handzia Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Dzisiaj wpłynęło 25 zł od Elypsy :) Wpłaty na SHA (z fb) 20,- Patrycja Cz.-Z. ze Śremu (14.10.) Razem konto SHA - 20 zł Wpłaty na moje konto: 25,- Elypsa - luty 25,- Elypsa - marzec Razem na moim koncie: 50 zł Quote
dorobella Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Pani Krystynie przydałby się laptop, albo komputer. Może ktoś ma i nie potrzebuje. Quote
teresaa118 Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Dla p. Krystyny wyslalam pare groszy dla jej zwierzaczkow Quote
handzia Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Dziękujemy :) Ps, sprawdziłam konto, jest 40 zł od Ciebie :) Przesylam Krystynie :) Wpłaty na SHA (z fb) 20,- Patrycja Cz.-Z. ze Śremu (14.10.) Razem konto SHA - 20 zł Wpłaty na moje konto: 25,- Elypsa - luty 25,- Elypsa - marzec 40,-teresaa118 Razem na moim koncie: 90 zł Wysyłam Krystynie 90 zł, na moim koncie zostaje 0 zł. Quote
handzia Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Wpłynęło 50 zł od Livki. Przesyłam dalej do Krystyny, Dzięki Livka :) Quote
handzia Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Wpłynęło 50 zł od Livki :) dzięki. Na moim koncie jest dla Krystyny 75 zł. Przelewam je na jej konto. Quote
kudlataja Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 W sobotę, w nocy podrzucono Krystynie na podwórko pobitego psiaka..dzisiaj widziała go wetka, piesek jest poturbowany, ale powoli wraca do siebie, jest bardzo smutny i przyjazny, ma jeszcze niewielkie problemy z chodzeniem.pIEsek miał na szyi obrożę przewiązaną drutem , który wbijał mu się w kark, ma zapadnięty brzuch, opuchnięte jądra i klatkę piersiową. Krystyna nie poradzi sobie już chyba z kolejnym zwierzakiem, prosi o pomoc:( Ja mogę jedynie zrobić mu ogłoszenia, nie mam więcej pomysłów. Piesek ma około 7 lat. Quote
Ingrid44 Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Biedny psinek :( bardzo tutaj cicho. Chyba wszyscy sa na Fb. Quote
handzia Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Strasznie żal mi psiaka i Krystyny.... Wpłynęło 50 zł pd Livki, razem uzbierało się 75 zł. Przelewam na jej konto. Znowu jest 0. Quote
kudlataja Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Biedny psinek :( bardzo tutaj cicho. Chyba wszyscy sa na Fb. Bardzo biedny:( w piątek pojechałyśmy do weta na badania. Zostały wykonane zdjęcia rtg oraz badania krwi. Psiak ma podejrzenie nowotwora jąder z przerzutami, wyniki krwi fatalne, czekamy na opis prześwietlenia, Krystyna załamana,płakała w drodze powrotnej, w lecznicy został dług.. Quote
funia Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Jaki jest rachunek .Moze dorzucę coś do tego ...Nie bede komentowac tej szmaty co to zrobiła..mam tylko nadzieje ,ze kiedys sam tak skończy Quote
kudlataja Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Madziu, duży dług został w lecznicy? Chyba nie jest jeszcze bardzo duzy, zdjecia to 50zl, plus biochemia i morfologia oraz leki, dowiem sie konkretnie i napisze wkrotce, dziekuje za zainteresowanie! Quote
kudlataja Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Już wszystko wiem, jak do tej pory dług w lecznicy to 104zł, na który składa się: - dwa zdjęcia rtg -biochemia -morfologia i antybiotyk bo psiak miał jeszcze zapalenie oskrzeli, ciąg dalszy kosztów nastąpi.. Wkrótce za około 2 tyg czeka psiaka - Igora zabieg kastracji wraz z usunięciem nowotworu. Jeśli ktoś chciałby wesprzeć Krystynę w opiece nad tym psem podam konto lecznicy weteryaryjnej. Liczy się naprawdę każde wsparcie. pozdrawiam Quote
teresaa118 Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Dla Igorka poszlo pare groszy na jego rachunki. Prosze wymiziac go od cioci. Quote
kudlataja Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Dla Igorka poszlo pare groszy na jego rachunki. Prosze wymiziac go od cioci. Bardzo dziękuję i na pewno to zrobię. Quote
teresaa118 Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Ciocia handzia nie wie, kto to Igorek. Jak sie on czuje? Quote
ala123 Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Dla Igorka poszlo pare groszy na jego rachunki. Prosze wymiziac go od cioci. Dzisiaj handzia przekazała mi 50zł,które wpłaciłam w przychodni Vita Wet za leczenie Igora. Jutro wstawię paragon. To pewnie jest Twoja wpłata? Dzięki wielkie :) Dług więc zmniejszył się : 104zł - 50zł= 54zł Igor był dzisiaj kastrowany,koszt kastracji to 90zł. Czuje się chyba dobrze,kudlataja będzie wiedziała więcej,bo to ona zabierała go po zabiegu. Quote
handzia Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Ciocia handzia nie wie, kto to Igorek. Jak sie on czuje? Przepraszam, nie doczytałam, że on ma tak na imię... :( Pieniążki przekazałam Ali, która była dzisiaj w lecznicy :) Dziękuję pięknie teresaa , jesteś kochana !!!! :) Quote
ala123 Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Byłam dzisiaj w Przychodni Royal Wet,gdzie przebywają niemal od urodzenia kocięta od kotki,która okociła się u Krystyny (mam nadzieję,że niczego nie pomieszałam). Żal na nie patrzeć: całe swoje dwumiesięczne życie spędziły w klatce,bardzo lgną do ludzi, a wszyscy chyba o nich zapomnieli... Zostały dwie,śliczne dziewczynki, ogłosiłam je,ale miałam dopiero jeden konkretny telefon, z którego chyba nic i tak nie wyniknie. A kotki są bliskie obłędu z powodu zamknięcia: Nie wiem,kto miał się nimi zająć,bo Krystyna nic jakoś o nich nie wspomina. Ja zobaczyłam je przez przypadek,robiąc zdjęcia innym zwierzętom,więc i im też pstryknęłam. Może ktoś ma jakiś pomysł,żal patrzeć na biedaczki. Quote
ludka Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Biedne kociaki. No chyba lecznica miala sie zajac kotką z kociakami, bo u Krystyny jest zagrozenie panleukopenią. Kotka podobno trafila do nieodpowiedzialnego DT, stad kociaki. Krystyna sterylizuje co się da w okolicy. One same tam siedzą? Kotka juz oddana? Maluchy są chociaz raz zaszczepione? Alu, Ty je oglaszasz na Zamosc? Na których portalach? Kontakt na Ciebie czy lecznicę? Oglaszanie na Warszawę chyba nie ma sensu, bo kogo pytac o informacje, kto pomoze w transporcie itp.? Chetni z Warszawy nie będą skłonni dzwonic do lecznicy w Zamościu, zeby się czegoś dowiedziec, a lecznica zapewne nie pomoże w organizacji transportu. Bez DT najwieksze szanse wyadoptowania maluchów ma sama lecznica. Nie wiem, jak mogłabym pomóc. Ogłoszeniami na Lubelskie/ Zamość? Wrzucilam wątek na Miau, ale kiepskie szanse. Wszędzie za dużo kociaków. Edycja: Rozmawialam z Krystyną, kotka siedzi w osobnej klatce, calkiem zrezygnowana. Krystyna ma poprosić w lecznicy o informacje i zdjęcia. Quote
Recommended Posts