Dea Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 No że jest szczęśliwy to ja nie mam najmniejszych wątpliwości. Zobaczcie na te oczy na pierwszych dzisiejszych zdjęciach!!! Sama radość:loveu: Quote
karusiap Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Pan Sebastian napisal mi,ze przeprasza za to zamieszanie-nie mogl by oddac Maxiulka:) pazdziernik nadszedl,pora planowac jakas wyprawe:) Quote
mar.gajko Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Dobrze, że napisał. Zbierać sie i jechać. ZObaczyć. Po psie wszystko widać. Czy jest zadowolony, szczęsliwy. Quote
irenaka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Mam nadzieję, że będzie teraz już dobrze :loveu::loveu:. Quote
karusiap Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 dostalam ok 70 zdjec:loveu:ale sie nie podziele wszytskimi,a co:eviltong: Quote
karusiap Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Moje Skarby Kochane:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Jagienka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Nie ma co, spacery i aport to jego żywioł :loveu: Quote
amikat Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Jakie pychu roześmiane. Jaki szczęśliwy pies!!!!! Quote
karusiap Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 dzwonilam do Maxia:loveu:niestety nie udalo nam sie pogadac bo jest na spacerku:evil_lol:ale dowiedzialam sie,ze moje sloneczko niezbyt chetnie w taka pogode wychyla nos z domku:pjest oczywiscie grzeczny i kochany. Musialam zadzownic bo drze o Sylwestra,gdyz Maxiu boi sie burzy....a tu tyle huku bedzie:shake:Panstwo na szczescie bede w domu,a po Swietach popsoilam by poszli do lekarza bo delikatne uspokajacza by juz zobaczyc jak na nie zareaguje.Maxiu na polu niczego sie nie boi,wystrzalow,nic...w domu natomiast wyczuwa burze juz z daleka. Dobrze,ze nie bedzie sam bo chyba musialabym robic za nianie i pojechac i siedziec z nim w Sylwestra:loveu::oops::oops::oops::evil_lol:a potem zapakowac i zabrac ze soba...ehhh ta moja milosc ;) Quote
Jagienka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Jak pięknie "siad" robi... z wyskokiem :evil_lol: Quote
karusiap Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 :evil_lol::evil_lol:wlasnie tez myslalam...cukierek czy brodaty mikolaj:cool3::evil_lol: Quote
Recommended Posts