Rudzia-Bianca Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='paula_t']Właśnie Rudzia-Bianca prosiła mnie, żebym przesłała zdjęcia nagrane na płytce na maila, ale mój komputer w ogóle tej płytki nie czyta :/[/QUOTE] [quote name='krakowianka.fr']dzieki Justynko wojtus, a ty masz jak wkleic zdj z plytki tutaj?[/QUOTE] Jutro płytka będzie już u Ewy z Rubikiem , może jej się uda wkleić . Wojtek nie ma tej płytki . Quote
paula_t Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='krakowianka.fr']dzieki Justynko wojtus, a ty masz jak wkleic zdj z plytki tutaj?[/QUOTE] Albo napisz mi jak to otworzyć, bo mi wychodzą jakieś dziwne "kody", już chłopaka prosiłam, też nie wie jak:/ Za godzinkę będzie brat, to Jego poproszę, może on coś wykombinuje. Quote
maniusia Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 z moim komputerem było dokładnie to samo jakieś dziwne kody po otworzeniu może zapytam jutro mojej pani wet w jakim programie to otwierała Quote
ewu Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='maniusia']z moim komputerem było dokładnie to samo jakieś dziwne kody po otworzeniu może zapytam jutro mojej pani wet w jakim programie to otwierała[/QUOTE] Kuzyn miał ten problem ze swoim prześwietleniem. Ktoś mu powiedział,że trzeba zainstalować , jakiś program medyczny . Nie mam pojecia co , kużyn się poddał... Quote
paula_t Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Udało Nam się zrobić jedynie printscreena, nic innego nie wykombinowaliśmy. Rentgen malucha: [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg696/scaled.php?server=696&filename=rentgenl.jpg&res=landing[/IMG] Quote
Panna Marple Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 czekam na numer konta na pw:lol: Quote
maniusia Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 (edited) podaję link do wydarzenia na fb [URL]https://www.facebook.com/events/431016036935648/[/URL] i oczywiście wysyłam nr konta na fb jest odzew już 2 osoby poprosiły mnie o nr. konta ale najbardziej wzruszają mnie 12 letnie dzieciaki głównie koledzy i koleżanki mojej siostry z podstawówki które za wszelką cenę starają się pomóc piszą że będą rozmawiać z rodzicami żeby przesłali jakiekolwiek kwoty oczywiście dodają że z chęcią poświęcą swoje kieszonkowe :) Edited September 23, 2012 by maniusia Quote
Justyna Lipicka Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 fajnie że dzieci w tak młodym wieku są tak wrażliwe na krzywdę zwierząt, to dobrze o nich świadczy na przyszłość:) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='ewu'][B]Coś mi się zepsuło i nie mogę usuwać wiadomości ze skrzynki:shake: W razie zatkanej proszę o maile [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/B][/QUOTE] U mnie jest to samo, nie mogę też multicytata włączyć - ale odkryłam że tylko do czasu kiedy ładuje się strona . Później wszystko można robić , a strona na dogo ładuje mi się kilka minut ... [quote name='Panna Marple']czekam na numer konta na pw:lol:[/QUOTE] Zaraz wyślę konto Avaloth :) Ślicznie dziękujemy :) [quote name='maniusia']podaję link do wydarzenia na fb [URL]https://www.facebook.com/events/431016036935648/[/URL] i oczywiście wysyłam nr konta na fb jest odzew już 2 osoby poprosiły mnie o nr. konta ale najbardziej wzruszają mnie 12 letnie dzieciaki głównie koledzy i koleżanki mojej siostry z podstawówki które za wszelką cenę starają się pomóc piszą że będą rozmawiać z rodzicami żeby przesłali jakiekolwiek kwoty oczywiście dodają że z chęcią poświęcą swoje kieszonkowe :)[/QUOTE] [quote name='Justyna Lipicka']fajnie że dzieci w tak młodym wieku są tak wrażliwe na krzywdę zwierząt, to dobrze o nich świadczy na przyszłość:)[/QUOTE] Brawa dla dzieciaków . A ja właśnie wracam z fb, dziewczyny z Pszczyny jechały z potrąconą bezdomną sunią z Pszczyny do Bielska Białej , ustaliły po drodze że zapłacą fakturę z odroczonym terminem płatności , po czym otrzymały tel że zostaną przyjęci tylko jak będą miały gotówkę ... i odmówili udzielenia pomocy potrąconemu psu :( Dziewczyny pojechały do Tychów :( Nie wiem jakim trzeba być człowiekiem :( Tym większe podziękowania dla Pań Dr z Krakowa i naszych z Myślenic za ogromne serca ... Nigdy mi moje panie dr nie odmówiły pomocy ... Quote
Panna Marple Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Dostałam pw z numerem konta. Jutro przeleję 50zł Quote
Rudzia-Bianca Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Panna Marple']Dostałam pw z numerem konta. Jutro przeleję 50zł[/QUOTE] :buzi: dziękujemy w imieniu Rubika Quote
ewu Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Panna Marple']Dostałam pw z numerem konta. Jutro przeleję 50zł[/QUOTE] Dziękujemy:) Quote
ewu Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Rozmawiałam właśnie z Lobarią o suni.[B] Dramat, sunia jest w Tychach - warunkowo w lecznicy ale potem nie ma co z nią zrobić:( Szukają na cito dt, Rzeczywiście Panie z Krakowa są lekarzami z sercem. Lecznica w Bielsku powinna się wstydzić!!!! [/B] Quote
Rudzia-Bianca Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='ewu']Rozmawiałam właśnie z Lobarią o suni.[B] Dramat, sunia jest w Tychach - warunkowo w lecznicy ale potem nie ma co z nią zrobić:( Szukają na cito dt[/B][/QUOTE] Wiem :( tragedia :( Quote
Justa i zwierzaki Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']U mnie jest to samo, nie mogę też multicytata włączyć - ale odkryłam że tylko do czasu kiedy ładuje się strona . Później wszystko można robić , a strona na dogo ładuje mi się kilka minut ... Zaraz wyślę konto Avaloth :) Ślicznie dziękujemy :) Brawa dla dzieciaków . A ja właśnie wracam z fb, dziewczyny z Pszczyny jechały z potrąconą bezdomną sunią z Pszczyny do Bielska Białej , ustaliły po drodze że zapłacą fakturę z odroczonym terminem płatności , po czym otrzymały tel że zostaną przyjęci tylko jak będą miały gotówkę ... i odmówili udzielenia pomocy potrąconemu psu :( Dziewczyny pojechały do Tychów :( Nie wiem jakim trzeba być człowiekiem :( Tym większe podziękowania dla Pań Dr z Krakowa i naszych z Myślenic za ogromne serca ... Nigdy mi moje panie dr nie odmówiły pomocy ...[/QUOTE] Bo to pewnie weci tylko dla kasy , a w Tychach to lecznica Fauna w której ja lecze nigdy nie odmówili pomocy i mnie też mimo ogromnego długu jaki miałam :( Kciuki za całokształt , robicie kawał dobrej roboty :lol: Quote
ewu Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Justa i zwierzaki']Bo to pewnie weci tylko dla kasy , a w Tychach to lecznica Fauna w której ja lecze nigdy nie odmówili pomocy i mnie też mimo ogromnego długu jaki miałam :( Kciuki za całokształt , robicie kawał dobrej roboty :lol:[/QUOTE] Tak jedni pracują tylko dla kasy, inni również wkładają w to serce... Quote
Rudzia-Bianca Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Justa i zwierzaki']Bo to pewnie weci tylko dla kasy , a w Tychach to lecznica Fauna w której ja lecze nigdy nie odmówili pomocy i mnie też mimo ogromnego długu jaki miałam :( Kciuki za całokształt , robicie kawał dobrej roboty :lol:[/QUOTE] Trzeba popierać z caych sił takich wetów :) Quote
Justa i zwierzaki Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']Trzeba popierać z caych sił takich wetów :)[/QUOTE] O tak, do mnie to i w nocy przyjechac potrafili , a i w niedziele i swieta tez , dlatego sobie tak bardzo cenie lekarzy z FAUNY , I POLECAM WSZYSTKIM . Quote
wojtuś Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='ewab']Witam wszystkie Ciotki pomocne Rubikowi. Zaproponowałam dla chłopaka [U]bezpłatne DT i rehabilitację[/U] (tz jest zoofizjoterapeutą). Chłopak zależnie od wskazań weta będzie mógł korzystać z ćwiczeń i zabiegów fizykalnych (prądy, magnetronik, laser). Rubik ma trafić do mnie jako do osoby fizycznej, nie pod opiekę Stowarzyszenia "Zwierzak". Bardzo się cieszę, że chłopak ma skarbnika, bo tę funkcję w "Zwierzaku" pełnię ja i nie chciałabym mieszać dwóch ról. Ze względu na dużą ilość zajęć [U]nie jestem wstanie deklarować innej pomocy niż opieka nad Rubikiem i przekazywanie informacji o jego stanie[/U].[/QUOTE] [quote name='ewab']Rehabilitacja jest bezpłatna. Proszę natomiast o zabezpieczenie finansowe na weta i leki. Jak ktoś zechce zasponsorować karmę będzie miło.[/QUOTE] Ewunia :Rose::Rose::Rose: i ja dziękuję Kochani i Wam Wszystkim :loveu::loveu::loveu: za ten I etap poświęcony Rubikowi Quote
krakowianka.fr Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 przepraszam za OT, ale przy okazji, prosze zaglosujcie na krakvecie... [URL="http://tiny.pl/hnqns"][IMG]http://i.imgur.com/rv1pY.png[/IMG][/URL] Quote
Avaloth Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 Tak jak pisałyście- najłatwiej będzie jak od dzisiaj ja będę rozsyłać nr konto na PW na dogo, na fcb jeśli Sandra jest chętna to będę wdzięczna :) (btw Sandra jestem rok czy dwa starsza od Ciebie, więc proszę, nie pani :D ). Zaraz napiszę modów o przyznanie pierwszych 3 postów i zrobię aktualizacje i rozliczenie. Paula, jak już będziesz wiedziała ile wyszło za paliwo, napisz mi też proszę, które cioteczki ile wysłały to od razu to też wstawię do rozliczenia. Linki do bazarków proszę podsyłać na wątek albo do mnie na PW to też będę umieszczać w pierwszych postach. Quote
AniaB Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 ewu, dziewczyny, przepraszam ze sie nie odezwałam na pw w sprawie transportu, ale w weekendy mam starsznie kiepski internet.. Widze ze pomoc juz nie jest potrzebna, ale jakby co to ja jezdze codziennie z krakowa do tychów (bo tam pracuje) wiec gdyby była potrzeba to moge jakiegos psiaka przewieźć, niestety musiałby byc od razu odebrany, bo inaczej bedzie cały czas siedział w aucie...:( W razie czego moj tel 608 030 883 Quote
Avaloth Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 Maniusia jeszcze prośba- jak będziesz rozsyłać konto na PW proszę pisz ludziom, żeby w tytule wpisywali coś w stylu: Na leczenie Rubika, nick/imię/naziwsko czy jak chcą zostać podpisani ;) Co prawda i bez tego raczej będę wiedzieć, że to na młodego (bo nic innego mi na konto nie przychodzi :D ) ale na wszelki wypadek, potem ruszam z bazarkim, więc nie chcę nic pomiweszać ;) Quote
Malgoska Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='maniusia']podaję link do wydarzenia na fb [URL]https://www.facebook.com/events/431016036935648/[/URL] i oczywiście wysyłam nr konta na fb jest odzew już 2 osoby poprosiły mnie o nr. konta ale najbardziej wzruszają mnie 12 letnie dzieciaki głównie koledzy i koleżanki mojej siostry z podstawówki które za wszelką cenę starają się pomóc piszą że będą rozmawiać z rodzicami żeby przesłali jakiekolwiek kwoty oczywiście dodają że z chęcią poświęcą swoje kieszonkowe :)[/QUOTE] może w szkole jakas zbiórka? Nawet po 0,50 groszy od każdego dziecka...Za zgoda Pani dyrektor oczywiście:) Quote
maniusia Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 myślałam dokładnie o tym samym jeśli chodzi a tą zbiórkę pieniendzy w szkole tylko o ile pani pedagog i psycholog w mojej szkole są kobietami o złotym serci to dyrektorka jest straszna ;/ do jutra może moja choroba ustąpi i wybiorę się do szkoły postaram się z kimś porozmawiać na ten temat może jak powiem żeby przelew był zrobiony z konta szkoły to się zgodzi, ok Avaloth będę im dopisywać to o co prosiłaś, a Rubik już na miejscu ? Quote
Recommended Posts