Czarodziejka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Przyjacielu...miałaś dzwonić :-? Evelin licytuje mój świecznik!!! :D Quote
_beatka_ Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 udalo mi sie pozyczyc na chwilke aparta wiec czym predzej wystawilam bazarki dla klarnecia tutaj sa linki, zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7685606#post7685606 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7685666#post7685666 Quote
Dea Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Kurcze myślę myślę.... jaka jest szansa w razie umieszczenia go gdzieś na pomoc finansową, tzn. czy wszyscy tutaj na wątku nadal będą wspierać leczenie? Ja na razie tylko myślę, ale muszę to wiedzieć. Kasa z bazarków do mnie też już spływa, zbieram wszystko na kupkę:p Quote
Dea Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Zaraz zaraz bo mnie przy tej gorączce chyba trochę zaćmiło, CZY JA JUŻ ZBIERAŁAM ZA PAŹDZIERNIK SKŁADKĘ NA KLARNECIKA:cool3::mad: Niech no mi która ciotka przypomni, bo widzę jedną wpłatę na koncie i mnie tknęło! Jak nie przypomni to sobie sprawdzę nie ma obaw, i was dorwę, ale że mi trochę ciężko teraz przy kompie siedzieć to chciałam skrótem:diabloti: Quote
karusiap Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 nie,za pazdziernik chyba nie...(odezwala sie ta co wplaca ostatnia:oops:) Quote
Dea Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 AHA MAMY CIĘ! Czy może was:evil_lol:, dzięki karusiap, też mi się tak wydawało:cool3: Ostatnia nie ostatnia, ważne że wpłaca:loveu: A WIĘC DO DZIAŁA, SKŁADKI ZBIERAMY ZA PAŹDZIERNIK!!! Quote
Zmysł Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Dea']AHA MAMY CIĘ! Czy może was:evil_lol:, dzięki karusiap, też mi się tak wydawało:cool3: Ostatnia nie ostatnia, ważne że wpłaca:loveu: A WIĘC DO DZIAŁA, SKŁADKI ZBIERAMY ZA PAŹDZIERNIK!!! Dzisiaj wpłacę Quote
martasuwałki Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Dea, ja już malutką wpłatę zrobiłam dla Klarneta za ten miesiąc;)... Życzę zdrówka Klarnecik!!! Quote
_beatka_ Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Dea dziś mialam adopcje mojego przyblędy więc nie maialm zupelnie glowy do przelewów, ale nadal pamiętam o klarneciku, jutro na 100% zrobie przelew;) Quote
Dea Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 martasuwałki napisał(a):Dea, ja już malutką wpłatę zrobiłam dla Klarneta za ten miesiąc;)... Życzę zdrówka Klarnecik!!! Właśnie ta Twoja wpłata mnie oświeciła:loveu: Quote
Dea Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Małe podsumowanie muszę zrobić, coby się nie pogubić:cool3: Składek na razie nie liczę, poczekam na wszystkich, ale przelew zaraz robię na taką kasę: dwa bazarki Dea: 101 złotych bazarek Karilki: 57 złotych i to co miałam już na koncie: bazarek Zmysła: 120 złotych od BeatyJ: 50 złotych w sumie: 328 złotych:p Przelew robię nie na AFN bo stamtąd nim przyjdzie raport... a płacić chyba trzeba w te pędy. Quote
Zmysł Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Dea napisał(a):Małe podsumowanie muszę zrobić, coby się nie pogubić:cool3: Składek na razie nie liczę, poczekam na wszystkich, ale przelew zaraz robię na taką kasę: dwa bazarki Dea: 101 złotych bazarek Karilki: 57 złotych i to co miałam już na koncie: bazarek Zmysła: 120 złotych od BeatyJ: 50 złotych w sumie: 328 złotych:p Przelew robię nie na AFN bo stamtąd nim przyjdzie raport... a płacić chyba trzeba w te pędy. Jeszcze z jednego bazarku powinno wpłynąć kilkadziesiąt złotych, ale kupujacy wyjechał i coś nie wraca Quote
Czarodziejka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 A nie można płacić od zaraz, skoro jest potrzeba, tylko czekać, aż przejdzie przez AFN? To ok. 2 tyg na pewno... Quote
Dea Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Czarodziejka napisał(a):A nie można płacić od zaraz, skoro jest potrzeba, tylko czekać, aż przejdzie przez AFN? To ok. 2 tyg na pewno... Właśnie dlatego nie wysłałam na AFN, żeby nie trzeba było czekać, jak jest pilne. Quote
_beatka_ Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Dea mam pytanie, podalam twoje konto do wplat z bazarkow mam nadzieje ze sie nie gniewasz:oops:moglo byc na afn ale tyle sie czeka na zaksiegowanie wplaty ze zrezygnowalam.... zalesie mtf chciala zapytac jaki jest sklad leku tego za 480zl dla klarnecia? bo ona jest lekarzem i moze znalazlby sie ludzki odpowiednik tego specyfiku ktory bylby tanszy:cool3: Quote
paros Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Przyjaciel_koni prosiła o przekazanie informacji, że wpłatę od Dea dostała:lol: zalesie mtf chciala zapytac jaki jest sklad leku tego za 480zl dla klarnecia? bo ona jest lekarzem i moze znalazlby sie ludzki odpowiednik tego specyfiku ktory bylby tanszy Przyjaciel_koni zmogło przeziębienie z gorączką, :shake: kiedy poczuje się lepiej odezwie się :roll: Quote
_beatka_ Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 policzylam ze z moich bazarkow-poza ty co wplynie z aukcji przekazanych przez zalesie mft bedzie ponad 80zl:multi: Quote
Dea Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 _beatka_ jak najbardziej podawaj, po to właśnie jest podane to konto, tylko proszę, żeby ZAWSZE było napisane od kogo - nick, za co i że dla Klarneta! Ja co prawda tego konta już używam tylko na potrzeby psów, ale są też wpłaty na inne bidy, więc muszę dokładnie pilnować. Super, że znowu uda się coś uzbierać! Quote
_beatka_ Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 zaznaczylam w pw zeby bylo napisane nick-za bazarek beatki ale niestety z doswiadczenia wiem ze roznie ludzie tytuluja:roll: Quote
Dea Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 jakoś się połapię, znam kwotę to będzie ok. Quote
przyjaciel_koni Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Bardzo, naprawdę bardzo dziękuję za Waszą pomoc !!!!!! Chwilowo jestem w bardzo kiepskim stanie zarówno psychicznym, jak i fizycznym.... Nie wiem sama, co bardziej mnie męczy.... Wybaczcie mi proszę, że nie napiszę dużo... Klarnecik jak wiadomo nadal w trakcie leczenia. Jeszcze trochę sobie może przebywać na słonku, potem nawet to będzie trzeba ograniczyć z racji temperatur... Wciąż bardzo potrzebujemy tymczasu - to się nie zmienia - może Ktoś nam pomoże odpłatnie ??????!!!!!!! Bardzo proszę w imieniu psiaka !!!!!! Dea - dziękuję !!! - Jak napisała Paros - wpłatę otrzymałam. Kolejne rozliczenie zrobię, jak lepiej się poczuję. Dostałam od Gajowej (bardzo dziękuję !!!) bardzo porządną, nową, skórzaną teczkę męską z przeznaczeniem na bazarek dla Klarnecia. Ale jak zwykle będę bardzo wdzięczna za pomoc w wystawieniu... Beatko - odpowiedź na pytanie mft jest w tym wątku, tam, gdzie pisałam o poszukiwaniach leku. W skrócie - jedynym składnikiem jest kwas hialuronowy w odpowiednim stężeniu (ludzkie odpowiedniki tego leku są, ale droższe.... i zazwyczaj dostawowe, co sprawia kłopot w podawaniu....). Quote
Dea Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 zdjęcia teczki, opis i cenę mi podesłać proszę na [email protected] :cool3::lol: Quote
Dea Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Oj nagana! Co tutaj tak cicho??? DT szukamy i przypominam o składkach za październik!!! Raporcik ze stanu konta od ostatniego rozliczenia i przelewu dla Klarneta:cool3: Ludwa bazarek - 65 złotych Slapcio bazarek - 23 złote Składki październik _beatka_ - 25 złotych Zmysł - 20 złotych Martasuwalki - 10 złotych karusiap - 10 złotych Dea - 10 złotych No to jeszcze KWL:mad::diabloti: Doliczymy do listopada:evil_lol: Quote
Recommended Posts