Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malagos']Sunia już u Joli? Czy nadal w lecznicy?

dzisiaj Jola ma zabrać sunię do przytuliska. Przydałby się jakiś tymczas dla Franki bo w przytulisku nie ma dla niej spokojnego kąta. Sunia przesuwa się na dwóch łapkach. W piątek Franka ma jechać na Ursynów do centrum rehabilitacji piesków - Animal Center i będzie musiała tam jeździć 3 razy w tygodniu. Z przytuliska to kawał drogi i zajmuje mnóstwo czasu - POTRZEBNA JEST POMOC DLA FRANKI !!! :modla::modla:

Posted

Jasza napisał(a):
:-( :-( :-( Nie wiem jak pomóc....

Ja tez:-(
Odebralam dzis pampersy,ktore zostaly przyslane z Niemiec,a ze spotkalam sie dzisiaj z Jola to od razu trafia do przytuliska.
Bardzo,bardzo dziekuje.
Oficjalne podziekowanie napisze kejciu,bo to ona rozglosila na fb.
Kejciu wiesz,ze :iloveyou:

Posted

[quote name='paros']dzisiaj Jola ma zabrać sunię do przytuliska. Przydałby się jakiś tymczas dla Franki bo w przytulisku nie ma dla niej spokojnego kąta. Sunia przesuwa się na dwóch łapkach. W piątek Franka ma jechać na Ursynów do centrum rehabilitacji piesków - Animal Center i będzie musiała tam jeździć 3 razy w tygodniu. Z przytuliska to kawał drogi i zajmuje mnóstwo czasu - POTRZEBNA JEST POMOC DLA FRANKI !!! :modla::modla:

Iwona oferowała zabranie suni do siebie, p. Jola uznała, że lepiej jej będzie w przytulisku. Iwona ma doświadczenie w rehabilitacji psów ale osobą decyzyjną jest oczywiście p. Jola.

Posted

Jestem na zaproszenie ewu. Postaram się opanować emocje i nie wypowiadać na temat tych pseudowłaścicieli :angryy:Ciotki, jedynie niewielkim grosikiem dam radę poratować:oops:

Posted (edited)

I jak sytuacja?
Mała jest u Pani Joli? Czy u Iwony?
Przepraszam, nie znam żadnej z Nich, nie wiem gdzie France będzie lepiej, bardzo bym chciała, żeby była już bezpieczna, a domu, a nie w klatce.
W niedzielę będzie pierwsza wpłata bazarkowa, na pewno ponad 80 PLN, potem dopiero za kilka dni kolejne, z drugiego bazarku.
Po wypłacie postaram się też coś przelać.

Edited by Jasza
Posted

nr konta Przytuliska Znajdki koło Radzymina:

Anna Płoska-Boczkowska
ul. Polskich Skrzydeł 4/87
03-982 Warszawa
34 1160 2202 0000 0001 4710 9810
dla przelewów z zagranicy SWIFT: BIGBPLPW

Paros - uzupelnij może w pierwszym poście?