Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie no karusiap, na zdjęciu "kocham Cię skarbie: łzy same się cisna do oczu... :shake:

No a na zdjęciu "co tam masz"... (przepraszam karusiap, ze to napiszę, no zabij mnie, ale muszę) karusiap ma w ręce skromną część wyprawki, którą Maxowi sprawiła...
Przyjechałysmy z wielką siatą i jak karusiap zaczęła ja wypakowywać w nowym domu to wszyscy mielismy wyraz otepienia na twarzach:
- szelki z adresówką (druga już zamówiona, bo przeciez Max musi miec metalową, a teraz ma sam-platic-fantastic) i smycz z dwoma karabińczykami pominę;
- kaganiec;
- miska na wodę;
- zabawka do rzucania na trawie;
- zabawka do rzucania na trawie dwa;
- zabawka do rzucania w wodzie;
- zabawka do przeciągania;
- kość jeden (ze zdjęcia - mówiłam, że skromna część);
- kość dwa;
- siatka katmy + kubeczek plastikowy;
- na bank coś pominęłam...
- witaminy;
- myślę...

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jagienka napisał(a):
Nie no karusiap, na zdjęciu "kocham Cię skarbie: łzy same się cisna do oczu... :shake:

No a na zdjęciu "co tam masz"... (przepraszam karusiap, ze to napiszę, no zabij mnie, ale muszę) karusiap ma w ręce skromną część wyprawki, którą Maxowi sprawiła...
Przyjechałysmy z wielką siatą i jak karusiap zaczęła ja wypakowywać w nowym domu to wszyscy mielismy wyraz otepienia na twarzach:
- szelki z adresówką (druga już zamówiona, bo przeciez Max musi miec metalową, a teraz ma sam-platic-fantastic) i smycz z dwoma karabińczykami pominę;
- kaganiec;
- miska na wodę;
- zabawka do rzucania na trawie;
- zabawka do rzucania na trawie dwa;
- zabawka do rzucania w wodzie;
- zabawka do przeciągania;
- kość jeden (ze zdjęcia - mówiłam, że skromna część);
- kość dwa;
- siatka katmy + kubeczek plastikowy;
- na bank coś pominęłam...

cholera zapomnialam cos zostawic......siebie:shake::evil_lol:

Posted

Wrrrrrrrrrrrrr a miałam zostać wycięta :mad::evil_lol:. No ale trudno, na szczęście Maksiulek jest główną gwiazdą.
A że będzie mu dobrze, tego jestem pewna. Nowi państwo byli naprawdę super przygotowani na przyjęcie Maksia i wg mnie wykazali się tymi przygotowaniami i przemyśleniami tak, jak niewielu "nowo upieczonych Pańciów" :p

Posted

fotka :kocham Cie skarbie nawet mnie wycisnela łze z oczu:oops:

będzie dobrze, widać ze Max cieszy się z obecnosci ludzi, juz nie będzie zasypiał w boksie sam śniąc o trawce i wolności

Karolinka głowa do góry!!!

Posted

Do tej pory trudno w to uwierzyć !!!! Niemożliwe staŁo się możliwym :):):) karusiap tak trudno się rozstać prawda ??? wiem co czujesz....powiem szczerze ja nie potrafiam się cieszyć , wiedziaŁam że dom jest najlepszy z możliwych ale to nie byŁ mój dom. Dopiero czas daŁ mi radość z adopcji. Dziękuję Ci za wszystko co mu daŁaś i czego go nauczyŁaś i za to że pozwoliaś mu odejść. Maxiu bądź szczęśliwy !!! A dla karusiap na pocieszenie przesyŁam przypinkę ;)

Posted

Maxiu to wspaniały psiak a w sumie bardziej pasuje Pan Pies :loveu: , a jego nowi właściciele świetnie o tym wiedzą :cool3: ... fajni ciepli ludzie z fajnym podejściem do psów, bez obrzydzenia jak całusy rozdawał, bez paniki, ze dzieci sie pobrudzą od niego (to jeszcze jak w hotelu go głaskały ) ....

:diabloti: noo i Odi teraz jest największą Gwiazda w Alejii Gwiazd hotelowej :diabloti:

Posted

hihi no tak,nasya Aleja Gwiazd:loveu:

aaa chcialam powiedziec,ze Maxiu ma dom dzieki ogloszeniu,ktore zrobila agamika:loveu:jutro sie policzymy za to:mad::angryy:
zartuje-dzieki Aga:loveu:

Posted

karusiap napisał(a):
dzieki ogloszeniu,ktore zrobila agamika:loveu:jutro sie policzymy za to:mad::angryy:

GUUUUUUUUPOL :lol:

Maksiu ma dom dzięki temu że ktoś o niego walczył :loveu: :razz: i pomagierom ktosi :D

(a ile mi zapłacisz? :cool3: )

Posted

Dostalam dzis smsa,ze Max jest kochany:loveu:uwielbia p.Sebastiana i nie odstepuje go na krok ,spi juz rowniez na swoim poslaniu (moj maly geniusz:loveu:) i jest jedyny w swoim rodzaju:loveu:a jakze,ciesze sie ze tak szybko sie ujawnil:loveu:

Posted

o rany:-o ja tu zaglądam żeby wątek podnieść, a tutaj taaaaaakie wieści! Przeczytałam z zapartym tchem, zdjęcia obejrzałam i... poryczałam się nad losem karusiap:roll: ale się cieszę ogromnie:multi:. Karusiap oddałaś "swoje" dziecko w dobre ręce, a w razie czego przecież będziesz stała na straży prawda:p

Posted

Dea napisał(a):
o rany:-o ja tu zaglądam żeby wątek podnieść, a tutaj taaaaaakie wieści! Przeczytałam z zapartym tchem, zdjęcia obejrzałam i... poryczałam się nad losem karusiap:roll: ale się cieszę ogromnie:multi:. Karusiap oddałaś "swoje" dziecko w dobre ręce, a w razie czego przecież będziesz stała na straży prawda:p

Pewnie, ze bede...;)ale myslalam,ze jakos sie z tym pogodze,a tu...:shake:

Posted

Dzwonil do mnie Pan Maxa.Zaniepokoilo go pewne zachowanie.podczas zabaw i pieszczot Max lapie za reke Pania.nie ostro,ale jakby ostrzegal...ja mysle,ze moze to byc w zabawie (jak Paco).
Ale jednak zaniepokoilo Ich to.
Poza tym Makulek uznaje glownie Pana i jego slucha najbardziej.
Maxiulek badz grzeczny!!

Posted

kurde Max....!!!! Mam nadzieję że nie ztyranizuje Pani kosztem zakochania w Panu bo nic dobrego z tego nie wyjdzie :(

Max proszę bądź grzeczny.

Posted

Maxiu ewidentnie wybral sobie Pana na swojego czlowieka. Gdy jest sam z Pania jest wszystko normalnie,gdy sa w trojke odstrasza Pania klapaniem paszcza.Pan poczytal troche,ja cos doradzilam i mam nadzieje ze Max troche odpusci.Nie robi tego z agresja,ale wyraznie jest zazdrosny.Do dzieci grzeczny,raz chlopczyk poglaskal go podczas snu a Maxiu zerwal sie,ale nawet nie warknal.Oczywiscie chlopcy wiedza juz ze pieskowi nie przeszkadza sie jak spi;)
Beda potem fotki:)
Cwaniaczek nie chcial tez zjadac tabletek na stawy (podawane w szyneczce wiec zawsze wypluwal,a szyneczke zjadal),ale i na to znalazl sie sposob:)