emdziolek Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 To teraz ja sie dopisze- byc moze ja zawioze autokarem pieska do Olsztyna razem z koleżanką :) Ale potrzebna kasa na wyjazd- ja niestety nie zarabiam bo sie jeszcze ucze:P na dodatek w 1 gim:) Więc mamuśkę przebłagam zeby mnie puściła na kilka godzin ale ktos musi sie zoriętować o której mamy powrotny z Olsztyna do Suwałk w czwartekl lub piątek i do Olsztyna my go dowieziemy:) wiec zadanie dla dogomaniaków z olsztyna 1.Dowiedzcie się o te połączenia Olsztyn-Suwałki w tych dwóch dniach 2.Zróbcie zrzutke na podróż jak mozecie ok??:) pozdroFionka!! Quote
loozerka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 http://www.rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=pkp&seqnr=1&ident=7e.02533129.1173197864&OK#focus tu jest część połaczeń...tu mozna tez wpisac powrotne... to wyszukiwanie połaczeń PKS http://www.rozklady.com.pl/main.php?page=start&ind=1 Generalnie połaczenia z Suwałk do Olsztyna są zdecydowanie kiepskie, ale sprobuje najlepsze wyszukac... PKP byłoby dużo taniej, bo mlodzien uczaca sie ma znizki, na PKS takich nie ma, ale być moze z uwagi na połaczenia, czas przejazdu PKS byłby niezbędny... Quote
loozerka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 emdziołek, chyba tak nie do konca zrozumialam...do Olsztyna macie połaczenie? I chodzi tylko o powrót? Wyjazd z Olsztyna byłby o dowolnej porze w czwartek lub piątek? http://www.rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=pkp&seqnr=2&ident=dp.0345029.1173198772&OK#focus to sa połaczenia z Olsztyna do Suwałk pociagiem, w sumie sensowne jest to z wyjazdem z Olsztyna o 10.53 a PKS zaraz sprawdzę jest sporo połaczeń PKS do dobrania- wszystkie przez białystok np z Olsztyna 8.55- w białymstoku 14.05 i z białegostoku 14.40 w suwałkach 17.03 albo z olsztyna 13.30, w białymstoku 18.20, z białegostoku 20.15 , w suwałkach 22.38. Generalnie to dosc dluga podróz, nie wiem, czy Ty i Twoja mama macie świadomosc tego....? Quote
basia0607 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Nic z tego nie rozumie ! Kochana mlodzieży, oświedżcie mnie ! Czy ktos sprawdzil czy Janek jest w schronie ?. Dużo szumu ,ja zaraz podam konkrety. Po co jedziecie do Olsztyna ! Quote
basia0607 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Odpowiedzi nadal nie mam ,więc wyjasniam. W sobote wybieramy sie po Janka. Marta zaoferowala sie dowieść go do Giżycka. Nie chcę aby go ktos dowozil do Olsztyna ,bo nie wiem po co.KOlezanka u której bedzie Janek wie duzo na temat psow ,zaoferowala sie pojechac z nim do najlepszej na naszym terenie przychodni dla zwierzat. Duzo wie na temat tak wychudzonego psa,poniewaz jej psy tez byly zabierane z interwencji. Jak znajde dom dla mojej Zuzi moge Janka wziąść do mnie. Teraz sprawa konta na ,ktore mozna wpłacać pieniadze.Czy chcecie abym podala grzecznościowo konto Agi i Thetki /boksery/,czy nie boicie sie mi zaufać i podam swoje konto. Gdy zbieraliśmy kase na kaukaza ,Aga użyczyła tego konta. Nas goni czas a wiecie ile idą przelewy. Emdziołek mialam informacje od Marty,ze nie bedzie jej dzisiaj na gg. Powiedz coś. Quote
emdziolek Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Jutro jade do schroniska, zrobimy Jankowi zdjęcia. Marta mi tak mówiła ze do Olsztyna miałysmy go dowieźć czy cos takiego.. Mniejsza o to... Dobrze ze same przyjedziecie-nie bede musiała urywac sie ze szkoły. Więc jutro bede miała fotki:) Quote
basia0607 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Zbieramy kaske dla szkiletorka. W sobote juz będzie mu dobrze. Quote
basia0607 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Emdziłek !napisz do mnie na gg. Nie moglam rozmawiac z Toba ,bo rozmawialam z ewentualnym domem dla mojaj Zuzanki. Quote
Dea Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ojej ale się namieszało z tym gdzie kto janka zawozi z zabiera...ale najważniejsze, że chyba już się powyjaśniało...czyli jamniś w sobotę jedzie do Giżycka a tam już będzie miał czułą opiekę? :lol: Quote
basia0607 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Janek jedzie do Pasłęka i zbieramy kasę na transport to 300 km. Quote
Dea Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Jedna osoba go wiezie? Gdzie zbieracie kasę, bo ja prawdę mówiąc jeszcze nie jestem zorientowana w "skarpetach" co i jak...i gdzie tego szukać. Quote
loozerka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23307` - to głowny watek Alarmowego Funduszu Nadziei- http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645&page=15 - a to watek rozliczniowy- z zalozenia w ostatnim poscie powinno być dzienne rozliczenie, robi je greenevil- tak są wpływy, wypływy oraz stan finansow poszczególnych psiakow, czyli "skarpet" Niestety, mimo prosb, ludzie tam ciagle gadaja, wiec czasem rozliczenie jest troche blizej niz w ostatnim poscie :) Quote
basia0607 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Przyjeżdzamy po niego samochodem .Kasę można wplacac na moje konto,ktore podam na prywatna poczte. Mój meil basia [email protected] i piszcie ile kto wysyla ,żeby bylo wszystko jasne. Quote
basia0607 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 My nigdy nie zbieralismy pieniedzy na prywatne konto ale tu nie ma czasu.Jak ktos nie ma zaufania może pieniąadze przeslac na fundusz z dopiskiem dla Janka.Nie rozmawialam z nikim z tego funduszu ,moze sie nie obrażą. Quote
loozerka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Basiu, na AFN mozna wpłacac niczego nie uzgadniajac, oni z pierwsza wpłata otwierają :podkonto: dla psiaka. To, co napisalam, to tylko odpowiedz na pytanie Dei, jednak faktycznie w tej sytuacji dużo lepsze i szybsze bylyby wpłaty na Twoje konto, przeciez rozliczenie zawsze mozna zrobic tu..:) Quote
ellfica Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 No to jak kochani?? Wpłacajmy wpłacajmy! Sobota już za kilka dni!! Nie ma na co czekać !! Ogromnie się cieszę, że maluch już niedługo będzie bezpieczny :multi: :multi: Quote
ellfica Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Basiu mam problem z wysłaniem maila na Twój adres!! Napisz go proszę jeszcze raz, nie chcę się pomylić i wysłać pytanie o numer konta do kogos przypadkowego :evil_lol: [ ps. Czy po basia jest spacja, czy "_" ?? ] Quote
basia0607 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Podaje adres do mnie [email protected] Na razie jest 0 zł. moje gg 3328814 ,można tez napisac na prywatna wiadomość ! Quote
ellfica Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 no i jak kochane Cioteczki i wujkowie Janka?? Ja już wpłaciłam , choć malutką cześć... A Wy kochani?? Szkieletorek kochany czeka na Waszą pomoc!! :shake: :shake: Quote
basia0607 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Juz dwie osoby prosiły o nr. konta. Wieczorem podam dokladnie koszt paliwa. Pojedziemy moim samochodem bo malo pali, nie wiem tez kto zaplaci w schronisklu za psa. Tozliczenie bedzie dokladne! Quote
GoniaP Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Kochani!!! Nie pozwólmy temu psu dłużej siedzieć w schronisku!!! Każdy kolejny dzień zbliża go do śmierci w potwornym cierpieniu. Basia to osoba o wielkim sercu, zaufajcie więc Jej i wpłaćcie co kto może na Jej konto. Złotówka do złotówki i się uzbiera, a psu podarujecie drugą szansę. Bardzo się o niego martwię:-( Moja Zuzia (z poz schroniska) może do końca życia zostać okaleczona, mimo, że jej stan był nieporównywalnie lepszy niż stan Janka. Tu liczy się czas, a potem najlepsza opieka. Basia się o nią postara, jestem tego pewna. Do dzieła ludziska. Szperajcie w kieszeniach z drobniakami!!! Quote
GoniaP Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Podnoszę Janka i proszę w jego imieniu o pomoc!!! Quote
fizia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Basia wysłałam Ci maila z pytaniem o numer konta. Mogę przesłać niewielkie pieniążki, ale może pomalutku sie uzbiera potrzebna suma. Quote
anula1959 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ja też poprosze o numer konta na : [email protected] :lol: Quote
Recommended Posts