emdziolek Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ja oficjalnie jestem za ale treba zapytac się tez marty?? Quote
loozerka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 gdyby jednak aktualny był ten tymczas w krakowie i ktoś mogł odwieżc w trybie pilnym jamniorka do Warszawy, to jest post zasadzkas: zasadzkas napisał(a):W najbliższy czwartek jadę z Warszawy do Krakowa, pociągiem o 11.05. Małą psinę lub kota zabiorę, jakby co. Quote
loozerka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 martasuwałki napisał(a):Jadę do W-wy w piątek... Marta, a czy reszta jest uzgodniona? Tzn gdzie na tymczas psiak jedzie? Quote
AMIŚKA Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='martasuwałki']Jadę do W-wy w piątek... To bardzo prosze zabierz go do Warszawy! Wczoraj, 14:37 #33 gamoń vbmenu_register("postmenu_3837052", true); Zarejestrowany: May 2005 Postów: 2776 Dobra! o ile jamnisio nie ma tych najgorszych chorób psich typu nosówa ,parvo i grzyb moge go odebrac na dworcu .Moze byc u mnie na tymczasie 3-4 dni.Bedzie wiecej czasu na zoorganizowanie transportu do Krakowa. Czy ktos z piszacych wie cos wiecej o jamnisiu.Czy jest zdrowy??? oprócz tego ze jest dramatycznie chudy i nieszczesliwy.Czy nadal jest w schronie ???i czy jest do wydania.???? __________________ Umów sie z Gamoniem i ona odbierze jamnisia ,a póziniej do Krakowa. Jaki tytul dać skarpecie ???Dam na tego jamnisia 50 zl. Ja mam na tymczasie bardzo mocno chora /zapalenie płuc/TUNIĘ , Z góry wygląda tak samo jak jamnik:cool3: z Suwalk. Ale Gamoń on podobno dwa miesiece temu byl ladny!! Głod i stress robi swoje ,ale miejmy nadzieję że nic więcej mu nie dolega:lol: Szkoda ze nie wiedzielismy o nim dwa miesiące temu:shake: Basia 0607 jakbyś go wcześniej wyciągnęła to tez byloby super:lol: Ale wynika z postow ze nie ma kto do Ciebie przywiezć jamnisia. A może wyruszysz dzis sama? Zaplacimy za drogę:lol: Jamnik może nadamy mu imię PIRAT!;) Na cześć pewnego Pirata z Wroclawia_;) Dogomaniacy jesteście wspaniali:loveu: Zalozylam wątek przed wyjściem do pracy i jak przyszlam w nocy to zaskoczenie:crazyeye: :lol: jak szybklo dzialacie tak trzymać:thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
basia0607 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Dziewczyny ! ja Janka moge wziąść od zaraz ,tylko jak go przywieżć.Znajomy,który jezdzi do Suwałk byl tam przed wczoraj.Teraz bedzie jechal za ok.2 tygpdnie ,to jest za długo ! Myślcie ,aby Janka jak najszybciej wyciagnąć.Ja się nie upieram,może jechac do Warszawy,aby szybciej.Jeżeli nic sie nie da zrobic ,będziemy kombinowac transport.Napisalam prośbę na dogo ,na razie cisza ! W naszym schroniku,tez nie lubią wolontariatu. Quote
martasuwałki Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 loozerka napisał(a):Marta, a czy reszta jest uzgodniona? Tzn gdzie na tymczas psiak jedzie? O to chodzi, że z W-wy nikt się nie kontaktował w tej sprawie. Jedynie Basia0607 chce wziąść jamniczka. Quote
Cez Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 no i mar.gajko z krakowa, z tego co sie orientuje... Quote
martasuwałki Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='AMIŚKA']To bardzo prosze zabierz go do Warszawy! Wczoraj, 14:37 #33 gamoń vbmenu_register("postmenu_3837052", true); Zarejestrowany: May 2005 Postów: 2776 Dobra! o ile jamnisio nie ma tych najgorszych chorób psich typu nosówa ,parvo i grzyb moge go odebrac na dworcu .Moze byc u mnie na tymczasie 3-4 dni.Bedzie wiecej czasu na zoorganizowanie transportu do Krakowa. Czy ktos z piszacych wie cos wiecej o jamnisiu.Czy jest zdrowy??? oprócz tego ze jest dramatycznie chudy i nieszczesliwy.Czy nadal jest w schronie ???i czy jest do wydania.???? __________________ Umów sie z Gamoniem i ona odbierze jamnisia ,a póziniej do Krakowa. Jaki tytul dać skarpecie ???Dam na tego jamnisia 50 zl. Ja mam na tymczasie bardzo mocno chora /zapalenie płuc/TUNIĘ , Z góry wygląda tak samo jak jamnik:cool3: z Suwalk. Ale Gamoń on podobno dwa miesiece temu byl ladny!! Głod i stress robi swoje ,ale miejmy nadzieję że nic więcej mu nie dolega:lol: Szkoda ze nie wiedzielismy o nim dwa miesiące temu:shake: Basia 0607 jakbyś go wcześniej wyciągnęła to tez byloby super:lol: Ale wynika z postow ze nie ma kto do Ciebie przywiezć jamnisia. A może wyruszysz dzis sama? Zaplacimy za drogę:lol: Jamnik może nadamy mu imię PIRAT!;) Na cześć pewnego Pirata z Wroclawia_;) Dogomaniacy jesteście wspaniali:loveu: Zalozylam wątek przed wyjściem do pracy i jak przyszlam w nocy to zaskoczenie:crazyeye: :lol: jak szybklo dzialacie tak trzymać:thumbs: :thumbs: :thumbs: Basia 0607 złożyła prosbę o pomoc na sfinansowanie wyjazdu po pieska, ale nikt się nie odezwał... Quote
mar.gajko Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Jeżeli znajdzie tymczas w W-wie - to super. Jeżeli nie, to ja potwierdzam możliwość przyjęcia jamnika do domu tymczasowego na leczenie i odkarmienie. Potem szukamy domu, Kraków i okolice:). Quote
gamoń Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Jak pisałam u mnie na tymczasówce moze byc tylko 3-4 dni.Mam 5 psiaków ,wiec dłuzej nie dam rady.:shake: Warszawa. Quote
AMIŚKA Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 martasuwałki napisał(a):Basia 0607 złożyła prosbę o pomoc na sfinansowanie wyjazdu po pieska, ale nikt się nie odezwał... Martasuwałki czytaj!!!!! napisalam w cytowanym przez Ciebie moim poscie -------------------------------------------------- Jaki tytul dać skarpecie ???Dam na tego jamnisia 50 zl. -------------------------------------------------------- Martunia naprawde jeden piesek-jeden temat bo tak to nikt nie wie ile tych jamnikow?? ja zmienię tytuł ale niech basia napisze jak go zabiera i jakie koszta transportu?? bo my nie wiemy ile dać?? I na co dać?? Quote
AMIŚKA Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 basia0607 napisał(a):Dziewczyny ! ja Janka moge wziąść od zaraz ,tylko jak go przywieżć.Znajomy,który jezdzi do Suwałk byl tam przed wczoraj.Teraz bedzie jechal za ok.2 tygpdnie ,to jest za długo ! Myślcie ,aby Janka jak najszybciej wyciagnąć.Ja się nie upieram,może jechac do Warszawy,aby szybciej.Jeżeli nic sie nie da zrobic ,będziemy kombinowac transport.Napisalam prośbę na dogo ,na razie cisza ! W naszym schroniku,tez nie lubią wolontariatu. Basiu tym razem ja nie przeczytałam Twojego postu:oops: ale jakbyś miala mozliwość zabrać go dziś, jutro to bardzo prosze zabieraj! Ale jak?? Czy nie mogłby ktoś od Ciebie po niego pojechać?? My zwrócimy koszty czy benzyny czy pociagu,autobusu,czy inne!! Ale chodzi o czas!!!! Ja deklaruje na razie 50 zł. Quote
basia0607 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Amiśko ! widzialas ile to km.? Będe rozmawiala z Iwoną bu u niej ma byc Janek. Może uda jej sie wziąść urlop.Nie wiem teraz ,bo to temat od wczoraj po południa. Iwonie trzeba oddac pieniadze za paliwo.Ona ma 3 psie biedy u siebie.Weterynarza biorę na siebie ,chyba ze bedzie jakies specjalistyczne leczenie. Rozmawialam przed chwila z Iwoną.Zorientuje sie czy w piątek dadzą jej urlop.Ona sie boi czy Janek u niej nie odejdzie za TM.Widziała jego zdjęcia. Wieczorem podam jakies wieści. Quote
martasuwałki Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 AMIŚKA napisał(a):Martasuwałki czytaj!!!!! napisalam w cytowanym przez Ciebie moim poscie -------------------------------------------------- Jaki tytul dać skarpecie ???Dam na tego jamnisia 50 zl. -------------------------------------------------------- Martunia naprawde jeden piesek-jeden temat bo tak to nikt nie wie ile tych jamnikow?? ja zmienię tytuł ale niech basia napisze jak go zabiera i jakie koszta transportu?? bo my nie wiemy ile dać?? I na co dać?? Bez urazy, ale zostałam poproszona przez basię0607 o napisanie prośby, a że nie za bardzo poruszam się jeszcze w dogomanii to przeprzszam, jeśli kogoś uraziłam!!! Quote
AMIŚKA Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 martasuwałki napisał(a):Bez urazy, ale zostałam poproszona przez basię0607 o napisanie prośby, a że nie za bardzo poruszam się jeszcze w dogomanii to przeprzszam, jeśli kogoś uraziłam!!! Nie uraziłas absolutnie:loveu: tylko nie wszyscy moga wiedzieć ze o tego samego jamnisia chodzi:lol: ale jest OK Quote
Gonitwa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 widzę, że cioteczki pełną parą pracują, żeby wyciągnąć jamniorka... Quote
ellfica Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Kochane Cioteczki, czy nadal zbieracie pieniążki na podróż?? Jeśli tak, to ile Wam jeszcze brakuje?? Quote
Celina12 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Tak-ile brakuje i gdzie najlepiej wpłacać-na AFN-czy lepiej bezpośrednio na konto osobiste??? Jamniś trzymaj się!!!! Quote
Recommended Posts