Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochane gratuluję !
Jestem taka szczęśliwa!
Brawo dziewczyny !! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja jeszcze sie nie odzywałam.Właśnie teraz sie zalogowałąm na dogo.To ja biorę "janka".Ale cały czas jestem zainteresowana jego historią i czytam wasze posty.I pęka mi serce patrząc na to schronisko w suwałkach.Niewiem jakie układy panują w waszych władzach ale myśle że warto zrobić DUżO szumu wokół tego .To musi ogladnąć ktoś rozważny. Odnośnie tego drugiego pieska.To basia mówiła,że chce go wziąść też.

Posted

Sprawdzałam wływy na konto ,na razie jest przelew od Elfika. Na inteligo mam tylko wpływy do 7 .03.mam nadzieje,że jeszcze kasa dojdzie. Dwie osoby maja dzisiaj dać odpowiedż, odnośnie terierki.

Posted

basiu, ale to az niemozliwe, zeby ode mnie nie wpłynęło, to sie jeszcze nie zdarzyło, by z inteligo na inteligo przelew szedł mi dluzej niz do kolejnego ksiegowania, a ja przelew robilam wczoraj.
własnie sprawdzilam, przelew wyszedł ode mnie - transakcje mam z wczoraj, a ksiegowane dzisiaj- prawdopodobnie z pierwszym ksiegowaniem.
wyśle Ci na e-mail zrzut z ekranu z tym przelewem, sprawdz czy konto jest dobre. Wprawdzie w kleilam z Twojego PW, ale tam bylo sporo literówek i juz wtedy sie balam ze konto mogło tez miec bład w numerze :)

Posted

U mnie się zgadza, nie mogłam się pomylić, bo wkleiłam z Twojej prywatnej wiadomości.
Może się ociągają w banku.
Z pewnością wszystko sie wyjaśni.

Posted

Lozerko dostalam od Ciebie maila.Mysle,ze jutro reszta wpłynie.Ide spac ,bo za duzo wrażen jak na jeden dzien.,no i mam zabitą glowę .Terierka jest cudna. Dostałam jeszcze maila od Omiśki,Dea ,Ani i Elfika.Fizi

Posted

mysza-64 napisał(a):
ja jeszcze sie nie odzywałam.Właśnie teraz sie zalogowałąm na dogo.To ja biorę "janka".Ale cały czas jestem zainteresowana jego historią i czytam wasze posty.I pęka mi serce patrząc na to schronisko w suwałkach.Niewiem jakie układy panują w waszych władzach ale myśle że warto zrobić DUżO szumu wokół tego .To musi ogladnąć ktoś rozważny. Odnośnie tego drugiego pieska.To basia mówiła,że chce go wziąść też.

Mysza, działamy działamy, piszemy gdzie się da i powolutku mamy nadzieję, że to przyniesie efekty. Wejdź sobie na wątek suwalskiego schroniska, tam jest wszystko o tym.

Posted

Hej, postanowiłam, że nie pojadę dzisiaj, tylko jutro. Już pieski umowiłam na kąpiel, bo je trzeba porządnie wykąpać w specjalistycznych środkach. Takie zwykłe szampony dla psów nic nie dają...

Posted

Czy psiaki już wyszły ze schroniska? Marta widzę, że Ty znowu zaliczasz kąpanie:lol: Napiszcie jak już pieski będą u pani z biologii.

Posted

Nie potrafię się jezscze dobrze poruszać po "dogo".Podajcie mi link strony z wątkiem o suwalskim schronisku .Wchodziłam na strony Suwałk.To ładne i bogate miasto ,Burmistrz niczego sobie.Stara isię o fundusze dla dzieci na dobre wakacje.Widać że dobry gospodarz.Może on nie wie co się u niego w schronisku dzieje.A może ktoś inny za niego decyduje.

Posted

mysza-64 napisał(a):
Nie potrafię się jezscze dobrze poruszać po "dogo".Podajcie mi link strony z wątkiem o suwalskim schronisku .Wchodziłam na strony Suwałk.To ładne i bogate miasto ,Burmistrz niczego sobie.Stara isię o fundusze dla dzieci na dobre wakacje.Widać że dobry gospodarz.Może on nie wie co się u niego w schronisku dzieje.A może ktoś inny za niego decyduje.
:diabloti:

Posted

:shiny:Jak tam .Jamniś jet już w ciepełku?Jestem bardzo podexcyotwana.I bardzo ciekawa co z nim.Czy ktoś już ma jakies dobre wieści o nim.Myśle że też zabierzemy tą malutką sunię.Basia pokazała nam ją wczoraj na "stowarzyszeniu".

Posted

Dzisiaj 3 pieski opuściły schronisko; Janek, Myszka i Dżeki. Ten ostatni trafił do domu z ogródkiem w naszym mieście.
Natomiast Janek jest bardzo fajny,bardzo chce być kochany, w sekundzie się w nas zakochał i był troszkę zazdrosny o Myszkę...
Myszka troszkę jest zalękniona, ale śmiało wsiadła do samochodu i nawet merdała ogonkiem. To prawdziwa, wrażliwa dama. Toleruje kotki i inne zwierzątka. Jest teraz u Ewy, a tam jest kotek - zwierzątka zaakceptowały siebie!
Janio przenocuje u pani z biologii, na prawdę żebyście widziały szczeście w jego oczach jak opuszczał schronisko, a potem jechał taki wtulony w Ewę.
Pozdrawiam!