Agnieszka Co. Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Widac, że mu tam u Was bardzo dobrze. Czy cos o nowych domkach słychać? Quote
Kropcia Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Brak mi słów... Myślałam, że źle widzę, jak zobaczyłam ten wątek w subskrypcji, na dodatek z takim tytułem......:-( Koszmar... Gdzie Ci ludzie mają serce...:shake: Quote
BeataJ Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Kto dal ludziom przyzwolnie aby tak traktowac naszych braci mniejszych... Quote
Agnieszka Co. Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Wspaniale sie prezentuje - a jak się czuje po zmianach? Myslicie, że tęskni? A może czuje sie jakby wrócił do swojego domu pod Krakowem? (:evil_lol:) Quote
tamb Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Maks był wczoraj w Gazecie Krakowskiej. Dzwonił ktoś? Quote
Dea Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Osz kurna!:mad: Ja teraz na dogo z doskoku, niezbyt często, dopiero się dowiedziałam. A żeby ich szlag, tak Maksia potraktować, po takim czasie!:angryy: A alergia się nie ukrywa i nie uaktywnia nagle, to nie opryszczka. Sama jestem alergikiem to coś o tym wiem. Quote
Camara Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 tamb napisał(a):Maks był wczoraj w Gazecie Krakowskiej. Dzwonił ktoś? i jest w dzisiejszej Wyborczej Quote
marysia55 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 są jakies wiadomości na temat Maksa, taka jakś cisza się tutaj zrobiła :crazyeye: Quote
Jagienka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 marysia55 napisał(a):są jakies wiadomości na temat Maksa, taka jakś cisza się tutaj zrobiła :crazyeye: U Maxa bez zmian niestety :sad: Siedzi w hotelu, biega za patykami jak jest na spacerze, już zaczął tyć, bo Pan Tomek chce mu wynagrodzić to co go spotkało i go przekarmia... ech.... Quote
paros Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Jagienka napisał(a):U Maxa bez zmian niestety :sad: Siedzi w hotelu, biega za patykami jak jest na spacerze, już zaczął tyć, bo Pan Tomek chce mu wynagrodzić to co go spotkało i go przekarmia... ech.... Niech go nie przekarmia :shake: Quote
agamika Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 nooo, toz to nieustannie powtarzamy ... Max ostatnio wyrwał mi ręce,., oczekuje odszkodowania :cool1: Quote
paros Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 agamika napisał(a):nooo, toz to nieustannie powtarzamy ... Max ostatnio wyrwał mi ręce,., oczekuje odszkodowania :cool1: Dlaczego wyrwał Ci ręce? :cool3: Quote
karusiap Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 agamika napisał(a):nooo, toz to nieustannie powtarzamy ... Max ostatnio wyrwał mi ręce,., oczekuje odszkodowania :cool1: Wszystko widze i wypraszam sobie takiego oczerniania mojego malenstwa....:mad: Jeszcze wiem,ze gdzies cos Jaga pisala myslac ze nie widze,nie pisze itp:eviltong:tylko musze znalesc watek:diabloti: Quote
Kajusza Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Przepraszam za offa - ale proszę o pomoc w szukaniu domu dla Saby!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/wesola-saba-szuka-domu-136105/ z góry dziękuje!! Quote
agamika Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 :angryy: karusiap zep[suła watek Maxa, bo mi powiadomienia nie przyszły .. i do tego odnaleźć gfo nie mogłam ..hmmmm A Max wyrywa rece chyba dla rozrywki :mad:... no ale od początku . Kto Maksia widział, wie ze on masę swoją ma :diabloti:.. i ta msa cała, ROOOOOOOOOOOOOOzpęęęęęędza sie z górki na pazurki lednickiej , zero chamowania.. a smycz sie przeciez kończy,.,,,,, i konczy sie tym ze mam raęce dłuzsze juz o półmetra gdzies :angryy:... powłóczyć zaraz nimi będe po ziemi :cool1: a i kilka zdj nietoperka :eviltong: Quote
agamika Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Maksio nie ufa dokonca karolinie i na drogi postanowił wychodzić w takim oto wdzianku ... :eviltong::evil_lol: Quote
marysia55 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 świetne zdjęcia :p:p, ale może to nie chodzi że Maksio nie ma zaufania do Karoliny, tylko chłopak dba o swoją miłośc i robi dla niej za "trójkąt ostrzegawczy":lol: Quote
karusiap Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 oooo to to to Marysiu-dokladnie tak:loveu: Makulinka moje serduszko dzieki pelerynce od cioci agamiki,ktora nas potem regularnie wysmiewala:mad: nie zmokl na spacerku:p Aga a ja to pytanie mam.....:cool1:co znaczylo w jednym z Twoich postow zdanie: "NAWET Max potrafi skakac"....??he???:cool1: Quote
Kropcia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 O rany!! Do pyszczka mu :loveu: A jak tam z domkiem? Teraz to pewnie ciężko... jeszcze po wakacjach, ale i on znajdzie zapewne swoje miejsce w czyimś życiu, i tak już na zawsze... Quote
Recommended Posts