AMIŚKA Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 ! marca martasuwałki napisala ; Jest jamniś w suwalskim schronisku. Bardzo potrzebuje domu... Nie przeżyje miesiąca... 5 marca; Janek z Suwałk ma około 2 lat i jest w schronisku chyba 3 miesiące. Jego stan jest tragiczny. Gdyby ktoś mógł Jankowi pomóc http://www.schronisko-suwalki.bloog.pl/ nie umiem tych zdjeć przekleić! Stan tego malego młodego jamnisia jest naprawde tragiczny!!:-( Bardzo prosze martasuwalki zajmij sie jamniczkiem, znajdż domek tymczasowy, zaprowadz jamniczka do weta ,my jamnikomanki z dogo zbierzemy na niego fundusze i znajdziemy mu domek i zabierzemy go z Suwalk!! Quote
Enid Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 oj widziałam zdjęcia na tej stronce... biedaczek... MAłe szanse na domek, małe szanse na życie.. :( Quote
iwop Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 nie sadzę żeby nie miał szans...! widziałaś psy z Ligoty? Malinke jak teraz wyglada? Tylko co mu dokładnie jest? Trzeba by go wyciągnąc ze schronu bo leczenie w takich warunkach jest niemożliwe! Quote
Dorothy Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 zajrzyjcie na MAPE DOGO przeciez po to powstala Quote
mar.gajko Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 No nawet jakbym go usiłowała gdzieś "wsadzić" w Krakowie na tymczas, to kto go dowiezie?????????? Z Suwałk?????? Quote
Enid Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 za daleko... ale może zdarzy się cud?! wracaj mały na góre! Quote
gamoń Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Moze uda sie go zabrac do W-wy .łatwiej potem go zawieźć do Krakowa:shake: Quote
Gonitwa Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 to trzeba szybko zrobić. ja niestety nie mogę pomóc:( Quote
mar.gajko Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Taki tymczas na malutkiego pieska bym miała; był tam Tusia-Trusia jamniczka z Tarnowa i różne szczeniaki; teraz miała być Alunia z Lublina, ale zaginęła w schronie; szczeniaczek z Kielc ale się pomięszało wszytsko i nie ma. Quote
iwop Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 patrzyłam na mapie pomocy dogo - nie ma nikogo z suwałk :( a osoba która napisała o tym jamniorku to gdzie jest? Quote
Enid Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 hm chyba ktoś ją poprosił. Nio Suwałki na końcu Polski, ale nie świata, musi sie coś udać skombinować! Quote
karina1002 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 tutaj sa dziewczyny w suwałk: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30950&page=43&highlight=suwa%C5%82ki Quote
ellfica Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Hoopsaj Jamnisiu maleńki... Może jednak ktoś Cie zabierze ze schroniska i dowiezie do nowego domku?? Może jakąś zbiórkę zorganizujemy, aby pokryć koszty transportu?? Tylko jeszcze kierowca potrzebny.... Quote
iwop Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 karina dzieki :) wysłałam priva do endziołek z suwałk - moze coś poradzi! :) Quote
Dea Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Martasuwałki jeździ do W-wy co dwa tygodnie. Może mogłaby go zabrać ze sobą. Postaram się z nią skontaktować, ale jak ktoś bardziej zorientowany może na prv to piszcie do niej, na pewno postara się pomóc. Quote
Gonitwa Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 transport dla jamnisia potrzebny. kto pomoze? no kto? Quote
ulvhedinn Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Kurcze jamnik to taka "pierdółka"- może ktoś po prostu wsiądzie w pociąg i go zawiezie? Tu nie ma czasu....:shake: Quote
Gonitwa Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 nie taki zły pomysł tylko kto to zrobi? dziewczynom z suwałk było by najłatwiej... Quote
loozerka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 wiem, ze ktoś jeżdzi dośc regularnie z Białegostoku do Krakowa bodajże, trzeba byłoby sie przez watek transportowy przekopac... Quote
Recommended Posts