luka1 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 ach, jak ja lubię placuszki. Niestety, żeby je zjeść to muszę sama sobie zrobić, a robić - nie lubię. Quote
keakea Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 (edited) Banerek musiałam poprawić, bo nie spełniał wymagań co do rozmiaru, tamten cytat był za długi i nie mieścił się dobrze na zdjęciu. Niestety widać, że nie jest profesjonalnie zrobiony :( - muszę jeszcze sporo nad nim popracować... Edited September 17, 2012 by keakea Quote
obiezyswiat75 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 O mamo! Dzięki Cioteczko, śliczny jest. Spróbuję go jutro wstawić :) Quote
keakea Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Trochę mi przyduży wyszedł ten banerek, spróbuję jeszcze zrobić drugą wersję :) Quote
rita60 Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 Witam w słoneczny/narazie/ poniedziałek:lol: Quote
obiezyswiat75 Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Banerek jest sliczny. Mam go wkleic w ustawieniach profilu w sygnaturke? Wystarczy link skopiowac? Quote
keakea Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='obiezyswiat75']Banerek jest sliczny. Mam go wkleic w ustawieniach profilu w sygnaturke? Wystarczy link skopiowac?[/QUOTE] No nie jest śliczny, bo robiony w prymitywny sposób bardzo. Ale nieprędko będę umiała zrobić lepszy :( Quote
obiezyswiat75 Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Banerek jest cudny i juś :) tylko jak go wkleic? Jak go wrzuce w pole sygnatury, to link sie wwyświetla cos powinnam dopisać, jakieś opcje w ustawieniach zaznaczyć? Quote
keakea Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='obiezyswiat75']Banerek jest cudny i juś :) tylko jak go wkleic? Jak go wrzuce w pole sygnatury, to link sie wwyświetla cos powinnam dopisać, jakieś opcje w ustawieniach zaznaczyć?[/QUOTE] Mnie, Ciociu, uczono tak - trzeba zrobić "Odpowiedź z cytatem" na ten post z banerkiem, jak masz już okienko odpowiedzi z banerkiem w środku, to zaznaczasz sam banerek, kopiujesz prawym klawiszem, a potem idziesz do Ustawienia sygnatury i wklejasz w okienko, gdzie jest miejsce na sygnaturę. Spróbuj, czy zadziała. Quote
obiezyswiat75 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 udalo sie? Udalo :) Dzieki Ci wielkie! Teraz moge Maksia poniesc w swiat :) Quote
obiezyswiat75 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 A u Maksia wszystko w porządku. Biega, szczeka, dokazuje. Nie lubi porannej rosy. Widać z jaka niechęcią rano na siusiu wychodzi. Wstręt ma wymalowany na twarzy. Wraca szybciutko do domu i zagrzebuje się w kocyk. O 6.30 rano to ja tez bym się chętnie zagrzebala..Maksik rozgrzewa się kilka minut i wstaje, bo obowiązki wzywają. Musi dzieci przy śniadaniu przypilnowac, wycalowac na dowidzenia i odprowadzić do samochodu. Nie ma chłopak lekkiego życia, zapracowany taki do wieczora. Ciagle w ruchu. A ostatnio doszły mu dodatkowe obowiązki- u sąsiadów przecinaja gałęzie więc Maksik musi pilnować, żeby nam obcy ludzie broń Boże nie przeskoczyli przez płot. Do tej pory pilnował domu tylko od frontu, teraz musi i tyłu obstawiać. Żal mi tych jego krociotkich lapek, ale Maksio nie ugiety jest :) A moje corcie kochają go bezgranicznie. Dzisiaj w ramach niespodzianki wróciłam wcześniej z pracy, żeby je powitać po powrocie z przedszkola. Wyszłam do ogrodu, one puściły się biegiem, to ja do nich, z otwartymi szeroko ramionami. A one krzycząc "Maksik Maksik" minęły mnie łukiem i pognaly psa całowac. Żeby mi przykro nie było, w me ramiona rzuciła się moja Mama :) A Maksiowi wcale ten nadmiar czułości nie przeszkadza. Może być calowany, proszę bardzo. Zaryzykuję stwierdzenie, ze jest najczęściej calowanym i przytulanym członkiem mojej rodziny. Ale on po prostu taki juz jest caluśny. Żeby jeszcze tak dbał o swój wygląd...co go uczeszę, to on sie pójdzie i wytarza- to w piachu, to w ziemi, to w rysunku z kredy na betonie. Albo pójdzie kopać w rabatkach i nasypie sobie ziemi na kark, głowę, plecy. Ryje w ziemi z taką zajadłoscia, ze nawet do oczu sobie sypie. Ale skoro to go uszczesliwia, to niech tak będzie. Radość Maksia dobrem całego narodu :) Quote
keakea Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='obiezyswiat75']A u Maksia wszystko w porządku. Biega, szczeka, dokazuje. Nie lubi porannej rosy. Widać z jaka niechęcią rano na siusiu wychodzi. Wstręt ma wymalowany na twarzy. Wraca szybciutko do domu i zagrzebuje się w kocyk. O 6.30 rano to ja tez bym się chętnie zagrzebala..Maksik rozgrzewa się kilka minut i wstaje, bo obowiązki wzywają. Musi dzieci przy śniadaniu przypilnowac, wycalowac na dowidzenia i odprowadzić do samochodu. Nie ma chłopak lekkiego życia, zapracowany taki do wieczora. Ciagle w ruchu. A ostatnio doszły mu dodatkowe obowiązki- u sąsiadów przecinaja gałęzie więc Maksik musi pilnować, żeby nam obcy ludzie broń Boże nie przeskoczyli przez płot. Do tej pory pilnował domu tylko od frontu, teraz musi i tyłu obstawiać. Żal mi tych jego krociotkich lapek, ale Maksio nie ugiety jest :) A moje corcie kochają go bezgranicznie. Dzisiaj w ramach niespodzianki wróciłam wcześniej z pracy, żeby je powitać po powrocie z przedszkola. Wyszłam do ogrodu, one puściły się biegiem, to ja do nich, z otwartymi szeroko ramionami. A one krzycząc "Maksik Maksik" minęły mnie łukiem i pognaly psa całowac. Żeby mi przykro nie było, w me ramiona rzuciła się moja Mama :) A Maksiowi wcale ten nadmiar czułości nie przeszkadza. Może być calowany, proszę bardzo. Zaryzykuję stwierdzenie, ze jest najczęściej calowanym i przytulanym członkiem mojej rodziny. Ale on po prostu taki juz jest caluśny. Żeby jeszcze tak dbał o swój wygląd...co go uczeszę, to on sie pójdzie i wytarza- to w piachu, to w ziemi, to w rysunku z kredy na betonie. Albo pójdzie kopać w rabatkach i nasypie sobie ziemi na kark, głowę, plecy. Ryje w ziemi z taką zajadłoscia, ze nawet do oczu sobie sypie. Ale skoro to go uszczesliwia, to niech tak będzie. Radość Maksia dobrem całego narodu :)[/QUOTE] Maksik, dokąd kopiesz tunela? :) Bo ja do Chin i do Giżycka. R(rrr)ulon Quote
keakea Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Żebyś Ty Ciocia Obieżyświat widziała naszego jamnika, jaki sobie makijaż kładzie na pysk podczas kopania dołków... :D Praktycznie później to już tylko prysznic i szczota :D Quote
rita60 Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 "Radość Maksia dobrem całego narodu :smile:" Ale zagoniony ten Maksiu,tyle obowiązków spadło na niego,jak z tym wszystkim biedny chłopina ma nadążyć:shake:;):lol:Dasz radę mały:loveu:buziole... Quote
anica Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Odwiedzam Maksiową rodzinkę :)))))) banerek Suuuuuuuuuper!... jest taki inny!... z serca! chyba mnie...przytkało troszeczkę:lol:;) Keakea... chyba nie przestaniesz? zaskakiwać!?:loveu: ... jest bazarek na Antrę ,może znajdziecie coś dla siebie... http://www.dogomania.pl/forum/thread...9#post19684699 Quote
Isadora7 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='keakea'] Banerek musiałam poprawić, bo nie spełniał wymagań co do rozmiaru, tamten cytat był za długi i nie mieścił się dobrze na zdjęciu. Niestety widać, że nie jest profesjonalnie zrobiony :( - muszę jeszcze sporo nad nim popracować... Bardzo fajny banerek [quote name='keakea']Maksik, dokąd kopiesz tunela? :) Bo ja do Chin i do Giżycka. R(rrr)ulon Ziomal nic się nie chwaliłeś. R(rrr)ambo Quote
Ryjonek Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Dzień dobry:) Pozdrowienia dla wszystkich w leniwe niedzielne popołudnie:) Quote
obiezyswiat75 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Jestem pewna, że Maksio kopie do Chin. Giżycko jest zbyt blisko, a chłopak ambitny jest :) wczoraj moja Mama upiekła ciasto kakaowe, bo "Maksio lubi, a wy tez może zjecie". Maksio świnia nie był, podzielił się, zjedlismy, było pyszne. Zastanawiamy się z mężem, czy jak wmowimy mojej Mamie, ze Maksio lubi sernik na zimno, to nam zrobi? Oj zapadł jej Maksik w serce, zapadł. A Maksio chodzi i się jej podlizuje :) Quote
rita60 Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Też bym się podlizywała jakbym miała w perspektywie taki wybór ciast;) Foty wrzucę jutro,bo coś nie wchodzą/dogo muli:cool3:/. Śliczne te twoje dzieciaczki:loveu: Quote
obiezyswiat75 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Dzięki - mi zdjęcia nie wchodzą, niezależnie od tego jak próbuję je wstawić. Przeczytalam instrukcję, ale za głupia jestem chyba. wszyscy potrafią a ja nie.... Quote
rita60 Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 [quote name='obiezyswiat75']Dzięki - mi zdjęcia nie wchodzą, niezależnie od tego jak próbuję je wstawić. Przeczytalam instrukcję, ale za głupia jestem chyba. wszyscy potrafią a ja nie....[/QUOTE] Nie tak do końca..jest jakiś problem techniczny na Dogo. Quote
rita60 Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 Się oblizuję po obiadku... Proszę jak po schodach biegam... Może się pohuśtamy ? Quote
Recommended Posts