę połazić na wybiegu, tym razem był podwójnie szczęśliwy, bo miał towarzystwo suni.... Zawsze to we dwoje raźniej !!!!! I weselej (sunia szarpała pędy od dzikiego wina, a Klarnecik zastanawiał się, co też ona robi). Inne sprawy przyszłościowo opiszę... A teraz to co dla nas ważne szczególnie !!!!!!! Super pilnie poszukujemy Osoby, która ma możliwość odwiedzić dom w Rawie Mazowieckiej !!!!!!! Proszę - pomóżcie mi Kogoś znaleźć !!!! Quote
przyjaciel_koni Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Nikt w pobliżu Rawy Mazowieckiej nie bywa ????? To chyba tylko kawałek od trasy Katowickiej.... Quote
Dea Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Muszę ją zlokalizować na mapie, łatwiej będzie znaleźć kogoś z najbliższej okolicy! A o co chodzi, powiesz?:cool3: Quote
_beatka_ Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 z moich bazarków wplynie kolejne prawie 80zl:multi: Quote
Dea Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 _beatka_ napisał(a):z moich bazarków wplynie kolejne prawie 80zl:multi: Super!!!:multi: Quote
Zmysł Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Dea - może wpłynąć ok.40,00 zł z zaległego zmysłowego bazarku od Aisak102. daj znać. Quote
Dea Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Mam na koncie następujące wpłaty za bazarki: MAG.DA: 13 złotych Czarna_Żaba: 16 złotych KamyczekKosmyczek: 16 złotych MonikaWarszawa1: 12 złotych Atina: 12 złotych Agama: 30 złotych Mokka: 41 złotych Evelin: 50 złotych aisak102: 50 złotych tomcug: 15 złotych mtf zalesie: 15 złotych w sumie za bazarki: 270 ZŁOTYCH:multi: Quote
_beatka_ Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 super:multi: a beda nastepne wplaty:razz: Quote
przyjaciel_koni Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Klarnecik zaopatrzony w pożywienie. Jutro przedostatnie podanie bonharenu. Samopoczucie Klarnecia niezłe. Nie padało, więc sobie trochę połaził. No i ryżyk...ulubiony.... O parówce nie wspominam.... Bardzo Wam dziękuję za pomoc. Szkoda, że wciąż nie znalazłam nikogo z Rawy Mazowieckiej.... To naprawdę ważne !!!!! Mam prośbę - Dea - kolejne wpłaty przekaż proszę na AFN. Martwię się głosowaniem w Krakvecie, młoda już nie jestem, a wciąż nie do końca rozumiem Ludzi... Quote
Zmysł Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='przyjaciel_koni']Klarnecik zaopatrzony w pożywienie. Jutro przedostatnie podanie bonharenu. Samopoczucie Klarnecia niezłe. Nie padało, więc sobie trochę połaził. No i ryżyk...ulubiony.... O parówce nie wspominam.... Bardzo Wam dziękuję za pomoc. Szkoda, że wciąż nie znalazłam nikogo z Rawy Mazowieckiej.... To naprawdę ważne !!!!! Mam prośbę - Dea - kolejne wpłaty przekaż proszę na AFN. Martwię się głosowaniem w Krakvecie, młoda już nie jestem, a wciąż nie do końca rozumiem Ludzi... Ja tam już nie staram się zrozumieć. Robię swoje i nic mnie nie ruszy, bo inaczej bym zwariował. Quote
Recommended Posts