basia0607 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Piszcie komu jeszcze nie podalam nr konta ,bo sie pogubiłam ? O demnie do Giżycka jest 300 km koszt paliwa 100 zl. Ktos mi wspominal ,ze moze psa dowieść. Jezeli ma sie męczyc autobusm to ja dojade do Suwałk i to zwiększy koszty,myśle ,że to nastepne 200 km. Tak naprawde wolałabym aby mi ktos go dowóżł do Giżycka.W sobote po południu mam imprezę rodzinną i nie chciąlabym sie spóznić.Czy w Suwałkach znajdzie sie jakaś osoba,ktora dowiezie Janka do Gizycka.? z wolamtariuszami z Suwałk jest trochę trudna sprawa.To są niepelnoletni oddani sprawie ludzie , nie dysponują samochodami i są na utrzymaniu rodziców. Czy ktos moze mi sprawdzic ile jest km z Elblaga do Suwalk ? Quote
loozerka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 z elblaga do suwałki to 320-330 km. http://map24.interia.pl/ tu mozna sprawdzic i wyznaczyc trasę :) Quote
malagos Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Z mapy Polski samochodowej: Elbląg-Pasłęk 23 km, -do Ornety 33 km, Do Lidzbarka 37, do Bisztynka 27 km, do Reszla 18 km, do Kętrzyna 19 km, do Gizycka 32 km, do Olecka 88 km i Olecko-Suwałki 70 km. Razem 357, ale sprawdź, liczę bez kalkulatora. Quote
loozerka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 z kolei na innym kalkulatorze odleglosci znalazłma 252 km... tutaj http://www.odleglosci.pl/odleglosci.php Quote
fizia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Jeszcze ja nie dostałam :) Wyślij proszę na adres [email protected] Wg. www.odleglosci.pl Elbląg-Suwałki to odległość 252,04 km Quote
basia0607 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Fiziu nr. konta podalam Ci na prywatną wiadomość ! Quote
basia0607 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ja sprawdzałam na mapie gdzie są podane km. tam z EBląga do Giżycka jest podane 188 km.ale ja mieszkam przed Elblągiem i 50 km. odejmuje.Według mnie w obie strony jast 300km.tylko nie wiem ile jest z Gizycka do Suwałk w obie str.Nie widzę jakoś chetnych na dowiezienie Janka do Giżycka ! i chyba musze liczyc na siebie. Quote
loozerka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Basiu, od Ciebie w linii prostej do Suwałk jest 232 km. zobacz tu- mozesz zaznaczyc miejscowosc i na zasadzie przeciagniecia sprawdzic odleglosc do wybranej miejscowosci http://www.odleglosci.pl/mapa,polski,Paslek.html Quote
martasuwałki Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 basia0607 napisał(a):Ja sprawdzałam na mapie gdzie są podane km. tam z EBląga do Giżycka jest podane 188 km.ale ja mieszkam przed Elblągiem i 50 km. odejmuje.Według mnie w obie strony jast 300km.tylko nie wiem ile jest z Gizycka do Suwałk w obie str.Nie widzę jakoś chetnych na dowiezienie Janka do Giżycka ! i chyba musze liczyc na siebie. Basiu, z Suwałk do Giżycka jest 100 km. Ja w piątek juz wyjeżdżam do W-wy... Quote
martasuwałki Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ja z chęcią, tak, jak Ci mówiłam - do Giżycka, ale w tygodniu. Piątek - niedziela nie mam takiej możliwości! No, chyba że do W-WY... Quote
loozerka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 a czy w razie czego- w sobote tam czynny jest schron, czy basia bedzie miala jak odebrac psa? czy moze ktos wczesnijj wykupiłby go, a Basia zabralaby juz psiaka od kogos? Quote
martasuwałki Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Jeśli Basia potwierdzi przyjazd, to Emilka z pełnoletnią Ewą adoptują Janka i przetrzymają do soboty, bo w soboty nie ma adopcji.... Quote
basia0607 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Tak my napewno przyjeżdzamy.Mialam nadzieję ,ze ktoś dzisiaj pójdzie i sprawdzi czy tam Janek jeszcze jest. Wiecie jak to w schroniskach bywa. Martwi mnie to. Co do km.po co tu gdybac w samochodzie mam licznik ,spiszę kilometry i póżniej podam.Na pewno będziemy jechac najodpowiedniejsza trasą. Wyjedziemy wcześniej aby szybko wrócić ! Jadę ja ,Iwona i mój TZ. Quote
martasuwałki Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Jest, jest, Emilka z Ewą były i nawet zdjęcia mają! Emilka go nakarmiła... Quote
anula1959 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 PW dostałam , jutro z samego rana przeleję pieniązki , bo dziś i tek już nie ma sensu. A tak jutro wieczorkiem będą u Ciebie na koncie:lol: . Quote
emdziolek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Byłam w schronisku , Janek cały czast tam jest ale w coraz gorszym stanie...:( on juz nawet nie ma siły walczyc o to jedzenie:( ja go karmiłam z ręki, przy okazji inne psy mi ją troche pogryzły ale to drobny szczegół:razz: Janek bardzo chudziutki, ma rozwalone uszko, pogryzione łapki, leci mu ropka z lewego oczka:( bidulek.. Niestety- fotki zostały na komputerze Ewy więc jak wróci to napewno je wstawi( bo teraz nie ma jej w domu). Dziewczyny przyjedźcie na 100% ja juz popytam czy ktos weźmie go na noc ja jednak niestety nie moge moja mama sie boi bo ja mam amstaffke która nie toletuje innych psów, więc bierze ją dyga i nie chce zeby przez niedopilnowanie psy sie pogryzły:-( Taka prawda no niestety , Vega napawno by go nie polubiła- z wszytskich psów które zna lubi tylko dwa amstaffy:roll: Taka rasa...:shake: Popytam jutro w szkole- moze ktoś weźmie chudziaka na noc.:lol: a jak nie to jutro zadzwonie do schroniska zeby był ten dyrektor w sobote i ma mi psa w sobote wydac bo jak nie to... :mad: :angryy: bedzie z nim źle :lol: ;) No to tyle- Pozdrawiam!!;) Quote
fizia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Biedactwo..... Mam nadzieję, że szybko dojdzie do siebie... Quote
anula1959 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Przelew na podróż Jasia poszedł , niewiele ale zawsze coś. Trzymam kciuki za chudziaka! Quote
emdziolek Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 PIESEK BĘDZIE MIAŁ GDZIE PRZENOCOWAĆ Z PIĄTKU NA SOBOTE!! :multi: Weźmie go moja pani od biologii:) Jezeli dziewczyny zdecydją się tez na Skye terreika to pani od biologii przenocuje dwa psiaki:D:D Zaje.. fajnie:lol: :lol: Quote
Dea Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 :multi:!!! Czyli jutro Janek opuszcza schronisko:lol: Quote
carolinascotties Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='emdziolek']PIESEK BĘDZIE MIAŁ GDZIE PRZENOCOWAĆ Z PIĄTKU NA SOBOTE!! :multi: Weźmie go moja pani od biologii:) Jezeli dziewczyny zdecydją się tez na Skye terreika to pani od biologii przenocuje dwa psiaki:D:D Zaje.. fajnie:lol: :lol: Ukłony i serdeczne podziękowania dla wspaniałej Pani o dobrym sercu !!!!! :loveu: :multi: :multi: :multi: :loveu: :lol: wiecie co? wierzę w ludzi...jak każdy miewam załamania...ale dobrych ludzi jest cała masa i musimy o tym pamiętać :loveu: Quote
Recommended Posts