Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:diabloti: a kiedy w koncu pojedziem do Maksia .... moze to tylko manekin, a nie Maksio ??? trzeba koniecznie sprawdzić :roll: moim zdaniem

a ja musze wiedziec kiedy z pracy se wolne wziąć :eviltong:

• 2 weeks later...
  • 6 months later...
Posted

karusiap, dostała telefon...
Max wraca, "niestety, strasznie się leni i uaktywniła się alergia dziecka" :angryy:
Jedzie mi tu czołg i... sami wiecie co robi...

Max po roku i 3 miesiącach stabilizacji wraca do hotelu...

Posted

wiecie co, ludzie powinni ponosic jakies koszta, jakies kary finansowe, to moze zastanowiliby sie wczesniej, co robia. :angryy::angryy::angryy:
coz, kazdy widzi jakie mamy prawo, kto je uchwala i jak jest egzekwowane.

Posted

karusiap ciagle niema dostepu do dogo :shake:

a czemu Maks tak na prawdę wraca ???? ... bo sie kolejny potomek urodził :angryy: i widac "Pani " juz pies zaczął przeszkadzać ...
ja naet nie umiem opidsac tegop co sie dzis wydarzyło . BYła włascielka maksa w momencie jego oddawania zrobiła awanture, ze karolina jest bez serca :crazyeye: .. itd ... Były Pan tylko stał ... w sumie szkoda nam chłopa, z taką zonka zycie przekichane musi byc :diabloti:;) .. Zal mi jeszcze ich dzieci , one pewnie nie rozumieją czemu straciły przyjaciela - oczywiscie wg tego babska to Karoliny wina :cool3: .. inetersujące prawda ???????

ehhh ...Maksio w boksie hotelowym :placz:

Maksiu biedny był bardzo zdezorientowany . Ale Karoline oczywiście poznał i wycałował ja na przywitanie . Poszłysmy z NIm na krótki spacerek zeby nie widział jak odjezdzają ...ehhh ...

Przeperaszam za ten chaos, ale emocje jednak jeszcze są :oops: ...

na spacerku udało sie go w koncu troszke rozbawić

On musi szybko znaleźć dom , zeby nie zdązył zatęsknić :-(

Posted

Makulinek kochany...
Aga ma racje zanim popadnie w apatie musi znaleźć dom...

Max
Strona medyczna: odrobaczony, zaszczepiony
Kastracja: tak
Waga: ok 35 kg
Przebywa w hotelu dla zwierząt pod Krakowem.

Max jest bardzo radosnym psem i zupełnie bezproblemowym. W domu nie niszczy, nie szczeka, zachowuje czystość i bardzo lubi dzieci. Super jeździ samochodem a spacer z nim to czysta przyjemność, ponieważ Max uwielbia aport i wcale nie potrzebuje dużo przestrzeni żeby się wybiegać wystarczy łąka, patyk lub piłeczka i rzucajka w postaci właściciela :smile:. Obserwowanie radosnego, wiecznie uśmiechniętego przyjaciela to największa nagroda, a ogromne serce Maxa, które potrafi kochać bezintereswnie to skarb, na który nie każdy sobie załużył... szukamy wspaniałego człowieka, dla tego wspaniałego psa, człowieka, który go już nigdy nie zawiedzie!!! Takiego na dobre i na złe, bo Max będzie trwał przy swoim Panu niezaleznie od przeciwności losu...

Posted

Ja na razie odświeżyłam adopcje org, ale nie wiem, kiedy zmienią mu status .

Jutro z rana jak bede mieć chwile czasu zrobię mu śliczne allegro , full wypas

ide grzebać za fotkami

edit:

a wiecie co sobie jeszcze uświadomiłam ..Maks musi szybko znaleźć dom, bo karusiap juz sie odzwyczaiła od "brutalnej" miłości Maksia okazywanej zazwyczaj podczas zabaw ... zanim sie z powrotem zahartuje , to będzie wygladac, jakby sie z niedźwiedziem biła ...

Posted

W sobotę rozmawiałam z Karoliną i nikt sensowny nie dzwonił. Może dzisiaj... Był w Dzienniku poza kolejką, żeby jak najszybciej trafił do domu a tu chyba nic z tego. Tak mi go szkoda.